Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
default avatar
(67) -
konunun zorlama, karakterlerin yavan gorundugunu "Silver Lining Playbook" cakmasi bir film
4


avatar
(1031) -
Güzel bir dram filmiydi. Florence Pugh aslında çok iyi oyuncu ama bazen kötü filmlerde oynuyor. Yetenekleri heba oluyor. Çok daha güçlü rollerde oynarsa bir gün Oscarı mutlaka alacaktır. Bir kazanın bir sürü insanın hayatının akışını değiştirmesine çok şaşırdım. Morgan Freeman'ı ise son filmlerinde izliyoruz sanki. Uzun süresi zaman zaman sıkıcı olsa da bir şekilde filmi bitirmeyi başardım. İyi seyirler... 6/10...
6


avatar
(8391) -
Harika bir film! İzlerken çoğu zaman duygulandım ama arada keyifli muhabbetler, kızdıran anlar da var, aynı hayat gibi... Kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım olmuş. Scrubs ile gönülleri fetheden Zach Braff yöneten ve yazan sıfatıyla çok iyi iş çıkarmış. Morgan Freeman, Florence Pugh zaten çok ön plandalar ama Celeste O'Conner, Chinaza Uche ve Zoe Lister-jones performans olarak gayet iyiler... Duygu patlaması yaşamanız olası... İyi seyirler dilerim.


default avatar
(13) -
Çocuklarıma ilerde izletebileceğim bir film kesinlikle. Bir saniyenin bile hayatımızda ne kadar önemli yeri olduğunu anlatıyor. Morgan (Dany) filmi canlandırmadı adeta yaşadı, Allison yaşadığı şeyler hayatımızdan kesit, muhteşem bir senaryo. Mutlaka yaşanmışlık barındırdığını düşünüyorum. Son zamanlarda izlediğim ve duygu yoğunluğuma hakim olamadığım çok nadir ve finalde gözlerimi dolduran çok etkileyici bir film.
9


default avatar
(94) -
süper klişe şımarık Amerikan çocuklarının en basit sıkıntılarda bile kendilerini uyuşturucuya vurmasını anlatan hikaye.
5


avatar
(209) -
Vasat rollerde görmeye alışkın olduğumuz Zach Braff (4Bunlar da ne cidden vasat bir iş çıkarmış.
Her şey bir yana süresi çok ama çok uzun ya da dakikalar geçmek bilmiyor bir süre sonra...
Sürekli tekrara da düştüğü için sıkıyor haliyle. Morgan Freeman'dan geriye kalanlar her ne kadar başta tatmin etse de Tanrım o son saçmalama sekansındaki haller de neydi? Hoş Freeman ne yapsın? Ne gerek vardı o ortaya karışık vali kebabını masaya getirmeye... Sorma zaten tam masaya konacakken kebap garsonun ayağı takıldı saçıldı etler dört bir yana... Kafalar da mideler de BOŞ kaldı.
Allison rolündeki Florence Pugh ve oyunculuğu hiç düşmese de sal beni sal Zach Braff diyip durduğum, puanına şaşırmalara doyamadığım vasat altı bir film oldu benim için.
4


default avatar
(75) -
Bir insan bu kadar dibe vurabilir mi? Kimsenin başına gelmesin ama gelince oluyor demek. Oyunculuklar mükemmeldi. Atmosferi çok güzel canlandırmışlar.
8


avatar
(535) -
Dünyanın başına yıkıldığı an, düştüğün yerden yeniden kalmak, yaşamak istediğin şeyleri yaşamamak. Hayatın içinden bir drama. Oyuncular döktürüyor. Her karakter ayrı ayrı başarılı. Uzun ama asla sıkmayan bomba gibi film.


default avatar
(239) -
Harika bir dramdı. Özellikle Florence Pughun oyunculuğuna söyleyecek söz bulamadım. Oynarken yaşamış. Morgan Freeman gibi bir oyuncu da olunca haliyle filme kilitlendim kaldım. Ağır dramlardan hoşlanmayanları şimiden uyarmak isterim. Ağır akıyor ve biraz histerik ama herşeye rağmen izlemeye değer. Keyifli seyirler dilerim...
7


avatar
(6194) -
Son günlerde izlediğim oldukça ciddi kaliteli iyi dramlardan biriydi. Öncelikle Florence Pugh '' Allison '' ın doğallığı, güzelliği, performansına hayran oldum.
Filmin adını da Morgan Freeman'ndan aldığı kaliteli oyunculuğu bir başkaydı. Ayrıca Daniel'in yaptığı şimdiye kadar gördüğüm en anlamlı,en güzel Tren maketiydi. Yine Daniel'in Allison'a yaptığı son jest resmen gözlerimi doldurdu. Eğer dram seviyorsanız sabırla izlerseniz bağımlı insanların nasıl mücadele ettiklerini göreceksiniz....
Uzun zaman önce indirdiğim altyazısını gördüğümde beni çok mutlu eden çevirmen arkadaşa ayrıca gönülden teşekkürler....
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film