Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(2) -
kötü yorumlara sakın takılmayın film süper arşivime kattım bilee spoiler vermek istemiyorum ama sadece sonu için bile izlenir iyi seyirlerrr
8


default avatar
(102) -
Kült film 95 yapımı Heat filminden buyana en iyi sokak çatışmalarının olduğu film olmuş

los angeles'ta bulunan amerikan federal bankasını soymaya çalışan profesyonel bir suç çetesiyle yolları kesişen los angeles'ın en elit polis departmanının kıyasıya mücadelesini anlatıyor. Filmin kadrosuda müthiş. kendisini izlettiren, temposu, gerilimi, gizemi gayet tadinda, hikaye olarak mantik çercevesinde Filmi izler izlemez aklıma gelen ilk şey efsane '95 yapımı Heat filmi oldu tabikide o filmle direk kıyaslamıyorum benzerlikler var filmin başında ve son yarım saattaki aksiyonlar faslasıyla tatmin ediciydi bu çatışma sahneleri ile türünün en iyi örneklerinden bir film olmuş imdb notunu (7.1) fazlasiyla hakkediyor ben filmle ilgili yoğun eleştirilere saygı duymakla beraber türü sevenlere tavsiye ediyorum benimde sevdiğim bir tür olması nedeniyle filme puanım 10 üzerinden 7.8
8


avatar
(8408) -
Biraz Ocean's Eleven, biraz Olağan Şüpheliler bolca aksiyon! Süresi biraz uzun, bazen sıkıcı derecede yavaşlıyor ama genel olarak başarılı bir yapım olmuş. Müzikler çok iyi bu arada özellikle sonda çalan Legendary şarkısına bayıldım. Ben tavsiye ederim, iyi seyirler olsun.


Yorumlar (103)
avatar
(1031) -
Soygunu kaliteli ve heyecanlı olmuş. Fakat olaya başlamaları uzun sürüyor ve olay sonrası kaçış planları yetersiz, [spoil] trafiğin hesaba katılması gerekirdi.

Sonuç olarak Gerard butlerin kalitesini gösterdiği iyi bir soygun filmi diyebiliriz. Evet heat çok daha iyi, izlemeyen varsa mutlaka onu da izlemeli.
7


default avatar
(65) -
kötü yorumlara bakacak olursanız hiç bir filmi izleyemezsiniz zaten. filmin başında ve sonunda çok güzel sokak çatışması var, arada filmin konusu, soygunun planlanması gayet sürükleyici şekilde işleniyor.
7


default avatar
(7) -
Gayet iyi bir yapıt olmuş neden bu kadar düşük puan almış bu sitede anlamadım.Imdb normal olarak 7 puan vermiş ve hakkı olanda o zaten bende sırf bu sitedeki arkadaşlara sitem ettiğim için inadına 8 verdim aslında hakkı 7 ve gayet izlenecek bir film.
8


avatar
(4242) -
Kasıntı ve zorlama senaryonun nasıl vasat film çıkaracağının ispatı gibi bir film. İzleyecek olanlar bunları dikkate almalı.
6


default avatar
(314) -
Banka soygunu ve soygun sonrası yaşananlar... Aksiyon ve heyecan güzeldi ama sanki bişeyler eksik. Gereksiz uzatılmış film. Birazda Dram katalım demişler ama batırmışlar filmle ne alakası var dramın anlamış değilim ailevi sorunların ne olduğu nereye bağlandığı film sonunda göstermiyorlar bile. Banka soygunu sonu güzel bağlanmış sadece. Aksiyon için izlenir. Keyifli seyirler...
6


avatar
(522) -
Aksiyonu iyi, soygun şekli ilginç. Ama bişeyler eksik, bazı olaylar çok kolay gelişiyor. Sonu saçma sapan bitti derken süpriz bitiyor.
6


default avatar
(342) -
Finaline kadar heyecan devam ediyor. Olağan şüpheliler gibi ters köşe oluyorsunuz. Takıldığım tek şey personelin dışarıdan yemek getirtmeleri...korunaklı bir binaya bir servis elemanı bu kadar kolay giremez. bu bana eksi puan verdirdi...Sıkılmadan seyredebilirsiniz.
6


default avatar
(13) -
6.5 oy nasıl alır çok anlaşılır değil. konusu sürükleyici ve tatmin edici çatışma sahneleri var. "heat" yorumuna katılıyorum, özellikle silah sesleri ve sokak çatışmaları en az heat filmi kadar etkileyiciydi tavsiye ederim.
9


default avatar
(501) -
2,5 Saatlik bir filmin ilk 10 dakikasını sonra da son 45 dakikasını izleyin yeter. ne iyi bir aksiyon ne iyi bir senaryo ne de iyi bir soygun filmi. dram ise zaman doldurmak içindi. tavsiye etmem...
5


avatar
(2066) -
"Bir filmi ortasından seyretmeye başlamak" diye bir başlık olsaydı sanırım bu film birinci gelirdi. Birkaç kere seyretmeye başlamış, yarım saat sonra bırakmıştım. Sonra bir de ikinci yarısını izleyeyim dedim. Meğer film ortasından başlamış! Yani, birinci yarı boş, doldurma, anlamsız yan öykülerle şişirilmiş. Asıl hikaye soygun ve çatışma ikinci yarıda. Biraz Heat taklidi gibi geldi bana, zaten puanım ikinci yarıya.
6


default avatar
(33) -
Film aşırı güzel değil, vasat da değil. Akışında hızlanıp yavaşlamalar var, polisler, suçlular ve aileleri arasındaki döngüden olayı kurgulamışlar. Benzerlerinden farkı kısmen var diyebilirim soygun şekli olarak, izlenebilir
7


avatar
(34) -
Harika bir aksiyon
8


avatar
(319) -
hakettiğinden az puan almış.. eleştirilecek yeri süresi olabilir belki ama geri kalan bölümde iyi oyunculuklar, dozunda aksiyon ve şaşırtmaca var.. bence şans verilebilir..
8


default avatar
(2) -
Kadro bir kere harika ,hikaye çok üst düzey olasa'da yine de güzel, hani var ya izleyip aklında kalmayan filmlerden değil bir kere izlediğinizde aklınıza yerleşecek sürekleyici sağlam aksiyon sahnelerinin olduğu özellikle Gerard Butler ve Pablo Schreiber'in çok iyi oyunculuğunu izlemeye değer ' İyi seyirler...


avatar
(40) -
bugün ikinci defa seyrettim. suçlular kadar kötü polisler, yani çivi çiviyi söker. tam da hasret kaldığımız tarzda bir suç filmi.
gerard butler ile pablo schreiber karşılıklı çok dengeli olmuşlar. ikisine de rolleri yakışmış.
7


default avatar
(96) -
Polisiye aksiyon tarzında birazda drama eklenerek süresi uzatılmış usta işi bir yapım....Benden 7 puan
7


avatar
(430) -
148 dakikanın sadece 15-20 dakikası falan aksiyon... onun dışında klasik soygun filmi ıvır-zıvırları... sözde karakterlere derinlik katan lüzumsuz sahneler çok fazla, filmin 1/3'ü falan bu tip sahnelerle geçiyor. soygun filmlerini çok seviyorsunuzdur, Gerard Butler hayranısınızdır o zaman belki seversiniz ama onun dışında kesinlikle tavsiye etmiyorum.
5


default avatar
(54) -
Soygunlarda bunca taktik, kimlik gizleme boşa gitti. ABD Başkanlarının 1 numaralı kurtarıcısı hatta bir ara evrenin de kurtarıcısı Butler olaya el atınca, ortada ne taktik, ne de gizlenme kaldı. Butler Reis, mahallede bir olay olunca kesin şunlar yapmıştır diye aranan torbacıların bulunuşu gibi adamları buluyor. Filmdeki aksiyon da bu bağlamda ilerliyor.
Sürprizbozan: Göster
Bu tarz aksiyon filmleri seviyorsanız, sorgulamadan filmin akışına kendinizi bırakın. O zaman keyif alabilirsiniz.
3


default avatar
(85) -
Aksiyon, suç, polisiye filmleri seviyorsanız, bu filmi kaçırmayın! Kurgu, senaryo çok iyi, final ise müthiş. İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
8


avatar
(363) -
Genel olarak benzerini daha önce defalarca seyrettiğimiz polis-soygun çetesi vs kurgulu filmlerden birisi. Seyredilir mi? evet seyredilir fakat öyle muazzam bir beklenti içinde de olmayın. Bana tuhaf gelen kısım şu idi;
Sürprizbozan: Göster
. Neyse, seyredin sonra unutun başka birşey seyredin.
7


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 6 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film