Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(571) -
Bir tür demans hastalığına yakalanan babasıyla ilgilenen, kocasını bir kaç yıl önce kaybetmiş ve küçük kızıyla yaşayan bir annenin içten dramatik hikayesi.

Basit olay örgüsü ve bildik hikayeye dayansa da mutluluk ve hüznün gelgitler halinde yaşamanın gerçekçiliğini mükemmel anlatan yönetmenlik ve sinematografiye eşlik eden özellikle başrol oyuncusunun olağanüstü performansı sonuçta zamana ve mekana bağlı olmayan bir klasik ortaya çıkarmış.

Yönetmen Mia Hansen-Løve, Sandra rolünü Léa Seydoux'yu düşünerek yazdığı filmin konusundan "Hala hayatta olan birisi için yas tutmanın nasıl bir şey olduğunun hikayesi" diye bahsetmiş.
8


avatar
(933) -
İnsanın üstünde bir hüzün bırakıyor Güzel Bir Sabah. Karakterin öyle büyük ve gerçek hayattan sorumlulukları var ki izleyiciyi de o yüke ortak ediyor. Özellikle Léa Seydoux'nun o dolu gözlerinin duygusal yoğunluğu insanın içine işliyor. Hikayesinin her ne olursa olsun umutlu bir yönü de var ve bu da yine çok gerçekçi. Son olarak da filmin müziklerini çok sevdim.
7


avatar
(6205) -
Filmde Lea Seydoux'un kısa saçlarıyla sade, sıradan, masum bir kadın rolüyle çok başarılıydı. Film ise hiç bir inişi çıkışı olmayan düz tempoda ilerleyen hayatın içinden olan bir film. Kesinlikle her izleyiciye hitap etmeyen ama Lea Seydoux hayranları için ortalama bir film.....
5

Cevaplar (2)
avatar
(502) -
7,0 IMDb puanı var abi bu akşam izleyecektim şimdi seni okuyunca ikilemde kaldım açıkçası, beğenmediğin kısmı senaryo mu yoksa sıkıcı olması mı? Senaryosu özgün ise ağır temposuna rağmen izlemeyi düşünüyorum. hürmetler.


1
| Bildir
avatar
(6205) -
Sami'cim bende puanına aldandım. Gerçekten bana çok düz geldi. İstersen biraz şans ver ilgini çekerse devam edersin. Filmin sitedeki afişi de
Sürprizbozan: Göster
5


2
| Bildir


avatar
(210) -
Çok çok ama çok güzeldi. Neden bu güzel filmin alt yazısı yok ki... Umarım kısa zamanda biri geçer başına. Lea Seydoux'u Mavi en sıcak renktirde çok daha sert bir karakterde hatırlıyorum. Burada yansıttıkları oyunculuk anlamında büyük bir fark yarattığını kanıtlıyor, bambaşka biri. Melvil Poupaud misal en son izlediğim Laurance Anyways ile aynı tandansta bir roldeydi... Elbette burada yine cinsiyet değiştirmek istemiyor : ) Hayata dair çok samimi anları keyifle sunan son derece kaliteli bir yapım elbette yine Mia Hansen Love'dan Gülücük)
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film