Giriş Kayıt

Exorcist: İnançlı (2023) Yorumlar


The Exorcist: Believer

Yorumlar (14)
default avatar
(467) -
Güzel bir iki sahne vardı bu da seyretmeye değer kılıyor kötü bir film değil.
6


avatar
(317) -
Türünün kötü örneklerinden biri. Esas konuya çok geç giriyor ve bir bakmışsınız korku unsuru şeyler beklerken filmin son çeyreğine gelmişsiniz. Ben beğenmedim, çok bol vaktiniz yoksa izlemeye değmez.
4


avatar
(160) -
Ben filmi beğendim. Tabi orijinal filme göre geride kalmış ama David Gordon Green yönetmenliğinde bence iyi bir film ortaya çıkmış. David Gordon Greenin filmlerindeki karakterlerin derinlemesine işlenmesini çok seviyorum. Türü sevenlere tavsiye ederim.
7


avatar
(63) -
şunu film diye önümüze sunmaları, korku izleyicisiyle dalga geçmekten başka bir şey değil. Senaryo yerlerde. Efektler berbat. Korku adına en ufak bir kıpırtı dahi söz konusu değil. çok ucuza çekilmiş ve hemen hemen benzer konuya sahip onlarca film var. Bazıları bu filmden bile çok daha başarılı. Izlenildiğinde neden bu kadar düşük puan aldığı rahatlıkla anlaşılan vasatın da altında bir -sözde- korku filmi.
3


default avatar
(93) -
Ne yazıkki bu sene beklediğim korku kategorisindeki devam filmlerinin hepsi hayal kırıklığı yaşattı Evil dead / Pet Sematary: Bloodlines ve arkasından gerçekten beni heyecanlandıracağını düşündüğüm The Exorcist: Believer filmi türü sevenleri üzmeyeceğini düşünsemde bana göre ortalamayı geçememiş gerilim seviyesi çok düşük bir film olmuş..Filmin atmosferi çekmiyor seni içine neredeyse jumpscare bile yok filmde 1 sahne haricinde olmamış ne yazıkki...
6


avatar
(537) -
Ağır ilerliyor gerilim ve korku nerdeyse yok. Exorcist müziği her ne kadar heyecanlandırsa da filmi kurtaramıyor. Linda Blair ve annesini yıllar sonra görmek güzeldi. Bu detayların arkasına sığınarak filme Exorcist adıni vermek de saçmalık olmuş. Gereksiz bir yapım, çok daha iyi şeytan çıkarma filmleri mevcut.


avatar
(565) -
Korku fimleri ikiye ayrılır laik ve non-laik, bu da birden fazla dini inanç ritüellerinin yer aldığı sürükleyici bir yapım.

Zamana meydan okuyan ikonik korku klasiğinin sağlam bir devamı olan film türün doğaüstü sınıfına yeterli bir katkı sağlıyor.

Hikayenin heyecanlı, sinematografi ve başta ele geçirilen 2 kız olmak üzere oyunculuk performanslarının olağanüstü, makyaj ve efektlerin birinci sınıf işler olduğu film, seride alışılagelen başın 180 derece dönmesine yeni bir yorum getiriyor.

Bunun -eğer her şey yolunda giderse- yeni bir yeni The Exorcist üçlemesinin ilki olarak planlandığı film tamamen dijital olarak çekilmiştir.

"- İyi bir şey olunca, Tanrı yapmış oluyor. Kötü bir şey de ise Şeytan."
7


avatar
(13) -
Korku filmleri genelde jumpscare e çok abandığı için film anlamında puanı düşük oluyor. Bu film daha tutarlı olmuş açıkçası. İzlerken keyif aldım. Olayın ne olduğu zaten belli. Göreceğiniz sahneler de aşağı yukarı tahmin etseniz de güzel bir film. 6,5 veririm
7


default avatar
(210) -
Ellen Burstyn ve Linda Blair'ı 50 yıl sonra aynı tür filmde görmek ilginçti, filmin gerisi boş, gereksiz uzun, bir kaç makyaj harici beğendiğim bir şey olmadı. Bir arada Ruhlar bölgesine bağladılar dedim.
5


avatar
(8401) -
Bir sahne hariç gerilmedim, genelde tiksinç bir tavırla izledim. Sondaki müziği nasıl etkileyici… İlk şeytan filmindeki annede ne kariyer var ama ‘ Yıldızlararası, requim for a dream, şeytan ‘ işler güçlerde diyor ya hani, peh peh peeehhh!… Ayrıca oscar kazanmış 1975’te, ve Müslümanlığı seçmiş 30’lu yaşlarından itibaren… Siyahi baba, izlerken bana inanılmaz Real Madridli V. Junior’u hatırlattı. Biraz konuya geç giriyor, bazı bölümler gereksiz uzatılmış, ama kesinlikle izlenir bir yapım. İyi seyirler dilerim.

Cevaplar (2)
avatar
(501) -
son 2 cümleye dek kötü gibi anladım ama son anda izlemeye karar verdim Gülücük


1
| Bildir
avatar
(8401) -
Ters köşe yorum olmuş cidden sen söyleyince baştan okudum. Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Gülücük


1
| Bildir


default avatar
(1) -
73'deki efsane film olmasaydı bu film çok iyi puan alırdı. ne yapsalar da o filmin yerini dolduramıyorlar ama ben filmi beğendim. makyajlar, oyunculuklar, hikaye gayet güzel. geçmişteki filme göndermeler de yapınca onun etkisiyle epey korkutucu buldum. türü sevenler izlemeli


avatar
(15) -
filmi ailecek izledik.ablamın çığlıklarıyla daha korkunç hale geldi.çok korktum mu derseniz korkmadım ama keyif aldım.eski exorcist filmleri gibi klişe değildi.bir kaç sahnesi germedi değil. bence şeytan filmleri içinde yapılan en iyi filmlerden. korku gerilim sevenlerin izlemesini tavsiye ederim. zaman kaybı olmayacak film.
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film