Giriş Kayıt

Geçmişin Sırları (2012) Yorumlar


The Company You Keep

Yorumlar (13)
avatar
(54) -
Bir grup genç arkadaş 70'lerde amerika karşıtı eylem yapmış fakat istenmeyen sonuçları olmuştur. Grup dağılmış 30 sene boyunca kimse birbirinin yüzünü görmemiştir. Fakat günün birinde birisi teslim olur. Akabinde olaylar birbirini takip etmeye başlar. Robert Redford polisin kovaladığı, filmin sonuna kadar söylenmeyen söylenmeyen bazı olayların yaşandığı bir yapım olmuş. Robert Redford her zamanki gibi herkesin seveceği, doğru kararlar veren, konuşmasıyla insanları etkileyen karakter rolünde. Bu role çok yakıştırıyorum abimizi. Bazı konuşmalar cidden çok iyi yazılmış. Bazı yetenekli oyunculara yer verimiş fakat az sahneleri var. Ama o kısacık sahnelerde kalitelerini konuşturuyorlar. Shia LaBeouf ekseninde dönüyor filmimiz. Açıkcası ilk 15 dk.'da misyonunu tamamlıyor karakterimiz fakat ısrarla gösterilmeye devam ediliyor. Bu karakter ekseninde değilde başka karakterler etrafında dönse çok daha iyi olurdu. Susan Sarandon'un 3 dk'lık konuşma sahnesi beni benden aldı. Bütün film öyle konuşsa oturur seyrederim fakat tabi 2 saat bu kalitede metin yazmak zor.


avatar
(1234) -
Robert Redford un başrol ve yönetmenliğini yaptığı enfes bir film olmuş. Aksiyon filmi değil bir solukta izleniyor. Gıcık gazeteci rolünde Shia LeBeouf var. Oyunculuk anlamında da kaliteli. 7,5 puan benden.

Ha bu arada arada bir kaç dakika Nick Nolte göründü. Seviyorum bu adamı.
7


default avatar
(276) -
beklediğimden iyiydi ilgiyi hic kaybetmedi sürükleyici polisiye havası vardı
7


avatar
(2066) -
Film, bir sistem eleştirisi getirseydi iyi bir film olabilirdi. Oysa yaşlı Robert Redford bile filmi sıkılmadan izlettiremiyor. Eskiden eylemler yapmış Kardeşler örgütü üyelerine yoğunlaşmak varken, genç bir gazetecinin ipucu arayışı öne çıkarılmış. 6.


default avatar
(46) -
Oyuncu kadrosu hızla yaşlanan ve zamanında bunu farkedemeyip yumurtanın kapıya geldiği anda da tedbir almaya çalışıp sıfırdan star oluşturma stratejisine hitap eden saçma sapan bir film olmuş..Vakti zamanında bu işi Keanu REEVES için çok abartı ve aşırı derecede uygulamışlar ancak izleyiciden ters tepmesi sonucu starın tepeden inme olamayacağını, star denilenin kendini ıspatlayıp bu makama oturması gerektiğini hala anlayamamışlar. Israrla oyunculuk yeteneğinin zerresini dahi barındıramayan Shia LaBeouf'u star yapma çabaları için ıskartaya çıkmış kült oyuncuların fütursuzca harcandığı bir yapım olmaktan öteye gidememiş bir tuhaf şey çıkıvermiş ortaya.
3

Cevaplar (1)
default avatar
(1) -
Film okadarda iyi değil ama LaBeouf'a yüklenmek abartı kaçmış Gülücük yinede iyi zaman geçirmek için seyredilebilcek bir film


0
| Bildir


avatar
(2674) -
* Çok kaliteli oyuncularının kusursuz biçimde görevlerini yerine getirirken izleme şansına eriştiğimiz film çok mükemmel başlıyor, güzel ilerliyor; sonrasında ise olacakları / olanları tahmin edebiliyorsunuz ve heyecanlı -tempolu bir şekilde ilerleyen film birden diyalog ağırlıklı bir drama dönüşüyor...Senaryoda bazı mantık hataları da yok değil. bir de ben gazeteci Ben'in Henry Osborn'un evini telefonla aradığı sahnede; elindeki Iphone'u ters tutması gözden kaçmaması gereken bir hataydı bence...Netice itibari ile dev oyuncuların rol aldığı , vasatın bir tık üzerine bir yapım. 10/6


avatar
(705) -
İlgi çekici bir giriş yapan filmimiz ilerledikçe malesef etkisini yitiriyor.
Ortalarından itibaren neyin ne olduğu tamamen anlaşılıp, bir de üzerine donuk diyaloglar ve tekdüze bir akış eklenince vasattan öteye geçememiş.
Buna rağmen safi oyuncu kadrosu izlemek için geçerli bir neden.

5,5 / 10
5


avatar
(1684) -
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(49) -
Kapitalizm karar vermiş, 69 kuşağı fark yaratamamış
medyaya da talimat vermişler bazı sırlar herşeyden değerliymiş
o sırların ne olduğunu 10 bölümde oliver stone bile dile getirememişti zaten.
diyelimki bu sır insan nufüs artış hızı ve paralel olarak kaynak paylaşımı meselesi olsun..
peki ama bu büyük sırrı kim yönetiyor.
film en azından bu sırrı bize BÜYÜYÜNCE anlıyacaksınız mı? dedi
9


default avatar
(1723) -
umduğum gibi üst seviyede bir film olmadı onca ünlüye rağmen....sürprizi olmayan sonu belli filmdi..yine de kendini izlettirdi...
Sürprizbozan: Göster
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film