Giriş Kayıt
Yorumlar (24)
avatar
(538) -
Jlo'nun yapmacık oyunculuğu bilim kurguya gitmemiş. Aksiyon az. Uzun süren yapay zeka smith ile yapılan konuşmalar aşırı sıkıcı. Baştan sonu belli vasat bir hikaye. Fragmanı sevmemiştim filme şans vereyim dedim ama doğru tahminmiş kesinlikle basit bir film.


default avatar
(3) -
Filmin puanına kanmayın, Türk dizilerinden hoşlanıyorsanız bu film size acayip çekici gelebilir. Ama film kurtları bunu beğenemez. Zaten bugüne kadar Loez tek bir filmini bile beğenmedim. Bu da saçmalık. Repliğinden bazı görüntülerine kadar hep kilşe var. T2 ironman vs. ama yanından geçmez. iki saat heba olmasın izleyeceksiniz tıklayarak izleyin ya da kapatın Dublör'ü izleyin. Asıl film odur. bir de 53lükLopez egosu var. yüz gerdirme, makjay vs gözlerdeki yorgunluğu (yaş almayı) saklayamıyor.insan kendi doğasıyla inatlaşmamalı. bu yaştan sonra aksiyona bağlaması ayrı bir durum


default avatar
(474) -
Fragmanı izlemeden direkt atladım .Kendi içinde tutarsızlıklar mevcut olsada, CGI yın sırıttığı yerler olsada film gayet tatmin edici çıktı. Hoşça vakit geçirebileceğiniz bilim kurgu öğelerinin bulunduğu normal bir film. J.Lo ya değinmeden geçemeyeceğim. Kadın hiç mi yaşlanma emareleri göstermez!
6


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film