Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(3) -
Ben çok beğendim. Taşıyıcı serisinden sonra en iyi aksiyon sahneleri olan filmdi. Tavsiye ederim. Notum:7/10
8


avatar
(55) -
Arılarla ilgisi olmayan bir senaryoya sıkça arı ve arıcı muhabbeti sokuşturmak biraz gereksiz olmuş.

Derin içerik beklentisi olmadan sırf aksiyon izlemek isteyenlere hitap edebilir.
5


default avatar
(50) -
Açıkçası tam bir jason statham filmi olmuş klasik sadece senaryo farklı yani izlenir mi tabiki evet 2 saat sanki yarım saat gibiydi son dövüş sahnesi de fenaydı sanırım devamı olcak gibi öyle bitti.
7


Yorumlar (46)
default avatar
(329) -
İyilik maskesi altında bizlere zarar verenlere karşı filmdeki gibi arıcıları her zaman bulamayız. Müşteri hizmetlerine bağlanın diye düştüğümüz kazıkları hatırladıkça oh çekeceğimiz film. Kanun ve yönetmelik açıkları ile bizleri sömürenlere dur diyenler olmalı. ancak onlar filmdeki gibi devlete de sızmışlar.
7


avatar
(1039) -
Aksiyonu bol dövüş sahneleri çok iyi olan ama bir iki sahnenin göze batarcasına çok tuaf geldiği bir yapım olmuş izlerken sıkılmadım ama fazlası ile abartmışlar Jason Statham a diyecek söz yok zaten adam böyle filmler için bulunmaz nimet zamanınız varsa izleyin derim


default avatar
(41) -
Jason abi her zamanki aksiyon filmlerinden. Konu saçma. Dünya üzerindeki en cesur en yetenekli birinin bile yapamayacağı fantastik cesurlukta işler yapıyor ama yine de sonuna kadar izletiyor. Jason Statham' ın dövüş sahneleri çok güzel oluyor.
6


avatar
(131) -
Çok absürd bir film. Yarım saat zor tahammül ettim, o da Jason Statham hatırına. O neydi öyle. Abartmıyorum bunu izleyeceğize Rambo 3 izleyin, en azından vakit kaybınız olmaz
3


avatar
(56) -
Filmde koreografi haricinde pek bir şey yoktu. Senaryo da John Wick'e benzemiş ve kısmen de Jason Bourne'dan kırpılmış gibi. Bazı sahnelerde başrol 15 kişilik özel timin mermilerinden koşarak kaçıyordu. Abartıyı dozunda ayarlasalarmış keşke. Boş zamanda dahi bakılmayacak kasvetli bir film. ilk yarısı izletiyor sadece sonrasını tahmin etmek güç değil. Jason statham'ın en kötü filmlerinden.
6


avatar
(35) -
Her Jason Statham filminde olduğu gibi gene abartılı, mantık dışı sahnelerin bol olduğu, aksiyon dozu yüksek eğlencelik.
6


avatar
(741) -
efsane özletti kendini.. iyice yaşlanmadan 4-5 fılm daha bu tempoda cıkarsa ıyı olur..yok senaryo yok mantık hatası arayanlar hangı fılmlere gıdeceklerını bılıyor.. onun yeri ayrı bunun yeri ayrı.. nicolas cage olursun etıketı vuranlar hayal kurmayı bıraksın..
8


default avatar
(14) -
Devamı gelir serimiz hayırlı uğurlu olsun..

Gerçekten John Wick çakması olmuş bence.Fba ajanı hatun karakter bizdeki gibi partili galiba o rolü nasıl almış şaşırtıcı..
5


default avatar
(323) -
Jason Statham’ın hastayız. Yine baştan sona aksiyon dolu, tansiyonun bir an bile düşmediği bir film. Tabii ki abartı var, tabii ki mantık hatalarıyla dolu ancak bir Jason Statham filmi izliyorsanız bunların hiçbirini aramayacaksınız.
7


avatar
(1031) -
Jason olur da kötü film olur mu? Yine aksiyona doyduk. Arı kovanına çomak sokulursa ne olacağını hep birlikte gördük. Keyifle ve mutlulukla bitmesini hiç istemediğim bir filmdi. Ayağınızı uzatın, siz de bu şölene tanıklık edin. İyi seyirler... 8/10...
8


default avatar
(1) -
Aksiyon ve dövüş sahneleri gayet iyiydi, ama senorya olarak sanki ikinci filmi izliyor gibiydik, ilk filmden senoryoya hakimiz, şimdi detaylar üstün körü geçildi gibi bir hava vardı filmde.


default avatar
(4) -
Perma saçlı kadın dedektif çok kötü bir oyunculuk sergilemiş. Filmin 67:26 saniyesinde asansör göçmüş..
dedektif arkadaşına soruyor
— Merdivenleri kullanmalıyız.
— Akıllıca.
hemen kapattım. Arıların hatırına,puanım 5. Filmin 54: 18. ci saniyesinde ''Bazı arılar kraliçe katilidir. Ayaklanıp kraliçelerini öldürürler, eğer ki kraliçeleri doğru türde oğul üretemezse.''
5


avatar
(40) -
john wick çakması, anlaşılması kolay, kafa dağıtmalık film.

arkadaşlarla bira içerken izledim. hafif dumanlı kafayla bile "aga biz ne izliyoruz?" diye sordum.

6/10.
6


default avatar
(19) -
Aasiyon aksiyon aksiyon. özlemişiz bu eski tip filim leri. süper güçler yok, elinden ateş çıkan veya uçan bir adam yok veya jedi kılıcı yok vs..vs..
7


avatar
(538) -
Tam bir Statham filmi. Aksiyonu ve temposu yerinde. Dövüş sahneleri gayet güzel. Mantık hatası full ama sonuçta Oscar adayı izlemiyoruz, eğlenmek ve keyif almak için izliyoruz.


default avatar
(140) -
Jason Statham 'in is bitiriciligini daha degisik bir yolla kullanmasi sinemaya renk getirmisti. Bana gore en iyi filmi "Wrath Of A Man" 'dir.
Bizim filmimizin adi "durdurulamaz" olsa idi bile fazlaca abartili ve cok yapay bir aksiyon olmus. Eski gizli operasyoncu bir adam intikam icin yola cikip taa baskanin ofisine sinemadan daha kolay girip herkesi yere seriyor!
(John Wick + Equalizer) X 3 gibi bir formul yaratmislar. Her seyin fazlasi zarar sozu her yerde gecerlidir.


default avatar
(3) -
Mantık hatalarıyla dolu, sahneler birbirinden kopuk, anlamsız bağlamlarla ilerleyen, çok yapmacık karakterleri ve her zamanki intikam içerikli klişe hikayesi; bu filmi izlediğime pişman olmama yetti. Anlamsız başlayan bir senaryo ve kimin ne yaptığı belli olmayan roller. Jason statham oyunculuğu evet bir noktada ilgi çekici gelebilir ama film tam anlamıyla olmamış.
5

Cevaplar (2)
default avatar
(4) -
Sonuçta sanat filmi değil.Diğer yandan mantık hataları vs konusunda Türk film ve dizilerinin eline su dökemez Gülücük


0
| Bildir
default avatar
(3) -
Haklısınız. Bana göre çekmek istedikleri şey JOHN WICK benzeri bir şey yapmakmış fakat yanına bile yaklaşamamış.
5


0
| Bildir


avatar
(1029) -
Jason'ın bu tarz repliklerini seviyorum. Hareketler, bakış... Görmek istediğimiz karizma. Adam adam. Oyunculuğa gerek yok. Bize bunları versin, adam gibi dövüşsün yeter.

Evet abartı fazlasıyla var, çok kasıntı sahneler ama en azından belli bir planı, bir aksiyon kalitesi var. Dandik aksiyon filmleri ile karıştırılmaması gerekir. Konuyu iyi yerden seçmişler, yanında arıcılık da bonusu.
6


avatar
(8404) -
Jason Statham arada yapıyor böyle filmler ama dikkat etmesi lazım, fazlaya kaçınca N. Cage etkisi yapabilir, en azından öyle bir algı doğabilir. Kalitesi, kadrosu yüksek olsa dahi, basit ilerleyen bir yapım. Oyuncu kadrosunu biraz düşürün, yüzüne kimse bakmak fakat bu izlenmez demek değil. Bazen kafa dağıtmalık, öylesine aksiyon, suç filmleri izlemek istersiniz, işte öyle filmlerden...


default avatar
(474) -
Bu tür hiç eskimeyecek. Zaman zaman bazı türler moda olur, ancak bu tür her sene izlenir hangi platformda olursa olsun. Üstelik prodüksiyon da iyiyse tadından yenmez. Başta David Ayer Kurt Wimmer ve diğer prodüksiyondakilerin geçmiş çalışmalarına bakıldığında filmin kalitesi anlaşılıyor zaten. Dövüş koreografileri ve oradaki aksiyon açıları fps arttması(düşük bütçeden olsa gerek)yerinde olmuş. 36M$ ile güzel seyir zevki yüksek bir film çekilmiş.
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film