Giriş Kayıt
Yorumlar (119)
default avatar
(7) -
türünün en iyi örneklerinden olabilir eğlenceli ve sıcak bir filmdi. Boş zamanınız varsa başka film aramayın bence


default avatar
(327) -
Zombi filmlerinin komedi, aksiyon ve dram versiyonlarını hepimiz izlemiştik; ama romantik versiyonu ilk defa karşımızda. Konuya bir de o garibim zombiler açısından bakılması filme o hoş tadını vermiş bence. Oyunculukları, konusu, iç sesleri ile başarılı bir film olmuş diyebilirim. İyi seyirler...
6


avatar
(64) -
Seyrettiğim en saçma güzel film buydu.

Saçma olmasına 100 tane örnek sayabilirim. Ama filmde birşey var o sıcaklıkmı desem, oyunculuk becerisimi desem seyrettiğime pişman olmadım bu filmi.

Netice itibari ile muhteşem bir film değil ama yinede seyredin, boşa geçmiş bir zaman da değildi benim için.

6 mı versem 7 mi bilmiyorum 6,5 puanlık bir film bu benim gözümde.
6


avatar
(3699) -
Şimdiye kadar hep insanlar gözünden bakmıştık zombilere. Şimdi bir zombi gözünden insanlara bakmak ve düşüncelerini öğrenmek güzel oldu. Değişuk bi bakış açısı ve güzel bir tat. Zevk alarak izledim.

İyi seyirler.
7


avatar
(26) -
Salaş bir lokantada yenilen çok lezzetli bir yemek gibiydi. Değişik tarzı ile alışılmışın dışında ve sizi ilk andan itibaren içerisine alan sımsıcak bir zombi filmi... İzle, izlettir Saygılar
8


avatar
(403) -
Son zamanlarda izlediğim en keyifli filmlerin arasındaydı... Zombi ağırlıklı bir filmi böyle izleyeceğimi hiç düşünmezdim... Kesinlikle tavsiye ederimmm Saygılar
8


avatar
(88) -
Hic beklemedigim bir film cikti..Cok hosuma gitti..Kesinlikle tavsiye ederim..
7


avatar
(994) -
klasikleşmiş konuya mükemmel bir kılıf dikilerek ortaya çıkmış başarılı yapım. sıradanlıktan kaçanlara güzel bir alternatif.
7


avatar
(1) -
Julie harbi ölüyü diriltir Çok Mutlu


avatar
(176) -
açıkcası son zamanlarda izlediğim en değişik filmlerden gayet keyifliydi
7


default avatar
(12) -
Fragmanlarda seyirci çekmek adına filmin özetini geçiyorlar bir sürprizi kalmıyor Fragman izlememe alışkanlığımı bu filmde de uyguladığıma memnunum daha zevkli oldu gerçi bu yüzden çoktandır bilgisayarımda bekliyordu gene zombi filmi diye ancak bugün seyrettim alışılmışın dışında güzel bir filmdi tavsiye ederim
7


avatar
(103) -
Saçma ama kendini izlettiriyor. Mantık aramadan kendimizi filmin akışına bıraktığımızda bir çırpıda filmi bitirdik. Ve arkadaşlar Zombiler arasından Kemikliler muhteşem yapılmış. Bir de kız arkadaş/erkek arkadaş ile izlenmesi şiddetle tavsiye edilir.
8


default avatar
(105) -
Arkadaşlar kesinlikle gecenizi buna ayırıp,hem korkarım hem gülerim gibi bir beklentiniz olmasın.Zaman zaman gülümseten romantik bir filmdi.Zombi filmleri içinde değişik bir konusu vardı.izlenebilir.
6


avatar
(191) -
Sevgi'nin gücü üzerine güzel bir film.Gerçekten sıcak ve içten bir yapım olmuş.Filmi zombi filmi diye değilde romantik komedi türünde düşünün ve izleyin daha zevk alırsınız.
8


default avatar
(53) -
aşk teması eski yeşilçam filmlerini hatırlattı bana Rus ruleti


default avatar
(143) -
Zombi ile aşk bir arada düşünülemez ama zorlanırsa böyle saçmalık içinde saçmalıklar görülebilir.sonuç itibarıyle gişeye oynanmış,seyredilebilir çerezlik bir film olmuş.daha iyi bir film yapmak isteselerdi,komedi unsurlarından vazgeçmeleri gerekir miydi,o da tartışma konusu.


avatar
(715) -
Beğenmedim..(benim yorumun, kimse kızmasınGülücük
4


avatar
(346) -
Fragmanı ve konusuyla beni kendine çeken bir film.
Konuya bütünüyle bakarsak orjinal diyebiliriz.Ama hikayenin içine girdiğimizde klişelerle dolu ve pek de farkı olmayan bir film gördüm.
Oyunculuklar pek dikkat çekici değildi.
Ayrıca başrol zombisi hiç de zombiye benzememiş.Bari ilk başta biraz daha canavarımsı yapsalardı.Yakışıklı zombi mi olur.
Ama genel olarak hoş vakit geçirebileceğiniz,fazla kafa yormayacağınız bir gençlik filmi.
Bu zombi furyası da iyice çoştu yakınlarda daha çok zombi filmi görürüz.
7


default avatar
(26) -
normalde zombi filmleri hep aynı makaradan çalarlar ama bu film değişik olmuş ve ben beğendiğimi söyleyebilirim. aşk aşk nelere kadirsin. ölmüş kalbi bile canlandırırsın.Gülücük)) kesinlikle izleyin çok keyifli ve hoş bir zombi filmi. klasik zombi filmlerden değil yani. 40 yıl düşünsem böyle bir senaryo aklıma gelmezdi. helal olsun.. keyif aldım.
8


avatar
(127) -
Güzeldi , beyendim baya keyif aldım diyebilirim..


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film