Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(82) -
Zevkler farklı olmaya farklıdır ancak gerçekten anlamadığım birşey var. Eğer bu diziyi ilk 3-4 bölümde bırakmadıysan bu türden hoşlanıyorsun demektir, dizinin eksik yönlerini de söyleyebilirsin bunu da anlarım ama neden bu kadar kötüleme çabasında olan insanlar var anlamış değilim tamam mükemmel değil ama şu dizi kıtlığında bu tarzın bundan daha iyi çekilmiş olanı varsa lütfen paylaşın da bizde bundan daha iyisini izleme zevkini tadalım. Olumsuz yorumların aksine ben çok beğendim ve şunu söylemek isterim mantık hataları illaki olacak çünkü bir uzaylı istilası yaşamadan bu konu üstüne dizi çekiliyorsa çok da zorlamamak gerektiğini düşünüyorum adı üstünde (Kurgu) bilmem anlatabildim mi?
8


default avatar
(90) -
Son bölüm bombaydı.
Sürprizbozan: Göster
10


avatar
(21) -
İyi hoş ama bu başkanlık, demokrasi geyiğinden yeminle gına geldi, amerikan halkının başkanlarına ve onun etrafında dönen yalan demokrasiye ne kadar bağlı olduğunu anladık be kardeşim yeter. Jericho'da da aynı muhabbet, sistemin propagandasını ve vazgeçilmez olduğu baskısını her diziye filme sokmanız şart mı?


Yorumlar (193)
default avatar
(316) -
Biraz Aliens,biraz War of the Worlds,biraz Independence Day,biraz Visitors,birazda Lost.Bütün bilim kurgu dizilerini karıştırıp yeni bir dizi diye karşımıza çıkarmışlar.Dünyayı işgal eden uzaylı yaratıklara karşı savaşan insanlar.Ne kadar orjinal bir konu.(!) Efektleride orta düzeyde standart tv dizisi kalitesinde.Bu dizi 2021'de yayınlanmış olsaydı 2. sezonu bile göremeden iptal alırdı.
5


default avatar
(131) -
Bu diziyi izledikten sonra COLONY ye gerçrekten puan olarak haksızlık yapılmış: bu dizide oyuncu yok resmen uzaylılardan kaçarken laylaylom yapan insanları yönetmen görmemiş galiba. 5 bölüm anca izleeyebildim.
6


default avatar
(122) -
Başlangıçta, işte eksikliği duyulan bir dizi diyorsunuz. Ama....İşte aması var.
Sürprizbozan: Göster
2


default avatar
(1) -
İlk üç sezon çok beğendiğim bir dizi bence kararsız kaldıysanız izleyin hiç çekinmeden .
8


default avatar
(15) -
Elveda bir dizi daha, eğer güzel final olsaydı kesin ağlardım şimdi bile duygulandım.


avatar
(454) -
3. kalite bir dizi olmasına rağmen bir şekilde izlendi ve bitti(en azından final oldu boşlukta bırakmadılar)
izlemeyenlere pek tavsiye edemem sadece başka dizi kalmadıysa bilim-kurgu sevenler izleyebilir.
8


avatar
(31) -
Diziyi özetlemek gerekirse;

Sürprizbozan: Göster
4


default avatar
(59) -
Bazen Sıkıyordu bazen heyecanlandırıyordu iyi kötü 5 sene ömürden yedi. Altyazı Çevirmen arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
Sürprizbozan: Göster


avatar
(1086) -
Sürprizbozan: Göster
Zaten seyirci kaybediyorlardı, iyi - kötü bir final yapma şansı buldukları için memnunum.
8


avatar
(50) -
Dizi finali berbattı.
Sürprizbozan: Göster
6

Cevaplar (2)
avatar
(1086) -
En azından özgürce final yapabildiler.
8


0
| Bildir
avatar
(89) -
Hakikaten çok yavan bir final oldu . İzleyiciye küfür gibi !!!


0
| Bildir


avatar
(90) -
Sanırım hedef kitle 13-15 yaş gibi seçilmiş diycem ama kardeşlerime de ayıp etmek istemiyorum. Oyunculuk diye bir şey yok. Yönetmen platoya dağıtmış sokaktan bulduğu insanları, hadi kafanıza göre takılın demiş. Kamerayı da otomatik pilota almış. Stop bile dememiş, jeneratör bitince çekimin bittiğini anlamışlar. Uzaylılar bile dünyayı işgal ettiğine pişman...
1


default avatar
(43) -
bilim kurgu sevdiğm halde tam bir amerikan reklamı olduğu için dizi 2. sezondan sonra katlanamadım yine amerika bizi kurtarıyor.
4

Cevaplar (1)
default avatar
(69) -
ameerikan dizisinde hintlilerin kurtarmasınımı bekliyoruz anlamadım. başka uzaylı ırklar yardım ediyor ya işte Gülücük


2
| Bildir


avatar
(1086) -
Yeni sezonda ortalık mezbahaya döndü. 300 Spartalı gibi Espheni desteğinden yoksun sıçrayanların cesetlerinden duvar örüyorlar. Biraz saçmalamaya başladı. Buna ne cephane yeter, ne de ellerindeki tıbbi malzemeler enfeksiyondan koruyabilir. Cesetler gömülmeli, gömülemiyorsa da yakılmalı.
8

Cevaplar (2)
default avatar
(337) -
ölenlerin derdi sana kaldı Gülücük


0
| Bildir
avatar
(1086) -
Kırkları da çıktı artık. Bana kalmadı, mantıksız geldi. Hiç mezbahaya gittin mi ya da uzağa gitmeye gerek yok sokaktaki çöp varillerinin yanından geçtin mi? Tek ceset öyle kokar peki ya yüzlerce ölü beden nasıl kokar? Dizide onlardan duvar yapmışlardı.
8


1
| Bildir


default avatar
(15) -
Ama şunu söyleyim bence çok güzel diziyi çok güzel bir final ile bitirecekler son sezon arkadaşlar hayırlı olsun.


avatar
(1086) -
4. sezon finalini izleyeli neredeyse 1 sene olmuş, 5. sezonun ilk bölümünü anlamakta güçlük çektim.
Sürprizbozan: Göster
8

Cevaplar (2)
avatar
(198) -
Geri dönmesinden ümidi kesmişlerdi artık.

Sürprizbozan: Göster
10


0
| Bildir
avatar
(1086) -
Pope üçkağıtçı, bencil filan ama dizinin tuzu biberi(ydi). Yine o eski uyumsuz, kendi başına buyruk Pope olsun istiyorum. Mason'ı da abartıyorlar diye düşünüyorum. Ne tarihçiymiş arkadaş, kendisi tarih yazdı. Gerçi Er Ryan'ı Kurtarmak filmindeki komutan da öğretmendi. Demek ki böyle bir uzaylı saldırısı filan olduğunda ilk iş öğretmenlerimizin emir altına girmek Gülücük
8


1
| Bildir


default avatar
(4) -
Bilim kurgu sevenler, amanın uzaylılar dünyayı işgal etti bize kahraman lazım eyyy Amerika diyenler için 10 numara dizi. Tamam Efect olarak biraz düşük bütçeli ama bir yaz dizisi için fazla kaliteli. Zaten 5. sezona giriyor olması onun neden bu kadar başarılı bir kurgu/yapım/pek fena olmayan oyunculuk açıklamaya yeter. Bazı yerlerinde ülen bu cok saçma desem de, yeter gari şu ABD bayrağından gına geldi desem de severek izlediğim ve açılış gününü heyecanla beklediğim güzel bir bilim kurgu dizisidir.
Tavsiye:Oturun izleyin boş vaktinizi şenlendirir
7

Cevaplar (2)
avatar
(1818) -
Tam da kafamda geçenleri yazmışsın.
8


1
| Bildir
avatar
(1086) -
Parayı veren yapımcı düdüğü çalıyor. Güncel bir başka dizi de The Last Ship, orada da her fırsatta Amerika bayrağı seyircinin gözüne sokuluyor. Ancak her iki diziyi de beğenerek takip ediyorum.
8


2
| Bildir


default avatar
(12) -
 Benzer dizilerle kıyasladıgımda 2 tık daha yukarda tuttugum bir dizi o kadar onyargıya gerek yok (Defiance,Terra nova,Revaulituon )Oyunculuklar o dizlerden cok daha iyi,seneryo daha iyi,kurgusal hatalar var ama asırı dikkat cekmiyor,oyuncu secimleri belki tam oturmamıs kesinlikle post apocalyptic tur sevenlerin izemesi gereken bir dizi mevcut imdb ratiniginide haketmedıgını belirteyim 8 grubunda olması gereken bir dizi
8


avatar
(150) -
Sürprizbozan: Göster
9


default avatar
(28) -
Ne zaman böyle güzel konulu bişey bulsam ya mantık hataları yada oyunculukla dizi mahvoluyor, bütün hayallerim yıkılıyor. İlki revolution'du. Çok şahane bir konusu vardı ama kötü oyuncu ve mantık hataları ile mahvettiler diziyi. Bu diziyede umutla başladım ama sonuç yine aynı. Hayır yılların kült konusu: uzaylılar dünyayı istila eder. Ama yine de olmamış (tabi bence Gülücük ). Sadece dört bölüm izledim. Ama daha başlar başlamaz saçmalıkla karşılartım.
Sürprizbozan: Göster
Oyunculukta orta halli. Bazı yerlerde çok saçmalıyabiliyorlar. Ama dediğim gibi sadece 4 bölüm izledim daha. 2 sezon izlemeye çalışıcam. Umarım bölümler birazda olsa daha iyiye gider.

Cevaplar (3)
avatar
(262) -
bence yinede bırakma vaktin varsa tüm bölümleri izle. aslında çok sağlam bir senaryo ile çıkmışlardı yola. ama 3 sezon değilde 7-8 sezon çıkarmaya çalışıyorlar sanırım. ilk baştaki o örümcek amcaların ne olduğunu öğrenmen sana surpriz yapacak . ama senaristlerinde belkide sonradan aklına gelen eklemeler olayı sıkıcı hale getirdi . mantık hataları olacak tabiiki birazda hero tadında seyredin canım. koskoca başrol rpg7 ile uzaylı gemisi düşürmüş buna takılmayın.işin bir kenarından bize gösteriyorlar buda sıkıcı yapıyor hikayeyi bir yerden sonra. belki masraftan kaçıyorlar. ama yüzüklerin efendisinde sadece frodoyu dağa gidişini izliyormuşum gibi geliyor diğer karakterleri çıkar savaş sahnelerini çıkar sadece 2 hobbit dağda gidiyor gidiyor gidiyor.hikayede nacizane en az 5 farklı gruba sahne fikrim var. oysaki hikaye bir modern zaman sci-fi got olabilirdi. derinlemesine gitmek yerine tek gruba geyik yaptırmak ucuz geldi belkide. ve iddia ediyorum gruba John Pope katılmasaydı bir çok kişi sıkıntıdan bırakmıştı . o bile artık bunaltmaya başladı.
6


0
| Bildir
default avatar
(28) -
Haklısın. Zaten daha izliyorum. Adam akıllı bir dizi yok zaten şu aralar.


0
| Bildir
avatar
(1818) -
Katıldığım noktalar var. Ben de bazen uf ya bu filme bu senaryo gitmemeli dediğim anlar oluyor arada. Tabi tüm sezonu izlemiş biri olarak söylüyorum bunları. Walking Dead bile gittikçe batıyor Gülücük sanırım şu Amerikalılar filmi devam ettirmeyi başaramıyorlar. Heroes, Fringe, Lost, Flashforward... gibi sürüsüne film var.
8


0
| Bildir


avatar
(262) -
4. sezona kadar izlediğim zamanamı yanayım. 3 sene neticede .buraya kadar bir şekilde kör topal getirdik ama 4. sezon...
Sürprizbozan: Göster
7-1=6 mantık hatası değil derdim sıkıcılaştırmak için ellerinden geleni yapıyor senarist ler. oysaki balık adamları ilk gördüğünüzdeki heyecanı hatırlayın.
not . diziyi izlemeyin demiyorum kesinlikle. helede başlamamış olanlar vede vakti olanlar 3 sezonu oturun izletir kendini. mantık hataları var tabikide olacak olur. senaryo ağır gidiyor diyordum 4. sezonun ortaları hareketlenicek gibi. zaten bu sezonda hareketlenmezse bir yere bağlamazlarsa konuyu 5. sezon son olur belkide hiç olmaz.
6


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 7 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film