Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(35) -
Ne harika diyenlere inanın ne de çok kötü diyenlere bir filmden beklediğiniz sıkılmadan zaman geçirmek ve eğlenmekse bunları sağlıyor yok ben filmden eksiksiz felsefe,eksiksiz kurgu,eksiksiz görsellik, tam aksiyon,tam aşk tam... Bekliyorsanız daha çok beklersiniz bu tarz filmlerden senede 5-10 tane anca çıkar


avatar
(705) -
Ana temanın layıkıyla sunulamadığı bir film daha...
Oldu bittiye getirilmiş gibi... Karakter derinliği sağlanamamış, ne Bilim Kurgu ne de Romantizm yönünü tam anlamıyla hissettiremiyor, daha çok Fantastik türde sıradan bir hikaye gibi işlenmiş.

Emily Blunt en beğendiğim bayan oyunculardan biri olmasına rağmen Matt Damon ile iyi bir ikili olamamışlar, uyumsuz göründükleri apaçıktı keza bunda Matt Damon'ın silik performansının etkisi büyük.

Senaryo enteresanlığı itibariyle bir kez göz atılabilir, dahası yok bana göre.
6 / 10
6


avatar
(3699) -
Uzun bir aradan sonra izlediğim ve hiç sıkılmadığım filmlerden biriydi..

Kader ajanları adına yakışır bir film olmuş.. İnsanların kaderlerini kendisinin tayin ettiği konusunda güzel vurgular yapılmış.. Hareketlilik ve görsellik bakımından doyurucu bir film..

İzlemenizi tavsiye ederim.. İyi seyirler..
7


Yorumlar (100)
avatar
(8404) -
Emily Blunt güzel ve etkileyici bir kadın. Matt Damon ile birlikte çok iyi bir ikili olmuş, kimyaları çok tutmuş. Bu filmi yıllar önce izlemiş, çok beğenmiştim. Netflixte görünce yine izledim, yine keyif aldım. Romantizm, bilimkurgu ve aksiyon filmle birlikte sarıyor sizi… Sonuna kadar kendini izleten, sıkmayan bir yapım.


avatar
(101) -
Oldukça ilgi çekici konusu ve sonlara doğru yaptığı çarpıcı metaforlarıyla beni hem şaşırtan hem de oldukça tatmin eden bir film oldu. Romantik komedi ve bilim kurgu unsurunun harmanlanmasının yanı sıra çekimleri ve aksiyon sahneleri de gayet doyurucuydu. Izlerseniz ilginç bir deneyim yaşayacağınıza eminim. Keyifli seyirler Gülücük
7


avatar
(4238) -
Elinizde Matt Damon gibi iyi bir oyuncu varsa böylesine fantastik senaryoyla değerlendirilmemeliydi çünkü daha farklı türlerde çok daha iyi işler çıkaracağına inanıyorum. Film için çok olumsuz konuşmak istemiyorum çünkü bu türü sevenler olduğu gibi aşırıya kaçılmış olacağını düşünenlerde var ancak bu türün daha iyilerini izledikten sonra filmin ruhu eksik olduğunu fark ettim. İyi ya da kötü olabilir bu sizin tamamen bakış açınız ve hayal gücünüzle alakalı.
6


avatar
(63) -
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(1723) -
değişik konusu ve güzel kurgusu ile başarılı bir yapım bence, temposu yerinde, oyunculuklar güzel, ufak detay çalışmaları ve sürprizleri ile izlenmeye hakediyor...
7


avatar
(2674) -
Ocean 12 ve Mourne identitiy gibi filmlerin senaryosunu yazan George Nolfi\nin eline 1954 yılında yazılmış kısa bir öykü geçer ve bunu bir film senaryosu haline getirir; filmin ortaya çıkış öyküsü bu...Bir de ufak ayrıntı: Fim afişi genelde filmdeki bir sahneden alınarak yapılır, bunda da sözde o mantıkla bir afiş yapmışlar ama Matt Damon'un kafasında şapka da olması gerekirdi Gülücük)
7


default avatar
(123) -
Emily Blunt ile Matt Damon arasındaki kimya müthiş. Emily hanım hem göz kamaştırıyor, hem de harika oynamış. Filmin ana fikri iyi. Beklenti çok yüksek tutulmadan izlenebilir.


avatar
(3) -
Emily Blunt güzellği kadar oyunculuğuda muhteşem , Matt Damon üstlendiği karekterin gerçektten hakkını vererek oynamış . aşk , fantastik film sevenler için kaçırılmaması gereken bir yapım


default avatar
(227) -
ilk izlediğimde, filmi beğenmemiştim.yakın zamanda filmi öven bir arkadaşımın da etkisiyle, tekrar izlemeye karar verdim.başlangıcı iyi, hızlı bir girişle sizi yakalıyor.matt damon'un enerjisi ve emily bulunt'un güzelliği bunda etkin, ama gelin görünki konu sizi içine çekebilir mi, orası meçhul?
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(6203) -
Konusu gerçekten harika, ama çok iyi işlenmediğini, yüzeysel olduğunu düşünüyorum. Çünkü filmde açıklığa kavuşturulamayan durumlardan birisi de bu çiftin birlikte olmasının neden bir sakınca oluşturduğudur. İzlenirmi ? Elbette izlenir.Bana göre zamanınız boşa gitmez.
7


default avatar
(74) -
Çiftin keyifli sohbetleri çok tatlıydı. hanım ablamız her role yakışıyor, güzel karakteristik bir tipi var. Keyifli zaman geçirdim izleyebilirsiniz


avatar
(1418) -
2011 yılında yazdığım yorum..

Doğruyu söylemek gerekirse çok beklediğim bir filmdi ama beklentimi karşılamadı. Emily Blunt ve Matt Damon iyi bir ikili olmuşlar ama çok etkilemedim.

David Norris beğenilen genç bir politikacıdır ve başkanlığa doğru adım adım ilerlemektedir. Kaderini belirleyen bir takım ajanlar tarafından sürekli izlenmektedir. Birileri onun hayatının planını yapmıştır ve bu plana göre ABD başkanı o olmalıdır.

Bir takım garip adamlar David’i takiptedirler. David'in başkan olabilmesi için aşık olmaması gerekir ama bir gün planda sapma olur ve David ,Elise ile tanışır ve ona aşık olur. Ajanlar bu ikiliyi ayırmaya çalışır. Koşturmaca başlar.

Film kötü değil ama beklentiniz yüksek olmasın.
6


default avatar
(83) -
Bizim hayatımızı kader mi yönetiyor, yoksa tesadüfler mi? Bu çok merak edilen soruya bilim-kurgu ile harmanlanmış özgün bir fikirle cevap vermiş bir film. Biraz daha uzun olup tüm sorulara kendi türü içinde mantıklı cevaplar verip sorularla kafamızı karıştırmasaydı, daha iyi olabilirdi. Yine de ben izlerken keyifli vakit geçirdim.
6


default avatar
(90) -
Demek ki hala özgün senaryolar üretilebiliyormuş. Artık aynı senaryoları tekrar tekrar izlemekten sıkılmıştık. Güzel film olmuş hacıı.
8


default avatar
(73) -
Kaderin yaptığımız tercihlerin etkisi olduğunu çok güzel anlatan bir yapım. Kesinlikle izlenmeli Emily Blunt hayranı değilim ama özellikle bu filmdeki oyunculuğu beni etkiledi
9


default avatar
(78) -
İzlediğim en güzel aşk filmlerinden biriydi. Yavaş yavaş hızlanan, sonlara doğru zirve yapan temposuyla bence çok güzel bir filmdi. Hem bilim-kurgu sevenleri, hem de aşk filmi sevenleri tatmin edecektir.
8


avatar
(18) -
Son zamanlarda ızledıgım en etkıleyıcı fılmdı bir insanın kardere karsı gelısı gerci insanın hayatında bırcok kesışme noktası olmustur fark edememişizdir bu fılmde onu hatırlayıp daha dıkkatlı olmanızı saglıyor fılmın adı pek uygun olmasada gerçekten harika bir fılm konu ıtıbarıyle ıkıncı ızleyışim ilkinde neremle ızlemısım bılmıyorum ama bu defa gercekten etkılendım.10 üzerinden 10


avatar
(2066) -
Politika, aşk, bilimkurgu, mistism gibi konular harmanlanarak ustaca yazılmış bir senaryo. Bu senaristler hakikaten konuyu sulandırmadan yazmış. Birçok melekli film izledik, bu filmde de melekler var ve gayet sağlam bilgi temelinde işlenmiş bir konu. Aksiyon da var. Kader konusunda yapılmış en iyi fantastik film de diyebilirim. Matt ve Emily iyi oynamış. Meleklerin müdahalesi başka türlü verilemezdi zaten, bazı mantık hataları aramak boşuna. İlgiyle seyredilebilen bir yapım olmuş. 7.


avatar
(55) -
Matt Damon yapmış yapacağını son dakikaya kadar soluksuz izledim. Gülücük


avatar
(270) -
Film güzel ama sanki bi şeyler eksik kalmış yahu konuya bi türlü alışamadım film boyunca
6


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film