Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(49) -
Yakın zaman önce keşfettiğim ve eve dönüp diziye devam için heyecanlandığım bir iş oldu, uzun zamandır beğendiğim bir komedi bulamıyordum. Mizahına bayıldım.
9


default avatar
(26) -
Dizi ilk sezona göre farklı bir boyut kazandı, olaylar ve kişiler daha geniş ve girift bir hal aldı, dramatik tarafı arttı. Grafikler de daha güzel olsa 8/10 dizi olur...
7


avatar
(1239) -
Giray altıok beğendiğim bir komedyen. Aynı zaman başarılı bir aktör olduğunu düşünüyorum. Kısa bölümleriyle bir çırpıda oturup severek izleyeceğiniz kara komedi dizisi.Mekan ve kostümler gayet iyi. Eğlenceli diyaloglar komedi unsurlarını fazlasıyla barındırdığı için izlenmeyi hak ediyor.
7


avatar
(11) -
Tüm kadro iyi iş çıkarmış ama özellikle Giray Altınok'un performansı üst düzey. Eğlenceli bir dizi.
9


default avatar
(47) -
Her bölümde her an ne olacağı belli olmayan, Giray Altınok'un harika oyunculuğu ile ayrı bir lezzete sahip ve Game of Thrones'un parodisine benzeyen çok güzel bir komedi dizisi olmuş. Bence mutlaka bir şans vermelisiniz. Tavsiye olunur
9


default avatar
(323) -
Başarılı bir dizi olmuş. Komedi unsurları ön planda. Ha çok iddialı mı derseniz orası tartışılır. Fazla beklentiye girmemek lazım. Ben beğendim.
7


default avatar
(26) -
Harika bir karakter olmuş Prens. Giray Altınok'un sosyal medya hesabından paylaştığı kısa videolardan diziye uzanan gayet komik ve güzel bir iş.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film