Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
default avatar
(62) -
Sürprizbozan: Göster
izlenir bir dizi olmuş
7


default avatar
(475) -
Narcos Mexico dan tanıdık yüzleri görmek güzel oldu ancak o tadı versede maalesef çok yakınından bile geçmiyor. Adana kebabı yerinde yiyip, sonra yaşadığın yerde kebabın aynı tadı vermemesi gibi.
Yapımcılar yaratıcılar Narcos ilk sezondan gelmeler. Sofia Vergara hiç olmamış oyunculuk ve filtre kullanmak adına(dizide müthiş filtre fark etttim kadını kapatmak için belki) Narcos: Mexico daki Mayra Hermosillo(Enedina Arellano Félix)mükemmeldi mesela. Dizi çok kısa olduğundan ''bu nasıl olacak şimdi''derken dahası olmuş. Bu kadar nam salmış kadın karakter geçişini nasıl yapacaklar merak ediyorum(3.bölüm bitti).Narco-Saints dizisi daha çok sarmıştı. Narcos dizilerini bir oturuşta izleyen ben çalışırken uykusuz kalmak adına; bunda öyle planım yok maalesef.
6


default avatar
(236) -
dizi kısa, bilindik bir hikaye var aslında daha acılı daha kanlı daha slash olanlarını da seyrettim. kötü değil ama çok da ahım şahım değil. daha önce bu tarz filmler seyretmeyenler filmi beğenebilir. tavsiyem goodfellas, scarface, elite squad 1-2 tabi ki godfather. son dönemde tom cruise oynadığı american made fena değildi. bir de kadın zaten gerçetekinin yanından geçmiyor niye bu kadar burun ve makyajı abartırsın anlam veremedim. ya bire bir yap ya da hiç yapma arkadaş.
5

Cevaplar (2)
default avatar
(62) -
Kötü değilse 5 puanı niçin veriyorsun ?
7


1
| Bildir
default avatar
(236) -
kötü değil işte ama iyi de değil.
5


0
| Bildir


avatar
(306) -
Film gayet iyi işlenmiş. Finale kadar sıkılmadan izlettirdi kendini. Hani bazı filmler vardır; izle/sil, işte bu onlardan değil aksine, izle/hatırla diyebiliriz. Film bittikten sonra "Griselda" diye google görsellerden aratıp gerçek "Griselda"yı görmek ayrı bir dram oldu. Özetle; kaliteli film, izleyiniz.
8

Cevaplar (1)
avatar
(6204) -
Bende sizin gibi Google'dan baktım ama gerçeğinin fotolarını görünce filmdeki gibi güzel bir kadın değilmiş ...
7


0
| Bildir


avatar
(8407) -
S. Vergara’nın haricinde Karol G. var kadroda, kendisi Medellin doğumlu… Film o dönemin ambiyansını net anlatıyor, bu tarz yapımları sevenler için çok iyi bir mini dizi olduğunu düşünüyorum. Bu tarz hayat hikayeleri şaşırtmıyor artık, belki de 50 sene sonra günümüz Türkiye’sinden kimbilir ne hikayeler çıkacak!


avatar
(6204) -
Dizi başlarken bu alemin Kralı bile ( Pablo Escobar ) en çekindiği kişi olarak başladı. 6 bölüm her biri yaklaşık 1 saat ama farkında olmadan bitiyor. Sanırım oyuncuların tamamı Latin Amerikalı. Çünkü devamlı İspanyolca konuşuluyor.
Sofía Vergara'yı çok başarılı buldum. Belki eleştirebileceğim tek şey kartellerin liderleri çok karizmatik değildi. Eğer tarzınız sa kesinlikle pişman etmez diye düşünüyorum..
7


avatar
(1583) -
İzleyeceklere aynı konunun bir de film versiyonu var diyerek bir hatırlatma yapayım;

Cocaine Godmother (2017) (Catherine Zeta-Jones) gayet başarılı bir film.

Cevaplar (3)
avatar
(6204) -
İzlemek isterdim ama altyazısı yok. My Teacher’ım.. GülücükGülücük
7


1
| Bildir
avatar
(1583) -
Eee bayım bu kadar fazla film izleyeceğine şimdiye dek günde 20 dk İngilizce ders çalışsaydın yolu yarılamıştın, şimdi çıtır çıtır altyazısız filmleri gömüyor olacaktın. Yemin ederim ben dünyaya bu kadar hakim olan bir dili bilmeseydim çok rahatsız olurdum. Ama benim merak kendimi bildim bileli var, Boney M, Abba, Bee Gees, Smokie, Sweet vs dinleyerek büyüdüm, şarkı sözlerini merak ettim, bu ne diyo burda diyerek hep sözlük açtım, elim sözlükteydi hep. Okulda öğrendiğim basit şeyleri turistleri yakalayarak pratik yapıyordum. Mesela şimdi karşılaşsak bir yerde diyelim günlerce yabancı numarası yaparak kandırabilirim seni, anlayamazsın aksanımdan Türk olduğumu (eğer dayanamayıp kahkahayı patlatmazsam tabi) Gülücük Bak bugün bile başlasan yolun kabasını alırsın 1 yıla aslında İngilizcede, çok basit bir dil, ama evet ağaç yaşken eğilir, bu saatten sonra zor gelebilir.


3
| Bildir
avatar
(6204) -
Çok haklısın. Aslında çok önemsiyordum ama zor yaşam şartları vardı. Ayrıca yazdığın bütün gruplar hala dinlerim....Eskişehir'den sevgilerle
7


2
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film