Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(107) -
Bir cinayetin çözülmeye çalışıldığı sıradan bir polisiye filmiyken, meselelerin çatallaştığı ve derinlere gittiği iyi bir gerilim filmiydi. Çok sıradışı, olağanüstü bir hikayesi mi var ? Hayır. Ama Benicio Del Toro sinema perdesine yakışan, çok karizmatik bir adam. Bu filmdeki ağırbaşlı, doğal, sakin ve kasvetli duruşu filmin ruhuna da sinmiş sanki. Filmi ve hikayeyi adeta tek başına almış götürmüş. Film uzun süresine rağmen izleyiciyi diken üstünde tutmayı başarıyor. Sonlara doğru inanılmaz gerildiğimi de ifade etmeliyim. Özlemişiz böyle kaliteli Hollywood polisiyelerini. Umarım devamı gelir.
8


avatar
(8407) -
Bu film için benzetme yapmak ya da konudan bahsetmek biraz spoilera girer bence! Çok iyi bir kadrosu var, özellikle Benicio Del Toro ve Alicia Silverstone’u görmek hoşuma gitti. Ağır ağır işleyen bir roman gibi, netflix’in sıkı çalışmalarından biri olmuş. Ben muhakkak izleyin derim, iyi seyirler olsun.


avatar
(1030) -
Klasik bir konuyu, gergin hatta soğuk bir şekilde işlemişler. Sıradan bir akış yerine izleyiciyi tedirgin eden başarılı bir gizem - gerilim ilerleyişi var.
İyi düşünülmüş eşsiz çekimleri var.

Farklı bir hikaye yok, finali de beklediğinize değmeyebilir ama iyi bir yönetmenlik örneği sunulmuş.
7


Yorumlar (37)
default avatar
(335) -
Yasadışı işlerde polisin ayak izi hep olmalı mı, nerden nereye diye seyrediyoruz, sonunda iyi ve kötünün ayrım yapmadığı bir hayat yaşadığımızı bir daha görüyoruz. filmin finali ruhumuza hoş gelsede gerçek hayatta hiçde öyle değil. Şu mu bu mu derken yarısından sonra tam diyeceğimiz bir senaryo ve az parayla güzel film buna derler, seyredebilirsiniz
8


default avatar
(103) -
yani eh işte.. izlenebilir düzeyde ama çok parladığı bir yönü yok bence. benzer yapımları izlediyseniz senaryoyu çözmeniz uzun sürmeyecektir. muhtemelen ortalardayken jeton düşer. b.del toro hatrına izlenebilir, rolünün hakkını vermiş her zaman olduğu gibi... daha ince düşünülmüş bir hikaye ve final olsaydı elbette daha yüksek puan verilebilirdi. şu haliyle akşamı kurtarmalık.
6


avatar
(489) -
Benzerlerine fazlasıyla rastladığımız bir polisiye. Benico Del Toro bu roller için bilmiş kaftan. Adama bu tarz roller çok yakışıyor. Çok karizma herif ayrıca. Film güzel, kaliteli film ancak bir Sicario vs değil tabi. Film ciddi ancak sürekli arka fonda bir müzik, efekt çalıyor. Ve çoğu yerde de gereksiz yere çalıyor. Yani ne gerek vardı bu kadar arka fon müziğine. Sevmiyorum bu kadar çok müzikli, efektli sahneleri. Ya zaten ortam gergin, karakterler gergin bide arkada gereksiz gereksiz gerilim ses efekti koyuyor. Adam arabayla boş yolda gidiyor arkada çalan fon müziğinde yer yerinden oynuyor sanki. Abi az sakin olun ya. Tamam merak ediyoruz, izliyoruz kafa şişirmeyin yeter be abi. Bu sorun haricinde film iyiydi. Ama benzerleri çokça var. Fazla detaya giremiyorum direkt spoiler olacak çünkü altta yazıcam.

Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(323) -
Çok iyi kadrodan güzel bir film çıkmış. Oyunculuklar zaten muhteşem, filmin konusu da sarıyor. Sonuna kadar merakla, sıkmadan kendini izletiyor. Beğendim.
7


default avatar
(6) -
Bazen yediğin yemekte bir şey eksiktir bilirsin, hissedersin ama ifade edemezsin ya benim için netflix yapımları (bu yapımda dahil) öyledir. Hep bir olmamışlık ve eksiklik hissi. Filme gelecek olursak, konusu güzel ama fazlasıyla alakasız sahne vardı. Merakımızı yüksek tuttuğu doğrudur ama çok kere soğuttu o merakı. Sonu ise teslim tarihi gelmiş de yetiştirmek için acele etmişler gibiydi. Daha etkili olabilirdi. Netflix ortalaması bir film olmuş beklentiye girmeden izlenebilir.
4


default avatar
(213) -
Bu film nasıl bu kadar abartılmış inanılır gibi değil,

Aksiyon yok denecek kadar az, gerilim hiç yok, gizem desen yok gibi, işleyiş de aynı, vasat bir de konu.
bugün seyret yarın unutursun..,

Sürprizbozan: Göster

Tel Toro hayranları şişirdikçe şişirmiş filmi..
5


avatar
(614) -
Kısaca söylemek gerekirse yorucu bir film. Her sahnede bir şüpheli görünce insan gerçekten yoruluyor. Gerilim ve aksiyon da serpiştirilmeyince seyir zevki pek kalmıyor. Benicio Del Toro da Brad Pitt'in abisi rolüne falan cuk otururmuş bu haliyle. İzlerken baya bir benzettim.
4


default avatar
(28) -
Berbat son: dolayısıyla mahvedilmiş bir hikaye. Unutulmamalıdır ki "hikayenin en önemli kısmı sonudur".
1


default avatar
(101) -
Bilindik hikaye, işleyiş yavaş ama kendini izlettiriyor, sıkılmadan izledim.Oyunculuklar mekanlar gayet iyiydi. "Benicio Del Toro" sevenler rahatlıkla izleyebilir bence. 6.5
7


avatar
(807) -
Benicio Del Toro'nun varlığı ile daha da güzel hale gelen bir film. Cinayet üzerine biraz klasik gelebilecek bir işleyişi olsa da finaline kadar sıkmadan izlenebilir bir film. Final kısmı 'Sicario' sertliğine varıyor. Keşke finaldeki gerilim ve çatışma sahneleri biraz daha uzun olsaydı diye düşünmeden edemedim.
7


default avatar
(4) -
Sıradan denilebilecek bir senaryoyu 1 yönetmen 2 üst seviye oyuncu nasıl üst seviye bir filme dönüştürürün ispatı. Justin kendisini aşmış, Benicio usta neden usta olduğunu ispatlamış. Kimi oyuncu oynadığı karaktere bürünür ki başarılı olur. Kimisi de oynadığı karakteri var eder, usta olur.
7


default avatar
(129) -
Fena değildi,izleyip ağızda kötü tad bırakmayan ama hızla unutulan bir film idi. Biraz kestirilebilir yanları olan polisiye filmi.

Sağlam polisiye istiyorsanız L.A. Confidential izleyebilirsiniz.
6


avatar
(55) -
Snatch'deki elemanı (Benicio Del Toro) görmek güzel oldu. Film fena değil, aşırı sürükleyici değil ama pişman olmazsınız.
7


avatar
(166) -
Öyle aman aman bir durum söz konusu değil. Orta şekerli, hatta klişe bile sayılabilecek tarzda. Elbette izlenir ama beklentiyi çok yüksek tutmamanızı tavsiye ederim.
6


avatar
(522) -
Aksiyon yok denecek kadar az, gerilimi bahseildiği kadar iyi değil, çok ağır ilerliyor. Oyunculuklar ve senaryo da bence çok zayıf
5


default avatar
(93) -
Bence çok iyiydi. Hatta bir netflix filminden beklenmeyecek derecede iyiydi. Oyunculuklar harika, konu güzel, sürükleyici. Benden 8 puan. Beğenmeyenlere de saygım var tabii.
8


default avatar
(16) -
Oyunculuklar için bile izlemeye değer. Bilinen bir konu ama işlenişi tamemen farklı kaçırmayın derim
7


default avatar
(3) -
Kesinlikle harika bir film . Sadece Benico del Toro değil tüm kadro iyiydi . Çekimler harika . Film hiç bitmesin istiyorsun . Tadı damagimada kaldı diyebilirim.


default avatar
(85) -
Aslında " Katil kim " tarzı filmleri severim. Ama bu filmde maalesef verilmek istenen gizemin pek de etkili olduğunu söyleyemeyeceğim. Temposunun düşük ve süresinin uzun olması da bunda etkili olmuş olabilir.

İnsan daha çarpıcı bir son ve bu sonda her şeyin daha net açıklanmasını bekliyor. Açıkçası buradaki yorumlara bakarak daha fazla beklenti içine girmiştim ama film bittikten sonra " seyretmesem de olurmuş " diyorum.
5


default avatar
(9) -
film güzel ancak kafamda birçok soru işareti bırakmıştır.
Sürprizbozan: Göster
6

Cevaplar (3)
avatar
(145) -
Sürprizbozan: Göster


2
| Bildir
avatar
(107) -
Sürprizbozan: Göster
8


1
| Bildir
default avatar
(9) -
Sürprizbozan: Göster
6


0
| Bildir


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film