Giriş Kayıt

Resident Evil: Infinite Darkness (2021) Yorumlar


Tv Dizisi

Yorumlar (6)
default avatar
(206) -
Yapımın ne anlattığını anlamak için oyunlara hakim olmanız gerekiyor. İsimler ve mekanlar o kadar yüzeysel geçiliyor ki, "sadece oyun oynayan kesim izlemeyecek bunu" dememiş yapımcılardan birisi bile sanırım.
Olaylar yüzeysel, npcler(npc diyeceğim çünkü bir oyun npcsi yüzeyselliğindeler.) oldukça yüzeysel. Kurgu desen yok.
Güzel bir şeyler ortaya koyacaklarmış da bütçeleri bitmiş gibi yarım bir yapım.
İzlemenizi tavsiye etmem.


avatar
(30) -
Senaryosu oyunundan alınmış bir dizi. Buna rağmen çok klişe bir konusu vardı. Hikaye derinliği gerçekten çok sığdı. Elde olanı da izleyiciye iyi sunamamışlar zaten. Bilinenden ziyade daha farklı, şaşırtıcı, etkileyici bir senaryo beklerdim. Aksiyon olarak birkaç tüfek sesinden başka bir şey izleyemiyorsunuz. Ayrıca karakterleri bir türlü benimseyemiyorsunuz. Animasyon kalitesi gerçekten vasattı. Animasyon işinin nirvanası olan "Love, Death & Robots" 'u izledikten sonra bu animasyon gerçekten komik geldi bana. Bu dizinin oyununu oynamak eminim daha zevklidir, ama dizisi maalesef olmamış. 3/10 (:


avatar
(34) -
Yeni izlemeye başladım ama 15 yıl önce modellenen Resident Evil Degeneration Anime'sinden daha detaysız ve o bildiğimiz anime doğallığındna uzak bir iş çıkmış ortaya geçen onca süreye rağmen ve arkasında netflix olmasından ötürü daha iyi iş beklerdim.


default avatar
(100) -
Animasyonlar gerçeğe çok yakın, teknik olarak çok beğendim. Konu fena değil.
Görünen o ki yakın gelecekte neyin animasyon neyin gerçek olduğunu anlayamayacağız.


avatar
(66) -
Resident Evil 3'ün oyununu biliyorum. Bu animasyonda da orada aldığım gizemi az olsa da aldım. Bence fena değildi. Dört bölümlük güzel bir yapım olmuş. Film serisinde son çıkan filminden daha iyi olduğunu düşünüyorum konu olarak.


default avatar
(23) -
Resident Evil 2 ve 3 ün Playstation 4 remake sürümlerindeki görüntü kalitesi ve insanı geren atmosferi ne yazık ki bu dizide yok.Benim için hayel kırıklığı oldu.
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film