Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(40) -
Tam dozunda bir aksiyon. İzledikten sonra ilk çekilen filmin devamı olduğunu öğrendim en kısa sürede onu da izleyeceğim. Koreliler aksiyon işinde çok iyiler ve bu filmde bunlardan biri. Araya giren komedi unsurları da filmi daha keyifli hale getiriyor.
8


default avatar
(98) -
Kore filmlerinin ciddi bir hayran kitlesi var ve bu hayranlık filmlerin puanlamasına da etki ediyor. Bu filmi de önceki filmi de seyrettim. 8'lik, 7'lik film kesinlikle değiller. Farklı türlerde epeyce Kore filmi seyretmiş biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
5


default avatar
(2) -
Güney Kore filmi seven bence düşünmeden izlemeli. Ma Dong-Seok abimizi ilk defa bu kadar tebessüm ederken gördüğüm ilk film.
7


default avatar
(222) -
Güzel bir kore filmi, yer yer güldüm, yer yer de heyecanla izledik. Tavsiye ederim. Biraz kanlı sahneler fazla


default avatar
(241) -
Güney Kore'de polis memurlarının ateşli silah taşıması özel izne tabi... tehlike karşında korunabilmeleri için yanlarında şok cihazi bulunur. Kore'de silah taşıma ve bulundurma ruhsatı kimseye verilmiyor. Komik görünebilir lakin hakikat bu... Kore'de atesli silahla yaralama ve öldürme suçları neredeyse hiç islenmiyor. Çünkü hem silah bulmak zor hem de ateşli silahlarla işlenen suçları cezalari çok cok çok ağır... İdam ile yargiliyorlar ve hafifileci neden aramiyorlar...
7


avatar
(1040) -
Kardeşim bu korelilerin hiç mi özel kuvvetleri özel polisleri silah kullanan tipleri yok her filmin de polisler o kadar amatör gösteriliyor ki güleceğim geliyor ilk film daha güzeldi sanki daha heyecanlı daha kanlıydı bu filmin psikopatları biraz geride kalmış bir de adam bıçaklamak nedir arkadaş hiç mi silah bulamıyorsunuz koca ülke de filmin en keyif aldığım yeri Ma Dong Seok adam dövme sahneleri bu adamın hangi filmini izledi isem birisini döverken çok keyif alıyorum

Cevaplar (1)
default avatar
(140) -
2011 yılında bir polis memurunun kafası bozuluyor, alkolün de etkisiyle, karakoldan silahları toplayıp br katliam yapıyor, elli küsür kişiyi öldürüyor, bunun üzerine bir yasa çıkarıyorlar ve silah bulundurmak on seneden başlıyor.Bundan dolayı kimse silah kullanmaya cüret etmiyor.
7


7
| Bildir


avatar
(319) -
Ma Dong Seok hem komik hem sert hem karizmatik bütün filmleri iyi adamın.Filmi soluksuz izledim desem abartmam.Kore sinemasını severim genel kalitesi iyi bence.Tek bir anlayamadığım nokta var sadece.Genel bir eleştiri bu,polisler veya işte ne biliyim çatışmalarda neden en azılı katiller veya mafya varken bile işin içinde silah kullanılmaz,neden her aksiyon sokak kavgası gibi sopalı bıçaklı onu çözemiyorum
8


default avatar
(241) -
Ma Dong Seok bir başka sert polis rolü ile yine karşımızda. Seviyorum bu adamı ya. Kötü filmine denk gelmedim daha... Soluksuz izledim diyebilirim. Aksiyon şukela, doğuş sahneleri enfes; silah yok, yumruk var. Herşey manuel... İzleyin efendim.. İyi seyirler olsun...
7


default avatar
(302) -
çok güzel bir aksiyon polisiye filmi. diğer sulu polisiyelerdeki cıvıklık bu filmde yok. dedektif rolündeki ma dong-seok çok iyi oynamış. döğüş sahneleri inanılmaz derecede gerçekçi ve kanlı Gülücük fakat dedektifimiz ma yumruklarıyla meseleyi çözüyor.
ha, bir de kore filmlerinde polisler genellikle şapşal olur, ma dong-seok hiç de aptal bir rolde değil. dönüp ikinci kere bile seyredebilirim.

özet yetersiz olduğu için biraz açıklayayım: sene 2008. dedektif ma ve başkomiser falanca koreli bir suçluyu getirmek üzere vietnam'a giderler. suçlu kendiliğinden gelerek kore büyükelçiliğine teslim olmuştur. dedektif ma "durduk yere niye teslim oldun?" diye sorgular ve adamın yalan söylediğini anlayınca, mevzu anlaşılır. vietnam'a kaçan koreli gangsterler, oraya gelen turistleri kaçırıp fidye alıp sonra da öldürmektedirler.
büyükelçiliğe gelerek teslim olan herif de o suçlulardan biridir ve kendi ortaklarından kaçmaktadır. dedektif ma, hazır buraya kadar gelmişken birkaç tane gangsteri de memlekete götüreyim, diyerek olayların içine bodoslama dalar.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film