Giriş Kayıt
Yorumlar (27)
avatar
(48) -
Tam da yılın bu zamanlarına uygun, içinizi ısıtan o samimi; sıcacık filmlerden. Çok beğendim; çok sevdim.
8


avatar
(8407) -
Öncelikle çok kaliteli bir film. Özellikle filmin asıl hikayesine ve karakterlerine dönük dakikalara geçince kendini farkettiriyor. Fakat benzerleri kadar üst düzey demek zor, bu anlamda ilkerkocak'a katılıyorum. Soğuk, kasvetli ve karlı havada, öğretmen, öğrenci ve sonrasında arkadaşlık ilişkileri, insanların sırları, acıları, dramları ve az da olsa kara mizahı barındıran kaliteli bir yapım. Gazi üniversitesinde, yarıyıl tatilinde yaptığım stajı getirdi aklıma, özellikle okulun boşluğu ve hava durumu, sene 2002... Herkese hitap etmeyecek, çoğu kişinin sıkılacağı bir yapım bence ama beni içine çekti.

Cevaplar (4)
avatar
(1030) -
Yaşlanıyoruz üstad. Ben de yirmi yıl oldu okul hayatı biteli. En sevmediğim öğretmen tipi sıkıcı, itici, düşük puan vermeyi alışkanlık haline getirmiş. Bu fikrim hala aynı. Bunlardan bi cacık olmaz. Çünkü öğretmenin hayatı ve psikolojisiyle alakalı bir durum ki film haklı çıkarıyor bu durumu.
7


2
| Bildir
avatar
(8407) -
Biraz öyle, evet… Hepsi öyle değildir muhakkak ama kendi hayatında sıkıntı yaşayanlar bazen öğrencilerinden adeta intikam alıyordu bizim küçüklüğümüzde, bilmiyorum aynı mı hala? Yaş aldık vallahi, geçiyor zaman… Selametle hocam…


2
| Bildir
avatar
(166) -
Sene 84 lise edebiyat hocamızın ikizi sanki adam Gülücük
2 replik yazayım size
Sözlüye kalkarken; ceketimi giyeyim mi hocam ? cevap kefenini giy, cekete gerek yok.
Sözlü sonunda; yanında pergel var mı oğlum ? yok hocam. Yarın getir sıfır ı pergelle atayım düzgün olsun Gülücük)
6


1
| Bildir
avatar
(8407) -
Hahaha... Sabah sabah iyi güldüm valla:)


1
| Bildir


avatar
(1030) -
Reşit olmayan bir çocuğun olgunlaşmasının yanında yetişkin bir adamın reşitliğini sorgulamasını da izliyoruz sanki, Paul Giamatti’nin müthiş oyunculuğu ile birlikte.

Bir Nebraska, Sideway, About Schmidt ya da Senden Bana Kalan filmleri kalitesinde değil. Eskiyi aratan yönetmenler arasına Payne de katılıyor denebilir. Ama yine de üst düzey diyalog ve belli bir sahne kalitesine sahip, herkese hitap etmeyen, öyle okullarda da gösterilebilecek bir eğitici yanı da olmayan, etkileyici bir psikolojik-okul filmi.
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film