Giriş Kayıt
Yorumlar (18)
avatar
(176) -
Yılmaz Erdoğan'ın oyunculuğu çok çok kötü buna katılırım senaryo burada eleştirildiği gibi saçmalıklar filmden koparacak kadar bariz ve çok... ama katılmadığım daha doğrusu garipsediğim bir konu var. Bu filmin senaryosu Şeytanın Günlüğü (Ak-ui yeon-dae-gi) (2015) güney kore yapımı filmin bire bir kopyası. şimdi yine bu siteden bu filmin sayfasını açın ve yapılan yorumları görün bir kişi bile bu filmin senaryosuna saçma yazmamış eleştirmemiş. ama aynı senaryoyu bire bir uyarlayan bir Türk filmi olunca Güney kore yapımına özgün senaryo muhteşem diyenler dahil buraya gelip saçma demişler... ... yanlış anlaşılmasın başta belirttiğim gibi senaryo filmden sizi kopartacak konsntrasyonu bozacak kadar bariz hatalar sırıtıyor ama bu saçmalıkların hemen hemen hepsi bütün güney kore yapımı filmlerde var ve bu filmler son yıllarda kutsanıyor. Güney Kore yapımı diziler ve filmler genelde istisnasız hepsi Senaryo yönünden her zaman zayıf olmuştur ve bunlar kutsanır durur anlamakta güçlük çekiyorum bu konuyu...


avatar
(83) -
ortada yılmaz erdoğan olmasa sinemaya kini olan birinin yazıp çektiğini o yüzden de filme bu adı verdiğini düşünürdüm.tutarsız,mantıksız senaryo kötü oyunculuk ne ararsan var.tamamen vakit kaybı
3


avatar
(741) -
çok yazılmış bende aynen katılıyorum..en kötü yılmaz erdoğan oyunculuğu.. bitse gitsek digitalden cukkayı götürdük havasıyla.. hiç özenmemiş açıkçası. kelebeğin rüyasını çek sonra bunun içine düş.. uyarladığı senaryonun bari eksiklerini gör de bu hale düşürme filmi..
4


avatar
(86) -
Maalesef olmamış. Senaryoda ve oyunculuklarda bütünlük yok. Filme müzikle gerilim vermeye çalışmışlar. Türk sinemasının yıllardır en büyük kanserlerinden güzel senaryoya kötü oyunculuk ve kötü yapım, basit kurgular ve ortaya çıkan sonuç bu. Tabiki izlenebilir bir yapım ama okadar. Sonuçta neler neler izliyoruz. Vasatı aşamamış bir film.
5


avatar
(806) -
Senaristin kalemiyle seyiricinin aklı film boyunca kavga ediyor...
Yok; senaryoyu eviriyorum çeviyorum yine de mantığın o düzgün kutusuna yerleştiremiyorum. Elimde öylece kalakalıyor. Gerçekten saçma bir film.
4


avatar
(8407) -
Orijinal filmi daha çok sevmiştim, başrol oyuncusu daha iyi gibiydi sanki... Yılmaz Erdoğan büyük bir sanatçımız ama bu rol pek gitmemiş... Bazı sahneler biraz acemice geldi, mesela çatıdan düşme gibi... Ben genel olarak izlenir bir yapım olduğunu düşünüyorum.


avatar
(2674) -
Yılmaz Erdoğan 2015 yapımı Güney Kore filmi "Ak-ui yeon-dae-gi / Şeytan Günlükleri" filmini Türkiye'ye uyarlayarak senaryolaştırmış. Orijinalini seyretmediğim için karşılaştırma yapamayacağım ama; filmin hikayesinin gidişatında çoğu sahneyi mantığa aykırı bulduğum için seyrederken pek içine giremedim.
Sürprizbozan: Göster
5


default avatar
(65) -
Bence yorumlar çok acımasız ama yine de bazı yönlerden Yılmaz Erdoğan sınıfta kalmış, adam bir gözyaşı bile dökemedi.
Filmin sonunda bilmem kaç kişi dikkat etti ama benden kaçmadı; bir yarışta 30.yu geçen 30. olur 29. değil Çok Mutlu Çok Mutlu Çok Mutlu . İyi seyirler
6


default avatar
(323) -
oyunculuklar sınıfta kaldı. hikaye güzel ama izleyiciyi içine çekemiyor. vakit geçirmelik. puanını hakeden bir film.
6


avatar
(614) -
Başrolde Yılmaz Erdoğan oynamasa çok daha iyi olurmuş. Film boyunca sanki bir rahatsızlığı var gibiydi. Suratta mimik yok, tepki yok. Bu kadar isteksiz bir oyunculuk daha önce görmemiştim. Film yeni başlayan 2.5 saatlik polisiye bir Türk dizisinin pilot bölümü gibiydi. Vakit kaybı bence.
2


avatar
(37) -
Aslında filmin hakkı 5 bile değil daha düşük benim için ama ustaların hatırına verdim bu puanı. Senaryoya müdahale etme şansları olup değiştirselerde hakkı 7-8'leri bulurdu. Konu vasat değil ama sürprizi bozan bir durum var
Sürprizbozan: Göster
5


default avatar
(45) -
Malesef, bu kadroya rağmen olmamış. Senaryo da çok boşluk var, film sürüklemiyor sizi, içine almıyor. Kopuyorsunuz. İzlerken sürekli telefondan oyun oynadım. Dramatize fazla işlenmiş, fakir ama mutluyduk 'un dibine vurmuş.. Sonuç hüsran.

Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(234) -
Vasat oyunculuklar, yönetim, teknik... Her açıdan vasat ve altında ilerleyen başarısız bir film.
5


avatar
(276) -
Film ortalamanın altında bir yapım. Film kötü başlıyor ve bu başlangıcın devamında gelişen olaylarda kötü kötü devam ediyor. Konuya dahil olamıyorsunuz , inandırıcılığı size geçmiyor. Mesela Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Harun Başkomiser yıllarını bu işe vermiş, tecrübeli, işinde başarılı bir memur olarak resim ediliyor. Hırsı yok. Spoiler'lı olarak devam edeceğim, bundan sonrasını filmi izleyenler okursa sevinirim.

Sürprizbozan: Göster
5


default avatar
(98) -
Kararımı en başta yazayım: Yılmaz Erdoğan'ın şimdiye kadarki en kötü filmi.
Sürprizbozan: Göster
2


default avatar
(302) -
cillop gibi hazır senaryoyu bile alıp da güzel bir film yapamamışlar. yapmacık bakışlar, inandırıcılıktan uzak oyunculuklar, kore'ye uyan ama Türkiye'ye hitap etmeyen karakterler derken... sinema adına yine rezillik sergilenmiş.
mesela başkomiser yılmaz erdoğan, eline aldığı dosyanın kapağını bile açmadan telefon ahizesini eline alıp, toy polisi odasına çağırıp meslek dersi veriyor. daha bunun gibi neler...
2


default avatar
(162) -
konu çok güzel. oyunculuklar vasat ama konu çok iyiydi. hatta nasıl yazmışlar helal olsun dedim. ama güney kore'li bir filmin uyarlaması olduğunu öğrendim sonra. işte ona şaşırmadım...
10


avatar
(242) -
Güney Kore yapımı Şeytanın Günlüğü (Ak-ui yeon-dae-gi) (2015) filminin türkiye uyarlaması izlemeyenlere tavsiye Kore yapımını izlemelisiniz.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film