Giriş Kayıt
Yorumlar (37)
default avatar
(2) -
filme 6 vermistim, yorumlara bakayim dedim arkadaslar cok hakli,ben animeyi izledigim icin parcalari oturttum ama gercektende filmde Ryuk hakkinda hicbirsey yok. Animeyi izlemeyene cok sacma gelecektir. Keza animeden uyarlama altindan kolay kalkilacak bir is degil. o tepkileri,asiriliklari filmde yansitmak cok zor. 5 diyorum.
5


default avatar
(90) -
Animeyi izlemedim, ona rağmen çok kötü, olayın boyutunu siz düşünün artık.

Sürprizbozan: Göster


İnsan biraz derinlik bekliyor.

1/10.
1


default avatar
(4) -
çok kötü olmuş izlemesenizde olur tam bir hayl kırıklığı..


default avatar
(4) -
Anime ve filmlerini izlemiş biri olarak vasat bir filmdi.
6


default avatar
(20) -
Çöp bir Live-Action filmi izleyipte zamanızı boşa harcamayın.


avatar
(17) -
Animeyi hiç izlememiş olsak hatta duymamış olsak da bu filmi izlesek belki güzel gelebilirdi. Haraketli sıkmayan ama çerezlik bir film olmuş. Bence artık Hollywood elini bu şekilde seneryolara atmaktan vazgeçsin olmuyor yapamıyorlar. Netflixden daha iyi birşey bekliyordum ama dediğim gibi bunları animesini ve filmlerini izlediğim için yazıyorum. Death Notedan haberi olmayan arkadaşlar deneyebilir.
5


avatar
(357) -
Animesi ve 3 serisini izledikten sonra bu filmi izliyeyim dedim. Tamamı olmazsa da orjinal senaryoda baya uzakta yine de japon serisini ve animesini izlemeyen varsa eminim çok hoşunuza gider . İzlenebilir 10/6
6


default avatar
(501) -
Filmi izlerken eminim çok mantık hatası buldunuz...animesi bir efsanedir orda hiçbir boşluk eksiklik bulunmaz.filmi ise değiştirmiş senaryo ve holiywood etkisiyle böyle eksik kalıyor...Animesini izleyin hayran olursunuz..


avatar
(587) -
En baştan söyleyeyim. Animesi ile hiçbir alakam yok. Ortalamanın bir tık üstü bir film olmuş. Bir iki ciddi mantık hatası var.

Sürprizbozan: Göster


Boş zamanlarda tüketebileceğiniz ve izledikten hemen sonra unutabileceğiniz bir film.
6


avatar
(114) -
Animesini izlemeyenler için "bu ne ya?" dedirtecek bir film olmuş. süre kısa olduğu için mantık havada kalmış biraz.
Sürprizbozan: Göster

Tamam mantık hataları var. karkterler pek olmamış. Ama imdb 5den daha iyi bir film bence. özellikle sonunu iyi bağlamışlar.
7


default avatar
(75) -
Berbat etmişler. Samimiyetsiz olmuş
4


avatar
(118) -
uzunca zaman yorum yazmadım, bu filmde yazma ihtiyacını duydum..."arşivlik animesini" ve japon versiyonu çok keyifle seyretmiş birisi olarak, beğenmedim. Olmamış...keşke seyretmemiş olsam diye düşünmedim değil.
2


avatar
(8408) -
Animesini izlemedim, filmi beğendim. Eskiden çokça çekilirdi bu tarz filmler artık pek göremiyoruz. Çok kaliteli olmamakla birlikte, güzel vakit geçirtiyor. İlk get out filminde dikkatimi çeken 'L', yakın gelecekte bolca filmde karşımıza çıkacak sanırım. İyi seyirler olsun.


default avatar
(12) -
Animesini izleyenler için bir hayal kırıklığı hiç izlemeyenler içinse izlenilebilir bir film olmuş.


default avatar
(6) -
Animesini izlememis biri olarak soylemek isterim, bence film olmamis ve oyunculuklar vasat.
5


avatar
(907) -
Animesine mangasına kıyaslanarak izlenmemesi gereken bir film.Tek film olarak düşünülüp 1 buçuk saatlik bir uyarlama diye izlemenizi tavsiye ederim.Olay örgüsü animeden doğal olarak bir hayli farklı ve görmek istediğiniz karakterleri istediğiniz gibi göremeyeceğiniz bir film.Fakat ben eğlendim.Her filmi kendi içinde değerlendiren biri olarak filmi eğlenceli buldum.Yer yer ergen sahneleri ve kötü oyunculuk olsa da nostalji oldu benim için.L'i oynayan Lakeith Stanfield'ın oyunculuğunu bu filmde de bir hayli sevdim harika bir aktör.Genel olarak bence izlenebilecek bir film.
8


avatar
(546) -
İyi güzel hoşta ırkçılık gibi gözüksünde istemem ama L niye siyahi :S.Hadi siyahi niye saçları uzun değil ki bu eleman bence L i güzel oynayamaz.


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film