Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
default avatar
(467) -
Yorumlara aldandım aslında sadece
Sürprizbozan: Göster
3


default avatar
(2) -
Müthiş!!! Elemelik film diye açtım, sıçraya sıçraya izledim, hele o nasıl sondur... Benzerlerini daha önce birçok filmde izlediğimiz sahneler farklı bir şey sunmasa da film kendisinden bekleneni fazla fazla veriyor. 56 dakikalık kısa süresiyle tadı damakta kalan bir film.


avatar
(817) -
Avantajı süresinin kısa olması. Onun dışında biraz daha özen gösterilse daha hoş bir film çıkabilirmiş. 2020 yılındayız. Adam elinde kamerayla hızlı hızlı kaçış yolu arıyor karanlıkta ve biz birden çirkin suratlı yaratık görüyoruz. 500 kere gördüğümüz sahneler yani. Zaman darsa izlenebilir çerez falan niyetine. Ama gidin devam etmeyeceğiniz bir dizinin ilk bölümünü izleyin. Daha değişik olur.
5


avatar
(185) -
Valla bu kadarını beklemiyordum. Benzerlerini daha öncede izlemiştik. (Unfriended,Dark Web vs...) Ama 50 dakikalık olmasına rağmen ne istediğini gayet güzel anlatmış ve korkutmuşlar.Süresine rağmen ben beğendim.


default avatar
(32) -
Film; türü sevenler için bence beğenilecek bir film. Süre olarak da gayet makul, sıkmadan kendini izlettirip 1 saatten az bir sürede bitiyor, tavsiye ederim


avatar
(279) -
Konu olarak zayıf ama korkutma açısından hiç beklemediğim kadar beni şaşırtıp başarılı bir sonuç çıkartan bir film olmuş. Film 56 dakikalık kısa bir film ama film ne ara başladı ne ara bitti anlamadım. 56 dakikanın hakkını veren, izleyiciyi uzuuuun uzun geren ve sonunda BÖÖÖÖ diye zıplatan sahneleri oldukça başarılı buldum.

Paranormal Activity tarzı, ruhlu, şeytani ve görünmeyen varlıkların olduğu amatör tarz kamera tekniği ile çekilen filmleri seviyorsanız bu filmi de seversiniz.

Korona yüzünden eve kapanmış 5 arkadaş bir ruh çağırma partisini zoom uygulaması üzerinden yaparlar ve başta çok eğlenceli giden ruh çağırma partisi, yanlışlıkla çağrılan bir iblisin gelmesiyle kâbusa döner.
8


avatar
(9) -
Corona zamanı karantinada zoom uygulaması aracılığı ile çekilmiş güzel bi korku filmi.gece ışıkları kapatıp tek başınıza telefon yada tabletten seyredin daha eğlenceli oluyor Çok Mutlu
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film