Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(6198) -
Bir hayvan sever olarak keyifli olacağını düşünmüştüm ama izleyince yanılmışım. Köpeklerin dünyasından yola çıkarak film ilerledikçe puanını düşürüyor. Ayrıca diğer arkadaşlarda belirtmişler köpekler var diye ailece izlenecek bir yapım değil. Kısacası beğenmedim ve zamanıma yazık oldu
4


default avatar
(126) -
Çok anlamlı mesajları olan bir filmdi, yer yer güldüm yer yer duygulandım. Köpeklerin sadıklıklarını ve hislerini gösterdikleri sahnelerde sürekli köpeğime sarılıp öptüm. Ben beğendim, keyifliydi. Seslendirme ekibi de çok başarılıydı. Tavsiye ediyorum.

- Afişe aldanmayın ailecek izlenilecek bir film değil
6


avatar
(40) -
Baştan söyleyim film +18, öyle çoluk çocuk izlenecek türden değil. Sosis Partisi'nin köpekli versiyonu gibi geldi bana. Köpekler de gerçekmiş, modelleme değilmiş; nasıl ikna etmişler de böyle bir film çekilmiş hayret ettim. Filmi çok beğendim. Konusu, değindiği noktalar, espriler... Köpek sahibi değilim hatta korkarım ama bu film bir başka olmuş. Uzun zamandır bu kadar güldüğüm bir film hatırlamıyorum, şans vermenizi öneririm.
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(32) -
Film hayvanların dilinden anlatılan güzel bir senaryoya sahip. Küfür diyalogları biraz fazla olsa da sokak hayvanlarının hayatta kalma mücadeleleri hakkında verdiği mesajlarla oldukça dikkat çekici. Ben filmi oldukça güzel buldum. İzleyen de pişman olmaz.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film