Giriş Kayıt
Yorumlar (193)
avatar
(454) -
İnsanlar yeni sezonla resmen çağ atlamış gözüküyorlar...Yakında bizimkiler gidip onların gezegenini basacak sanırım Çok Mutlu
8


avatar
(38) -
Bu sezon günah keçisini Karen yapmışlar galiba Hehehehe
8


avatar
(1086) -
slcn Dizinin ilk 10 dakikası güzel bir final gibiydi. slcn
8


default avatar
(18) -
Nihayet başladı.İzleyecek dizi bulamıyordum.Kim ne derse desin çok iyi dizi.


default avatar
(1) -
Hangi sürümünü indirmeliyiz acep gerçekten şu 3. sezonun.Altyazıdan mütevellit Saygılar


default avatar
(14) -
9 Haziran'da 3. sezon başlıyormuuş Füüü üüü üü
7


default avatar
(86) -
Beyler izletir mi dizi kendini ? Dizi lazım bana da Çok Mutlu

Cevaplar (1)
default avatar
(14) -
istila ilgini çekiyorsa çok da güzel izletiyor Çok Mutlu
7


6
| Bildir


default avatar
(42) -
Falling Skies 3. Sezon 1. Bölümü ile Haziran 2013, Pazar günü kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölümün ismi “On Thin Ice” olarak açıklandı.
7

Cevaplar (1)
avatar
(82) -
Teşekkürler arkadaşım güzel haberdi bu benim için
8


2
| Bildir


avatar
(302) -
3. sezon ne zaman başlayacak??

Cevaplar (2)
default avatar
(14) -
Acaba başlayacak mı :/
7


0
| Bildir
default avatar
(282) -
neyi izlesek kurudu, başlamayacak mı ki?
8


0
| Bildir


avatar
(12) -
İkinci sezonun finali süperdi. Bilimkurgu tarzını sevmesemde bu filmin tarzını sevdim.
7


avatar
(454) -
Bilim kurgu ve uzaylı istilası tarzı film-dizileri severler için güzel bir dizi... Bence aksiyon da dram da yeteri düzeyde var... Sadece sezonluk bölüm sayıları biraz az olmuş gibi ve umarım fazla uzatıp da ya yarıda keserek ya da saçmalayarak sonlamazlar..
8


avatar
(587) -
Bu diziyi gittikce sevmeye basladim, sezon finalinde bircok soru isareti olusturdular ve yeni uzayli irki gibi birsey geliyor.. 3. sezonda gorusmek uzere..
9


avatar
(1684) -
2.Sezon finali ile gelecek sezon için aksiyon ve görsel efektler adına umut verdiğini düşünüyorum. Şu son bölümleri sabırla izledim ama umarım üçüncü sezon hayallerimi yıkmaz.
7


avatar
(17) -
2. Sezonun ilk 8 bölümü 1. sezonun tekrarı. Bu ne ya Gülücük
2. Sezonu indirmeyen arkadaşlar sadece 8-9 ve 10 bölümleri indirin.


default avatar
(86) -
Beyler dizi güzel mi başlamayı düşünüyorum da

Cevaplar (1)
avatar
(587) -
Izlenebilir ancak beklentileri yuksek tutmamak ve Noah Wyle`in surekli pesimist ve kucuk emrah tavirlarina alismak gerekir.. Aksiyonu da boyle bir dizi icin yeterli seviyede oyle cok sasali sahneler beklememek lazim..
9


2
| Bildir


avatar
(1330) -
Bu diziyi izlemiyorum, ancak söylemeden geçemeyeceğim, Uzaylılar, İstila ve insanların savaşı gibi kavramlar söz konusuysa tek bir dizi tanırım ben: Stargate (Yıldızgeçidi).... 1994 yılındaki ilk film ve devamında çekilen dizi serilerini mutlaka izleyin derim...

Sadece tavsiye... İyi seyirler...

Cevaplar (2)
default avatar
(282) -
onlar artık aynı tadı vermezler diye düşünüyorum, bugün filmlerden ve ya dizilerden insan daha teknolojik şeyler ve daha fazla efekt bekliyor. dram vb filmlerde çok sorun olmaz ama ekşın, bilim kurguda fark eder derim.
8


1
| Bildir
avatar
(48) -
valla bende öyle düşünürdüm ama babyloon 5i izleyince bu fikirden süretle uzaklaştım
8


0
| Bildir


default avatar
(1) -
sürekli bir aksiyon olacakmı diye bekliyorsun ancak boş ve uzun diyaloglarla diziden soğutuyorlar. İzlenecek dizi kalmadı maalesef


avatar
(82) -
Zevkler farklı olmaya farklıdır ancak gerçekten anlamadığım birşey var. Eğer bu diziyi ilk 3-4 bölümde bırakmadıysan bu türden hoşlanıyorsun demektir, dizinin eksik yönlerini de söyleyebilirsin bunu da anlarım ama neden bu kadar kötüleme çabasında olan insanlar var anlamış değilim tamam mükemmel değil ama şu dizi kıtlığında bu tarzın bundan daha iyi çekilmiş olanı varsa lütfen paylaşın da bizde bundan daha iyisini izleme zevkini tadalım. Olumsuz yorumların aksine ben çok beğendim ve şunu söylemek isterim mantık hataları illaki olacak çünkü bir uzaylı istilası yaşamadan bu konu üstüne dizi çekiliyorsa çok da zorlamamak gerektiğini düşünüyorum adı üstünde (Kurgu) bilmem anlatabildim mi?
8

Cevaplar (5)
default avatar
(236) -
carnivale, twin peaks, Psychoville ve tabi ki the x files dizilerini tavsiye ediyorum size. bu arada bu diziyi yorumlardan takip ediyorum ve sanırım yeterli görünmüyor. iyi seyirler.


0
| Bildir
avatar
(82) -
söylediğin dizilerin hepsini izledim arkadaşım emin ol hepside birbirinden müthiş sadece Psychoville beni tam doyurmadı ama o da güzel tabii ki mesela hayatımda carnivale den daha iyi gizem hissini yaşadığım başka bir dizi yoktur ama erken bitirmek zorunda kaldılar şimdiki yönetmenlerde akıl olsa patlatırlar bir carnivale bak bakalım ortalık nasıl karışıyor twin peaks ise daha çocuktum ve harbiden korkarak seyrederdim tadı hala damağımdadır çünkü büyüdükten sonra hiçbir korku filmi o dönemlerdeki zevki vermedi bana dolayısı ile onada lafım yok x files söylemeye bile gerek yok bizim zamanımızda bu tür yapımlar yaw bırak şundan 10 sene önce bu tür yapımlar sadece televizyon kanallarında vardı ve bildiğin altındı. Yani uzatmadan söyleyecek olursam bu dizinin türü de onlardan biraz farklı ve gerçekten yorumlara aldanma tamam ilk bölümlerde biraz sıkıntı var ama doğaldır ki ikinci sezon onayını alınca döktürmeye yeni başladılar diyebilirim mesela 2x8 biraz durağan geçti ama bana göre bu fırtına öncesi sessizlik heyecan ve aksiyon geliyor zaten dizide bir pope var ki sadece onun için bile izlerim sanada tavsiye ederim, bu arada bundan daha iyisi derken günümüz yapımlarından bahsetmek istemiştim yoksa klasikleri çoktan devirdik hatta sindirdik bile ve tatları hala damağımızda
8


0
| Bildir
default avatar
(18) -
Bende yeni başladım ve gayet güzel bir dizi.Umarım yarıda bırakmazlar.
Beğenmeyen de izlemesin.Hem saçma sapan yorum yapıp hemde izlemeye devam ediyorlar.Hayret.


1
| Bildir
avatar
(82) -
benimde anlatmaya çalıştığım aynen bu arkadaşım, bu türden hoşlanmıyorsan yapacağın yorum bu (hayatımda seyrettiğim en dandik, en saçma, izle sil, shift delete, v.s. diziydi) şeklinde olurdu. O zaman da başkalarını yanılgıya düşürür haksızlık yaparsın haa çok beğendiysen de farklı değil o zaman da beğendiğin yönleri öve öve bitiremezsin yani kısa ve öz söyleyecek olursak objektif birisi değilsen ve başkalarına haksızlık yapmak istemiyorsan yorum yapma
8


1
| Bildir
default avatar
(282) -
gayet hoş bir dizi, psikolojik sorunlu tipler çok. filmlere ya 10 ya da 1 puan veriyorlar. arası yok.
8


1
| Bildir


default avatar
(90) -
Sürprizbozan: Göster
10


default avatar
(282) -
altyazı için çok teşekkürler
8


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film