Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
default avatar
(13) -
Çok başarılı ve eski halindeki çizgisinde aynı heyecanla geçen bir dizi.Sadece önemli bir eksiği var, Raylan Givens ın suratındaki o her şeyi hafif alaya alan gülümsemesi ve tavırları gitmiş , daha ciddi bir tavır takınmış. Bunun dışında aynı tarzda başlıyor ve devam ediyor.


default avatar
(75) -
Her şey dozunda...özellikle boyd holbrook efsane oynamış.. daha önce nasıl keşfetmemişim..? Sırf onun için bile izlenir.. güzel olmuş.. başladı mı Akıyor ve bitiyor


avatar
(522) -
Çok sıradan bir dizi son bölümleri resmen akıl mantık dışı idi.
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(178) -
sömüre sömüre bitiremediniz iyi olan şeyleri! Mis gibi ilk versiyonu başlamış ve bitmiş işte sen neden güzelim karakteri mahvediyorsun :S neyse..imdb puanına bakıp aldanmayın 5 puanı bile haketmeyen vasat altı bir dizi olmuş...
5


avatar
(7) -
Final yaptı diye çok üzüldüğüm bir diziydi ama spin-off'u çıkınca çok mutlu oldum. Çok sade ve sıradan bir anlatım fakat dizi kendine çekiyor. 1. sıraya Bosch'u mu koysam bunu mu koysam bilemedim. Bu arada pitiko'yo da teşekkürü bir borç bilirim.
9


avatar
(502) -
dün 4. bölümü de izleyince yazmak istedim bana göre gayet dozunda gidiyor her şey, sanırım daha önce final yapmış justified dizisinin başka bir şehirde olan versiyonu bu dizi. Bence güzel dizi tavsiye ederim.
7.5
güncelleme: dün finale bölümünü de izledim açıkçası notu ne iyi ne kötü ortada 7/10'luk bir dizi aradaki bazı gelişmeler ve olaylar ya çok abartılı ya da çok gereksizdi. yine de izlenebilir bir dizi .sonunda bir de sürpriz gelişme var Gülücük
7


default avatar
(80) -
İzlemeden önce bazı şüphelerim vardı ancak görünen o ki eski kalitesinden hiçbir şey kaybetmemiş. İlk 3 bölüm itibariyle oldukça başarılı ve kaliteli bir yapım.


avatar
(158) -
...Ve efsane geri döndü. Yayınlandığı dönemde @Pitiko'nun güzel çevirileri ile Divxplanet zamanlarında her haftayı sabırsızlıkla beklerdim. Karizmatik Raylan Givens'ın taşra maceralarından sıyrılıp iptidai şehir haydutları ile mücadelesini izleyeceğiz. İlk bölüm itibariyle çok beğendim diyebilirim. Hiç ihtimal vermiyorum ama filozof haydut Boyd Crowder da bir şekilde kadroya katılırsa çok süper olur.
8

Cevaplar (1)
default avatar
(71) -
Katılıyorum kardeşim. Boyd Crowder dizinin sürükleyiciliği açısından çok önemli bir parçaydı. Pisliğin önde gideniydi ama izlemesi acayip keyifliydi. Bir yerde katılır diye düşünüyorum.


4
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film