Giriş Kayıt
Yorumlar (66)
avatar
(35) -
çok güzel kesinlikle izlenmeli:))
8


avatar
(199) -
Serinin bir diğer güzel filmi, dövüşü sevmiyor olabilirsiniz ama en azından hayatınıza katacak güzel değerleri gösteren bir film olarak izlemenizi tavsiye ederim...
9


default avatar
(21) -
Söyleyecek söz bulamıyorum. Sadece izleyin derim. Saygılar


avatar
(697) -
bu seriler gerçekden de muhteşem
10


avatar
(28) -
hayatım da izlediğim en güzel seri ,süper yapmışlar .donnie yen harika bi oyunculuk sergilemiş ,mutlak izlenecek filmler arasında buluyorum .zamanınızı boşa harcamayın seriyi izleyin derim.


default avatar
(5) -
ilk filmi mükemmeldi. devam filmi olan yip man 2'ye mükemmel eksi 1 veriyorum.
8


avatar
(649) -
Çok iyi bir devam filmi. Ne kadar zor bir hayatı varmış bu adamın..
8


avatar
(28) -
Süper bi film kesinlikle izlenilmesini tavsiye ederim.


avatar
(287) -
Donnie Yen bildiğin dram oyuncusuymuş, bu filmde bunu bir kez daha gördüm. Ayrıca benden önceki pek çok yorumda da belirtildiği gibi, en az ilki kadar başarılı bir film olmuş. 7/10
8


avatar
(3699) -
İlk bölümünü izledikten sonra diğer filmlerde olduğu gibi devam filmlerinde ki başarıyı yakalayamama beklentisi ile filmi izlerken bu beklentimi yerlere atarak benim yüzümü kara çıkaran güzel bir filmdi..

İzlemenizi tavsiye ederim.. Ve bu filmede 6/10 verdim. Utandı

İyi seyirler.. yakaladım
6


avatar
(266) -
genelde seri filmlerin devamı %30-40 gibi oranında ilk seriyi aratır...Ama bu film için ilk filmi gecmiş diyebilirim
10

Cevaplar (2)
avatar
(200) -
o yargına katılmayacapım LOTR serisinin en iyi filmi return of the king tir , Star Wars serisinin en iyi filmi Empire Strikes Back tir,Dolar üçlemesinin en iyi filmi the good the bad the ugly dir harry potter serisinin en iyi filmi deathly hallows part 2 dir ve bu söylediklerim uzar gider. Bence öyle değerlendirme yapmak yanlış.


0
| Bildir
avatar
(266) -
verdigin örneklerin konuyla uzaktan yakından alakası yok... neden mi? LOTR,STAR WARS ya da H.POTTER bunlar kitaptan uyarlanma seri filmleri yani su: konu ilk filmde bitmiyor taa son seriye kadar tasınıyor örn:LOTR Kralın dönüsünde hersey biter fakat oraya kadar hersey bir yılan hikayesidir... Gelgelelim su andaki film olgusunda 1.film cok mu tuttu hooop 2.sini cekelim o da mı tuttu 3.sü...aslında filmin içerigi bitiyor fakat acık bir pencere de bırakılmıyor degil. Bu izleyicinin filme olan ilgisini ölcmek için...Kastettigim seri filmler (ki bu filme yaptıgım yorumdan da anlasılacagı üzre) her zaman risk olayıdır. Bak sana bir örnek daha vereyim. The Hangover filmi cok tuttu sonra 2.si cekildi konu aynı ama degisen olay yok. simdi 3.cekiliyor evet yine konu aynı... adamlar eglenmeye gidiyor ve bişeyler vasıtasıyla hafıza kaybı sonra yoldan cıkan işleri tekrar yoluna sokma cabası vsvs yani kısır döngü var...Benım kastım bu...
10


0
| Bildir


avatar
(53) -
çok güzel bir devam filmi.ilk filmdeki duyguyu zerre kaçırmadan yeniden yaşatıyor.ozellikle filmin son kısmında kendinizi iyice kaptırıp "hadi be koçum birtane de benim için" demekten kendinizi alamıyorsunuz. Gülücük
8


avatar
(691) -
İlk filmi izledikten sonra duygularımı payşlamıştım. Bu sefer çok geçirmeden hemen ikincisini izledim. Hayal kırıklığı olan devam filmlerinin aksine yine başarılı buldum.

İlk filmde konu daha ideolojik olduğu için etkisi daha büyüktü. Bu filmde yine batı-doğu kültürünün savaşı konu edilse de karete-boks kıyaslamasında kalması konuyu biraz daha kısır kılıyor. Yine Wing Chun dövüş sanatının sadeleği insanı büyülemeye yetiyor. Bu tarz filmlerden hiç hazzetmezken bu İp Man filmleri ile kendimin yeni bir yönünü keşfetmiş oldum. Donnie Yen başrolü o kadar hakkını vererek oynuyor ki söylemeden geçemeyeceğim.


7,5 /10
8


avatar
(101) -
Her zaman alışmış olduğumuz Amerikan milliyetçiliğinden sonra Çinin milliyetçili bir nefes aldırdı.
8


avatar
(210) -
Film gerçekten çok harika bir devam serisi olmuş hatta 2.inci film sanki daha bi güzel geldi bana dövüş sahneleri arttırılmış dürüstlüğün iyi niyetliğinin merhametin saygının önemine bastıra bastıra durulmuş olumsuz yanı ise bir arkadaşta vurgulamış ingiliz boksu ile kungfu birbirine tezat olan spor dalları bu yüzden konu olarak alınması sanki filmin bir eksisi gibi geldi bana daha yaratıcı düşünülüp farklı birşeyler bulunabilirdi kungfu ya daha yakın bir spor dalı seçilebilirdi mesala karate judo gibi veya ne bileyim çok iyi sokak dövüşü yapabilen biride olabilirdi ör: tekken oyuncularından esinlenilip kungfu ya yakın güzel bir karakter oluşturulabilirdi illaki batıyı filme konu etmek zorunda değillerdi bana kalırsa.. Hıhı yinede işleyiş açısından beğendim ama bu ufak kusur 10 puandan 9 vermeme sebeb olucak ... Hıhı
9


default avatar
(327) -
İlk filmin hemen arkasından bunu da çektikleri için kötü olacağını düşünüyordum; fakat yine birincisi kadar harika bir film olmuş. Kesinlikle izlemeye değer bir seri. Umarım devamı gelir.
9


default avatar
(211) -
Dövüş sahneleri yine harikaydı. İlk film bence daha iyiydi. Tabii bu filmin kötü olduğu anlamı çıkmasın. Kesinlikle izlenmesi gerekir..


avatar
(54) -
batılıların yaptığı bir yığın propogandafilminden sonra,çinlilerin yaptığı çok görülmemeli,ilki kadar güzel bir filmdi,inşaallah türk sineması da böyle temalı filmler yapıp bizi ve tarihimizi biraz da bizim bakış açımızdan anlatmaya başlar..darısı başımıza:))


avatar
(360) -
resim

Çin milliyetçiliğinin yükselen sesi haline bürünen bir devam filmi. Bu film Çin tarihinin milliyetçi noktalarına seslenen ve sinema diliyle bu tarihin karanlık noktalarını aydınlatmaya çalışan ulusal yapısı bu yüzden güçlü bir yapım. Serinin ilk filminde Japonların Çin üzerinde ki sömürgeci anlayışlarına tokat gibi bir cevap veriliyordu. Devam filminde Yip Man karakteri bu sefer oklarını batıya Üstünde güneş batmayan imparatorluğa çeviriyor. Bir yanda Japonya bir yanda İngiltere bu iki güce sinema diliyle gereken cevaplar verilmiş. Serinin ilk filmi daha cazipti benim için Kung-Fu öğretisi ışığında bu temel öğeyi hiç bozmadan ilerleyen bir kurgusu vardı. Devam filminde bunun biraz dışına çıkılarak (Bu da filmin batı sömürüsünü ele alması ile ilgili doğal bir durum) Boks üzerinden işlenen bir karşı duruşa geçilmiş. Keşke bunu tercih etmeselerdi. Bruce Lee'nin 16 yaşından itibaren öğreticiliğini yapan Yip Man'i Kung-Fu üzerinden devam ettirebilirlerdi. Azman bir boksörün karşısında Kung-Fu öğretisini öne çıkarmak bence saçma bir iş olmuş.
7


default avatar
(17) -
birinci film kadar güzel...sadece boks olayını abartmışlar.kungfu gibi bir spor ile ingiliz boksunun karşılaştırması komik kaçmış..jet linin hero filimine benzemiş..


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film