Giriş Kayıt

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (2024) Yorumlar - Sayfa 2


Godzilla x Kong: The New Empire

Yorumlar (29)
default avatar
(4) -
İnsanların olduğu kısımlar +10 yaş grubu için. Ama filmde bol yaratık sahnesi var ve çoğu oldukça sürükleyici ve görkemli. İzlemeye değer.
7


avatar
(8407) -
Seri biraz Japon animeleri tarzına evrildi. Benim için en efsane Kong filmi, Peter Jackson ( 2005 ) ama o zaten farklı bir tarz... Bu film biraz Jurassic park izinden gidiyor hatta Avatar esintileri bile var. Ace Ventura esprisi cuk olmuş! Kiss - I was made şarkısı çok iyi gitti. Velhasıl izlemesi pek keyifli bir aksiyon yapımı der, iyi seyirler dilerim.
Sürprizbozan: Göster


avatar
(319) -
Görüntü ve efektleri beğendim.Sinemada izleyenlere yüksek kalitede nette tekrar seyretmelerini tavsiye ederim.Süresi boyunca sıkmadı sürükleyici olmuş.Rio de janeiro diye bir yer kalmadı gerçi ama neyse olsun Gülücük
7


default avatar
(32) -
3 d izledim sinema salonundanmidir,film karanlık ve görüntü kötüydü.Onun dışında askiyonu sağlam bir filmdi beğendim.


default avatar
(10) -
Sinemada 3D izledim. Seyretmezseniz çokta bir şey kaybetmezsiniz.Bana göre serinin diğer filmlerine göre daha geride bir film.Film zaten Kong filmi. Godzilla çok az gözüküyor filmde. Birde malum modaya uyum sağlamak için filmi renk cümbüşüne çevirmişler.Rengarek dikenleri ile Godzilla çok komik duruyor. King of the Monsters ne kadar karanlık bir film ise bu da tam aksine çok parlak bir film. Film boyuncu bos dövüşü fazla olduğu için final deki sekanslar çok kısa olmuş.
6


avatar
(366) -
Aksiyonu bol izlemesi keyifli bir devam filmi olmuş. Başladığı andan itibaren aksiyon eksik olmuyor filmde. Tam bir görsel şölen sunuyor. Hikaye tarafı zayıf olsa da yüksek temposu ile sıkılmıyorsunuz.
6


avatar
(276) -
Bir film serisi nasıl bu kadar geriye gider anlamış değilim. Baştan sonra berbat bir film. Tek beklediğim dövüşen devasa yaratıklar ve yıkılan şehirler olmasına rağmen filmde bunu bulamıyorsun. Bulduğun tek şey vasatlık. Paranıza yazık etmeyin derim ben.
1


avatar
(178) -
Tüm dünyada gişeleri bir hayli zorlayan fakat ülkemizde nedense hakettiği ilgiyi görmediğini düşündüğüm bir devam filmi. Bugün sinemada maalesef 2D olarak izleme imkanım oldu ve deyim yerindeyse tam anlamıyla izleyiciye bir görsel şölen yaşatmayı başarmışlar.

Son zamanlarda CGI tekniğini bu tarz yapımlarda sıklıkla görmeye alıştık aslında ve zaman zaman göz yorucu bir boyuta taşınabiliyor ancak şöyle de bir durum var ki zaten gerçek dışı kurgulanan bir senaryoda abartılı sahneler ve efektler rahatsız etmemeli insanı. Zaten fantastik ve bilim kurgu temalı filmlerin ana işlevlerini oluşturuyor bu teknikler. Evet, hayal ürünü diye de çoğu sahnelerin destekleyici tekniklerler kullanılarak projelendirilmesi belki can sıkıcı olabiliyor fakat beni rahatsız etmedi bu durum.

Bana göre serinin en başarılı ve göz dolduran filmiydi diyebilirim. Özellikle ikinci yarıdan sonrası efsaneydi. Aksiyon biran olsun dinmiyor. Türünü sevenler için hayli tatmin edici olabilir.
8


default avatar
(129) -
Sinemaya giderken beklentim azdı maksat vakit geçsin diye gitmiştim. Gittiğime değdi ve gayette zevk aldım . Bir önceki filmlere nazaran daha iyi bir film çıkmış. İnsan dramasını baya azaltmışlar bu kısım hoşuma gitti. Bazı filmlere insan dramasını o kadar cok abartıyorlar ki gına geliyordu. Cgı bazı yerlerde göz yoruyor ama genel olarak fena değil. 3d izlemiştim gayet iyidi. Konu aslında güzeldi ama bazı yerlerde olaylar cok hızlı geçiştirildi ve ufak defek soru işaretleri kaldı. Titan savaş sahneleri ve final savaşı keşke daha uzun olsaydı. Ama bütce kısıtlıymış sanırım öyle okumuştum . Genel olarak sevdim gittiğime pişman olmadım.
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film