Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(236) -
iyi başlıyor dizi farklı bir renklendirme mevcut filmde vardır bir anlamı elbet Gülücük ama ilerleyince kendisiyle çelişen çok sahne var. sonlara doğru daha basit bir mantıkla ilerliyor bu da filmi vasatın altına indiriyor maalesef. Allah tan 8 bölüm. Aksiyon severler bir fırsat verebilir. Ama daha iyi bir senaryo arıyorsak uzak duralım.
5


avatar
(41) -
açıkçası ben biraz hayal kırıklığına uğradım. kore dizilerini çok severim. gerek korku gerek romantik komedi gerekse de dram dizilerinde gerçekten harika iş çıkartıyorlar. hatta ülkemizde yayınlanan dizilerin çoğu onlardan uyarlama. bu dizinin de hikayesi güçlü gibi görünüyordu büyük bir hevesle başladım ama ne yazık ki hikaye çok basit işlenmiş ve fazlasıyla geri planda kalmış. daha çok dövüş sahneleriyle ön plana çıkan bir aksiyon filmi olmuş.

aslında hikayeye bakarsanız güzel bir dram gibi duruyor. babası öldükten sonra onun katilini aramaya başlayan genç kız bir uyuşturucu baronuyla karşılaşıyor ve babasını bir polisin öldürdüğünü öğreniyor. bu baronun da yardımıyla babasını öldürdüğüne inandığı polisi yakalamak için emniyete sızıyor. kızımız emniyete girecek peşinde olduğu polise babasını öldürdüğünü itiraf ettirecek, onu öldürecek ve intikamını almış olacak. plan bu. fakat işlenen bu hikayede çok fazla mantık hatası var.

tüm bunları gizliden tek tek belirteyim...

Sürprizbozan: Göster


bu mantık hataları yüzünden dizi ne yazık ki üçüncü sınıf dram filmi gibi hissettirdi. her şey ortada ama gören görmemezlikten bilen bilmemezlikten geliyor sanki. kimse ne yaptığını bilmiyor. üç kuruşluk adamlar barona diz çöktürmeye çalışırken polis adamı yakalamak için bir delil bile bulamıyor. dizideki polislere mi aptal muamelesi yapıyorlar yoksa seyirciye mi anlamadım.

hikayedeki bu açıklar beni rahatsız etti. eğer daha uzun süren bir dizi olsa büyük ihtimalle yarıda bırakırdım. 8 bölüm hatrına finali görmek için bitirdim. yani dediğim gibi asıl hikaye çok arka planda ve mantık hatalarıyla dolu. 8 bölüm daha çok baronu yakalamaya çalışmalar, kızımızın basit intikam çabaları, operasyonda dövüşmeler, birbirinden şüphelenmeler, gözünün önündekine inanmayıp kulaktan dolma haberlerle hareket etmelerle dolu. aksiyon güzel, oyuncular iyi ama mantık hataları insanı diziden soğutuyor. inandırıcılık yeterli seviyede olmalı ki seyirci hikayeye sempati duyup izlesin. ben bu açıdan pek sevemedim diziyi. dizinin en güzel tarafı müziklerinin harika olmasıydı, dövüş sahneleri, aksiyonu güzeldi ama hikaye konusunda sınıfta kaldı bana göre.

finalle ilgili aşırı spoiler içerir...
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(1040) -
Dizinin ilk bölümünü izledim çok güzel ve çok heyecanlı bir dizi oyunculuk olsun müzikler olsun gerçekten çok güzel ben çok beğendim uzun zamandır böyle kaliteli yapımlara hasret kalmıştım


avatar
(6204) -
İlk bölümü ilginç gelince 8 bölümü de bitirdim. İntikam konulu ve güzel dövüş sahneleri olan diziydi. Yalnız ciddi izleyiciyi fıtık edecek kadar içinde bir çok gereksiz klişeleri olan basit sahneler yüzünden kalitesini aşağıya çekmiş. Eğer bunlar benim için önemli derseniz sürükleyici bir aksiyon dizisi. Birde soundtrack'ı ( My Name (Feat. Swervy, Jeminn ) çok güzeldi diziye yakışmış....
5


avatar
(225) -
Kore sinemasını uzun yıllardır takip ederim. Sinemada ne kadar iyilerse, dizi sektöründe ise tam tersi yoklardı fakat son birkaç yıldır Netflix'in de yatırımları ve vizyonu sayesinde çok kaliteli kore dizileri gelmeye başladı. "My Name" olarakta geçen bu diziye bayıldım. Mafya/Polisiye türünde, çok başarılı bir direktörlüğü var, sinema kalitesinde çekilmiş, aksiyonu, gizemi, heycanı üst seviyede. Son aylarda izlediğim en iyi dizilerden biri
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film