Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(8395) -
Güzel kızlar, yakışıklı oğlanlar, harika bir yapay zekalı villa… Filmin başında zaten ne göreceğimiz anlaşılıyor, çok şaşırtacak bir durum kalmıyor fakat görsel ve görüntü kalitesi olarak gayet iyi… Vasat belki bir tık üstü bir yapım. İyi seyirler dilerim.


default avatar
(467) -
Yani tv de çıkınca öylesine bakayım dedim konusu kurgusu hiç fena değildi yani efektler daha iyi olabilirdi ama sürükleyici ve iyi bir bitiris var puanindan fazlasını hakediyor 5 ila 6 arası.
6


avatar
(55) -
Mantık hataları çokça ama sürükleyici. Sonunu beğendim. Zaman geçirmelik başka bir özelliği yok.
6


avatar
(275) -
Filmin ortalarına doğru, filmin puanının bir tık daha fazla olması gerekirdi diye düşünürken, bir kez daha sonuna kadar beklemeyip, sabretmeden düşünmenin sonucunu filmin sonunda örmüş oldum: Imdb puanı gayet yerinde. Aslında filmin akıcılığı oldukça güzel. Hatta çok aksiyonlu sahnelere geçmeden bile iyi akıyordu film, ta ki son yarım saate girene kadar. Ha yine son yarım saatte de akıcılık için bir şey diyemem ama filmi basitleştirecek şeyler oluyor; Filmin ucuz efektleri, kötü oyunculuklar ve pek tatmin edemeyen son. Hatta filmin başlarında, bu filmi koleksiyona koyabilirim belki hissi bile uyandı ama ilerleyen dakikalarda fikrim değişti. Bir grup gencin tatil için planladıkları eylem, geldikleri teknoloji harikası evde biraz kâbusa dönse de işte bu noktadan sonra kötü teknolojik efektler gerçekçilik algısını fazlasıyla bozuyor. İşte ilk kez burada filmin tadı benim için biraz kaçmaya başladı. Ayrıca bu akıllı ev sisteminde kullanılan teknolojik yenilikler bana biraz fazla aşırıya kaçılmış gibi geldi. Gerilimi fena sayılmayacak olan filmin korku yönü pek yok aslında. Daha çok izleyiciyi heyecanlandırma üzerine kurulu bir film.
4


avatar
(6198) -
Süper güzellikte akıllı bir villa. Film çok güzel bir giriş yapıyor heyecan üst noktada ama sonraları mantıksızlıklar ve saçmalıklar silsilesi olunca filmin içine etmişler. Yalnız ben takılmam heyecan olsun derseniz bir şey diyemem .
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film