Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
default avatar
(5) -
kadro iyi ve gerçek yaşamdan alıntı detaylarını gözeterek izlemeye başladım ama 7 bölümlük güzel bir vakit kaybı.
7


default avatar
(18) -
Sürprizbozan: Göster
6

Cevaplar (1)
avatar
(341) -
Sürprizbozan: Göster


2
| Bildir


avatar
(175) -
Ben bu diziyi oldukça sevdim. Başroldeki erkek karakterimizi, Mr Robot dizisinde görmüştüm burdan öncesinde. İzlemesi keyifli.Senaryoda kopukluklar olsa da gizem ayarını belli bir noktada tutmayı başarmışlar. Sezon bittiğinde esas mevzuyu öğrenememiş olmamız can sıkıcı olsa da devamı olacağı için çok takılmıyorum. 2. sezonunu bira içerken izleyeceğim. Gülücük
7


default avatar
(141) -
Gerilimin canlı tutulduğu, her bölümün dolu dolu olduğu ve gerçek bir konuyu bu denli başarılı canlandıran bir dizi çekilmiş, keyifle bir solukta izleniyor. çekimler güzel, oyuncular karakterleri yansıtıyor.
10


default avatar
(28) -
mantık hataları ve askıda bırakılan gerilimlerle dolu, izlediğime çok pişmanım
3


default avatar
(78) -
Bu "gözcü" olayını gerçek suç podcastlerinin birinde dinlemiştim, dizisinin yapılacağını öğrenince pek anlam verememiştim çünkü mini serilik bir hikaye yoktu ortada. Dizide bu açığı kapatıp, sürekli gizemi ve gerilimi ayakta tutmak için gerzekçe şeylerle doldurmuşlar ve hiçbirine cevap da vermemişler.
5


avatar
(539) -
Gercek hikayeye dayalı olduğundan araştırıp finalinin böyle olduğunu bilsek izlemezdik. Seyirciyi aptal yerine koyan kafasinı karıştıran vasat bir diziymiş. Heyecanlı yerleri çok az gerilim seviyesi yerlerde. Sadece ve sadece gizem gizem. Sonu ise tırt. Boşa geçen vakit. Bir de gereksiz yere uzatılmış bir konu.


avatar
(166) -
Diziyi az önce bitirdim, ilk bölümü geçmek biraz zor oldu , sonraki bölümler de dozaj arttı , fena değildi , final benim için çok kötüydü , sinirlenmedim dersem yalan olur.. Bu şekilde biteceğini tahmin etseydim hiç başlamazdım.. Ağır spoiler içerir.
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(1030) -
Her bölüm üstüne koyarak gidiyor, bazı bölümler gerçekten hikaye tadında. Bu arada Naomi Watts, burayı okumazsın ama bil ki sana aşığım. O gözler, o bakış o nasıl, gözleriyle yaşıyor olayı. Ve her yaşta güzeldi. Çok güzel yaşlanıyor.
8


avatar
(220) -
Ufak tefek hataların dışında iyi vakit geçirmek için yeterli bir yapım. Oyuncu kadrosu güzel ve hakkını vererek oynamış. Sadece kurguda küçük bir kaç sorun var. Onu da görmezden gelirseniz izlerken iyi vakit geçirmek mümkün.
8


avatar
(199) -
Ryan Murphy'den daha iyi bir seri beklerdim ama eğer doğruysa gerçek olaylardan alıntı olduğu için çok esnetemedikleri bir senaryo olmuş. Karekterler ilginçler. Oyuncular da hiç fena değil fakat sıkıldım izlerken.
5

Cevaplar (2)
avatar
(166) -
ilk bölümü ben de ite kaka götürdüm açıkçası .Çok gereksiz diyaloglar üzerime ağırlık çöktürdü. Bakalım devam edebilecekmiyim. Ben Bobby Cannavale i beğenemedim ilk bölüm itibari ile, çok itici geldi bana. Kaşları beni benden alıyor Gülücük , daha karizmatik biri olsa daha güzel olacakmış sanki...
5


1
| Bildir
avatar
(199) -
Bobby çok yaşlandı ondandır. Gençliğinde yakıyordu Gülücük
5


0
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film