Giriş Kayıt
Yorumlar (119)
avatar
(33) -
Tüm yılların Zombie filmlerinin toplamı belgesel gibi olmuş, farklı bir bakış açışı harika makyaj, harika oyunculuklar.

Nerdeyse tüm yıllara ait zombile filmleri arşivimde var, bu sebeble belgesel tadında olmuş cümlesini kullandım, konuşabilen, hissedebilen, aşık olabilen bir Zombie, İskeletler ve cesetler + İnsanlar Dünyaya hakim olmuş bir virus ve örülen duvarlar, çok keyifliydi.

Tekrar izlecek arşiv yapılacak son yılların en kaliteli zombi filmlerinden bana göre ilk 10 içinde yer alır ilk 5 olmasına imkan yok, malum zombie filmlerinin olmazssa olmazı absürt konuları tiplemeleri bu filmde yok.

Senaryo biraz ''Shoun od the Deads'' Ölülerin günü filmindeki son sahneden esinlenmiş gibi, bahsettiğim filimin son sahnesinde Zombieye dönüşen Arkadaşı ile şakalaşan ve Bilgisayar oyunu oynayan Shoun karakterinden yola çıkılmış olma ihtimali düşünülebilir.

Özetlersem, herkesin izleyip keyif alacağı kaliteli yapımlardam.
8


avatar
(172) -
Film sıcaktı. Keyif verdi. Size bir şey katar mı? Tartışılır.

Konusu bakımından her ne kadar farklı dursa da aslında tanıdık bir hikaye. Zengin kız fakir oğlan veya siyah erkek beyaz kadın gibi... Yani bir bakıma imkansız aşkı anlatıyor. Tek farkı biraz makyaj, biraz teknoloji, biraz hayal gücü işin içine katmaları.
Soundtracklara değinmeden geçemeyeceğim. GNR, Scorpion gibi rock müzik gruplarının eserlerine yer verilmesi beni filme daha da çekti.

Son olarak Walking Dead severlerin kaçırmaması gereken bir yapım. Bunu da söyleyeyim dedim. Seveceklerine eminim.

S4A sürümü izlemek uygun.
İyi seyirler.
7


avatar
(102) -
İzlemeden önce beklentilerim çok düşüktü başka film de yoktu, bunu açtım izledim heralde o yüzden beğendim. Olmuş bence.
8


avatar
(404) -
Konu güzel yerden yakalanmış ancak hikayesi çok basit kalmış. İlkokul çocuğunun yazabileceği haliyle bir zombi-insan aşk hikayesi... Başka bir şey beklemeyin, ben sonuna kadar bekledim durdum, ne umdum ne buldum! Azıcık daha zorlayamamış yazanlar, farklı konu bulunca devreleri yanmış devamını getirememişler sanırsam. Bari komediye biraz yüklenselerdi, o da yok, neyse izlemiş olduk!
5,5 tan 6
6


default avatar
(8) -
Zombi filmlerine alışılagelmişin dışında farklı bir bakış açısından yaklaşmış ve çok hoş olmuş , bu türü sevenlerin izlemesini şiddetle tavsiye ederim.
8


avatar
(1818) -
İlginç bir film. Tipik zombi filmlerin ötesine geçiyor diyebiliriz. Alacakaranlık gibi bir şey yapmaya çalışmışlar. Tabi onun gibi sürmüyor film. Bir zombinin düşüncelerinin olması fikri gerçekten filmi izlenilir bir hale getiriyor. İçsel konuşması falan etkileyiciydi. Aşk her yerde kalbin yakıtı boyutunda. İzlemelisiniz.
7


avatar
(106) -
Yorum spoiler içeriyor olabilir!

Warm Bodies hemen hemen her "zombi" filminin aksine, henüz zombileşmemiş insanların değil, zombilerin gözünden anlatıyor hikayesini. Böylesine bir yenilikten doğacak fikirlerle gerçekten de leziz bir film ortaya çıkarılabilir. Maalesef Warm Bodies bu yeniliğin altında kalıyor, eziliyor. Yine de yer yer güldüğümü, yer yer iyi yakalanmış dediğim noktaların olduğunu söyleyebilirim.

Film genel olarak bizden olmayanları yok saymak-mahvetmek yerine, onlara anlayışla yaklaşmamızı, bizden olmayan olarak gördüklerimizin büyük çoğunluğunun içerisinde iyi birer insan yattığını, bu iyi insanı da ancak bizim merhametimizin(sevgimizin) ortaya çıkarabileceğini öğütlüyor ve ekliyor; kendinizi bu insanlardan soyutlamayın. Ancak bir yandan da bazılarının iyileşemeyecek kadar kötü insanlar olduğunu, bu insanlara karşı savaşılması gerektiğini de anlatıyor. Bana göre başından sonuna kadar sığ aklın ürünü kendisiyle çelişik, tutarsız düşünceler bütünü. Bu fikri kabul etmem, beğenmem mümkün değil.

Her ne kadar filmin genel fikrini, üzerine inşa edildiği temayı çok yavan bulsam da, "zombi" filmlerine getirmiş oldukları yeni fikirlerden ötürü de filmin izlenebilir seviyede olduğunu söyleyebilirim.

İyi seyirler.
4


avatar
(130) -
beğendim izlenir.
7


avatar
(26) -
Aşk her şeye kadir yapıcak bişi yok Saygılar


avatar
(39) -
Sıkılmadan kendini izleten gerçekten çok hoş çok güzel olmuş Saygılar Midnight city parçası da mükemmel Füüü üüü üü
8


avatar
(678) -
zombide olsa insan insandır hahahahaha dedirten bir film. ama bana sanki bişey eksik geldi ancak ne olduğunu bulamadım Question
7


avatar
(181) -
Zombilere farklı bir yaklaşım.. sıkılmadan izliyorsunuz..
6


default avatar
(467) -
Film hiçte fena değildi ..Sonuna kadar sıkılmadanda izledim.Başroldeki kadın oyuncu Kristen Stewart çok benziyor hatta benim gözüme daha güzel gözüktü sonuna kadar Kristen sandımGülücük


default avatar
(3) -
Zombi filmlerine farklı bir bakış açısıyla bakmış ayrıca hoş sevimli zombinin bir kıza aşkını komediyle anlatıyor güzel vakit geçireceksiniz zombi filmlerinden hoşlanıyorsanız elbette


default avatar
(27) -
Shaun of The Dead gibi korku-komedi klasiği değil tabi film. Zaten o maksatla izlemeyin. Zombilere farklı bir bakış açısı getirmiş. Daha çok drama üstü hafif korku olmuş. Erotik-kareteden sonra en ilginç sentez de bu olsa gerek. Film izlendiğine pişman etmiyor. 8/10
8


avatar
(31) -
Film romantik-komedi tarzı olmuş. Korku unsuru pek yok.. Birçok zombi filmi izledikten sonra artık zombi filmleri tırt gelir.. Sevginin mucizevi şifa kaynağına şahit olmayı anlatıyor gibi...Keyifle izlenir mi evet keyifle izlenir.. İmdb 6.0 lık bir film.. Saygılar


avatar
(148) -
Film fevkaledenin fevkinde guzel olmus. Evet sacma gelen sey'ler olabilir, yavan kalmis yerler olabilir, oyuncularin performansi elestirilebilir ama bir butun olarak bakildiginda cok guzel, degisik, bazen komik ve cok guzel romantik bir film olmus, hic uffff demeden izleyenilesi film olmus
7


avatar
(232) -
Ne niyetle izlediğinize göre sevip sevmeyeceğiniz değişir. İzledim ve hoşuma gitti film zombilere farklı bir bakış açısı getirmiş. Gülmek istiyorsanız doğru bir tercih değil.
7


default avatar
(7) -
arkadaşlar hemen hemen her gece en az iki film izlerim, ve izlediğim filmlere kolay kolay olumlu yorum yazmam ama bu filmi mutlaka izleyin, eşimle birlikte izledik ki genelde film konusunda çatışırız ilk defa bu filmde ortak bir sonuca vardık film görselliği, kurgusu,mesajı,gerilimi,eğlencesi ile tüm puanı hak ediyor hatta fazlası bile hakkı. Mutlaka izlemelisiniz, alt yazı gerçekten on numara çviren arkadaş gerçeken emek harcamış sonuç olarak izlemeyen çok şey kaçırır. Punky


default avatar
(85) -
Herzamanki konuyu farklı işlemişler. Ancak puanı bu kadar yüksek olacak kadar değil. Çerezlik seyredilebilir


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film