Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(22) -
Bay "Cooper Raiff" te "Jim Carrey" havası sezdim, ağız yapısıyla ilgili sanırım. Kendisinin doğaçlama özgüsünüde başarılı bulduğumu söylemeliyim. Film hakkında yapılan yorumların tersine ben hiç sıkılmadan bitirdim. Ama aklınızda kalıp hatırlayacağınız da bir film değil. Ayrıca dram değil romantik komediye daha yakın olduğunu düşünüyorum.
6


avatar
(2674) -
Bitirmekte zorlandığım filmlerden biri oldu, izlerken çok sıkıldım. Konusu ve işlenişi olarak çok da ilgi çekici değildi.
4


avatar
(209) -
Puanı ve çocuğun sempatisi uğruna başladım ama oy bitmek bilmedi... Bu puanı bu coğrafyada alamayacağı kesin o başka. Ne Yahudi adetlerine... ne de pamuklar içindeki sterilize ve stilize Amerikan hayat tarzıyla hiçbir bağ kurulamadığından olacak 107 dakikalık film 3.5 saatte zor bitti. Tamam aşırı şeker bir çocuksun ve olgun seviyorsun ya da böyle bir travman... var diyelim... üvey babayı yererken kullandığın satirik ama kendin olan dil lütfen geri kaçmasın sırf başkalarını mutlu etmeye çalışıp "mış gibi" yaparken de kullan ve kendin için yaşamaya başla kib.
4


avatar
(6204) -
İzlememde ki en büyük neden hayranı olduğum Dakota Johnson. Yaşından büyük kişilere aşık olan '' Andrew '' in umutsuz aşkları. Açıkçası çok beklediğim gibi olmasa da sonuna kadar sıkılmadan izlediğim bir filmdi. Ara, ara çalan müzikler kulağa hoş geliyordu. Özellikle filmin başlarında dans sırasında ki Lipps'in Funkytown şarkısı kısa da olsa hatırlamak güzeldi. Yinede çok beklenti için de olmadan Dakota Johnson hatırına şans verilebilir...
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film