Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
avatar
(169) -
Ne zamandır bu kadar iyi bir yapım izlememiştim. VHS kaset dönemini yaşamış olanlar mutlaka seyretmeli.
9


avatar
(26) -
Her ne kadar final bölümü sanki aceleye gelmiş gibi çekilmiş olsa da izlenebilirliği olan, gizem ve gerilimi aynı anda arayanlar için çerezlik bir dizi. Netflix’in giderek sertleşen iptal politikalarının kurbanı olan Archive 81'in 2'nci sezon farklı bir platformda devam etmesini umuyorum.
7/10
7


default avatar
(11) -
turkcealtyazi.org da ki habere baktım da dizi iptal edilmiş, çok yazık oldu. Gizem yer yer gerilim farklı bir işleyiş sonuna kadar çok iyi gitti neden böyle birşey yaptılar anlamak mümkün değil. Gerilim müziklerine de bayıldım. Bu dizi yokluğunda iyi gitti herkese iyi seyirler
7


avatar
(489) -
Son bölümlere kadar gizemini koruyup merakla sıkmadan izleten başarılı bi yapım.Oldukça beğendim.Beklentimin üstünde çıktı.Sonlara doğru bazı yerlerde mantara bağlasada bi şekilde kurtarıyor.Yapımın genelinde bi özen var ancak bazı sahnelerdeki ufak özensizlikler özellikle gözüme battı ancak tolere edebildim.Finaliyle birlikte felsefi bir mesajda çıkarılabilir gibi ama çokta zorlamak istemiyorum.Herkes kendince bişey çıkarsın.Gerilim, mistisizm, fantastik türleri sevenlere mutlaka öneririm.8 vermek istiyorum ama elim 8e gitmiyor.7 de az gibi geliyor tam 7,5 luk bi yapım.Devamı gelecek mi bilmiyorum.Gelirse tekrar değerlendiririm.
(01.sezon için)
7


default avatar
(193) -
İçinde gizem, gerilim, gizli örgüt ne derseniz var. Ancak gizem adı altında verilen ve dizi ilerledikçe cevaplar bulma umudu ile devam etse de, final bölümü ile birçok soru hava da kalıyor. Kurguları çok iyi olsa da, oyunculukları o duygudan baya uzak geldi bana. İzlenir mi ? derseniz; gizem sizi sonuna kadar götürse de, finali izledikten sonra kendi kendinize "bu mu yani ?" diye sorabilir siniz.
6


default avatar
(236) -
İlk iki bölüm itibariyle her şey harika ilerlerken sonraki bölümler çizginin ve oyuncuların oynadıkları karakterin dışına çıkmaya başlıyor. Dizideki en büyük gerilimi de bu oyuncuların inandırıcı olmayan motivasyonları. Hele sonlara doğru yönetmen o kadar özensizleşiyor ki senaryoya sırtını dayayarak onu deviriyor. Ayrıntıları yazmak içimden gelmedi, iyi seyirler.
6


default avatar
(41) -
Diziyi çok beğendim. Film gizemini son bölüme kadar devam ettiriyor. Devamı da gelecek gibi bitti. Çoğu Netflix dizisi aksine güzeldi. Arada iyi şeyler de denk geliyor Netflix'te.
9


avatar
(116) -
fantastik dizi sevmem ama bu cok iyiydi. her ne kadar senaryo baska filmleri animsatsa da diger bolumu islemem icin meraklandirdi
8


default avatar
(4) -
Ben beğendim tavsiye ederim. Gizem, gerilim ve mistik bir havada geçiyor, sonraki bölümde ne olacak diye meraklandırıyor. Belki herkese göre olmayabilir.


avatar
(540) -
Son ana kadar gizemini koruyan farklı ve enteresan bir hikayeye sahip. Devami kesin gelir. Kaliteli bir dizi. Boş geçmeyin.


avatar
(498) -
İlk sezonu az önce bitirdim ve gerçekten başarılı bir iş çıkardıklarını düşünüyorum. İyi düşünülmüş, iyi yazılmış, çok yüksek bütçe ayrılmadığını hissettirse de, iyi çekilmiş bir dizi...

Bu tarz dizi ya da filmleri genellikle din ya da bilim ile bağdaştırırlar. Burada farklı bir yol seçilmiş.

Sürprizbozan: Göster

Ekşi'de bir yazarın bu dizi için "remake" yazdığını gördüm. Neyin remeke'i olduğunu yazmamış. Sordum kendisine, cevap gelirse ayrıca yorumu editler bilgi veriririm.

Dizinin fazla ilgi görmeyeceğini düşünüyorum açıkçası. Ancak sadece hikayenin bile ilgiyi hak ettiğini düşünüyorum. Tavsiye ederim...

Edit: 2016 yılında yine Archive 81 adıyla yayınlanmış bir podcast’in senaryolaştırılmış haliymiş. Spotify’da Archive 81 diye aratınca podcast direkt karşınıza çıkıyor.
9

Cevaplar (1)
avatar
(199) -
Başlayıp tamamlayamamıştım. Teşekkürler bilgi için
7


0
| Bildir


avatar
(199) -
İlginç ve gizemli bir hikayeye benziyor. İlk iki bölüm hiç fena değildi. Fakat bu tip hikayeler sona doğru gevip boşa sarabiliyor. Bu sebeple henüz puanlama yapmak istemiyorum. Sorular cevap bulmaya başlarsa puanlarım. Şu an vasatın üzerinde diyebilirim. VHS ve Betamax kasetler ve ve ve 90'ların içinden çıkıp gelen her şeyebayılıyorum. Hadi bakalım bol şans...
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film