Giriş Kayıt
Yorumlar (1)
avatar
(41) -
dizi 16 bölümden oluşuyor ve iki konuya sahip. ilk konuda kızı kaçırılan kim'in tesadüfen kendinden bir ay öncesinde yaşayan han'la tanışması ve kızının kaçırılmasını önlemeye çalışması anlatılıyor. bu esnada han'ın da kalp hastası olan annesi kayıp ve o da kim'in aracılığıyla gelecekten aldığı haberlerle annesini bulmaya çalışıyor. dizi boyunca bu iki karakter birbirlerine ailelerini bulma konusunda yardımcı oluyor. bu esnada geçmişte yapılan bir takım değişiklikler geleceği etkilediği ve zaman çizgisini değiştirdiği için bazen olumlu bazense olumsuz sonuçlarla karşılaşıyorlar. fakat zaman çizgisindeki tüm bu değişiklikleri neredeyse hiçbir mantık hatası olmadan işlemiş olmaları beni izlerken çok mutlu etti. çok başarılı bir senaryosu var. en ince detayına kadar düşünülerek yazılmış senaryo.

Sürprizbozan: Göster


dizide mantık hataları yok mu elbette var. hatta ikinci yarının konusu başlı başına bir mantık hatası bana göre.
Sürprizbozan: Göster


dizinin ilk yarısı (8 bölüm) gerçekten heyecan doluydu ve her bölüm bitişinde acaba diğer bölümde ne olacak diye merakla takip ettim. fakat ilk konunun çözüldüğü 8. bölümden sonra dizi tam bir rölantiye girdi. ikinci konuyu çok gereksiz uzatmışlar. çok kısa sürede çözülebilecek bir konuyu 8 bölüme yayarak işlemişler. bu açıdan ilk yarının hazzını vermese de genel olarak hep merak seviyesini yukarıda tutuyor ve finalde ne olacak diye büyük bir beklentiyle izlettiriyor kendini. final bölümüne kadar da geçmişte verilen kararların geleceği bazen küçük olaylarla bazen de radikal ve trajik şekilde değiştirmesine şahit oluyoruz. bir olay bitiyor bir başkası başlıyor. bu açıdan seyircinin merakını canlı tutmaya çalışmışlar ama ana temayı oluşturan konu basit kaldığı ve 8 bölüm boyunca uzun uzadıya anlatıldığı için yine de seyirciyi biraz sıkıyor diyebilirim.

yine de başarılı oyunculuk performansları, senaryodaki ince detaylar ve mantık hatalarının neredeyse sıfıra yakın olması diziyi izlemek için yeterli bana göre. ikinci yarıda zaman zaman sıkılmış olsam da severek izledim.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film