Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(107) -
mantık hataları o kadar çok ki senaristin adını Death Note'a yazasım geldi.
4


default avatar
(12) -
Animesini izleyenler için bir hayal kırıklığı hiç izlemeyenler içinse izlenilebilir bir film olmuş.


default avatar
(10) -
Animeye göre çok vasat olmuş. L karakteri daha tuhaf olmalıydı. Senaryo fena değil ama animenin senaryosu değiştirilmeden filme uyarlansaydı çok daha güzel olurdu.
8


Yorumlar (37)
avatar
(13) -
mangasını okuyanlar bilir yazan elemanlar ellerindeki ölüm defteri temeli ile kafalarınca uzun uzadıya hikayeyi karmaşık hale getirip şekillendirebildiler.buda aslında karman çorman ama eğlenceli bir manga ortaya koymuştu.animesi ile aynı zaman dilimimde 2006 yılında yayınlanan sinema filmi ise yine aynı ölüm defteri ve "kurallar" hengamesi ile dikiş tutturmaya çalışmıştı.şimdi elimizdeki hikaye ile japon yapımı çok beğenilen 2006 filmi ile 2017 netflix yapımı filmi karşılaştırdığımızda amerikan versiyonunun yime aynı noktadan çıkışla hikayeyi hollywood stilinde daha globale hitap eder tarzda uydurma girişimini kendi nezdimde gayet başarılı bulduğumu söyleyebilirim.aynı temelde daha sağlam hikaye çıkarılıp aktarılabilir miydi?elbette.ancak mangasından animesine japon filminden uzatılmış seriye kadar bunlar başarılabilmiş miydi?cevabım hayır.

bu sebeple eğer karşılaştırma yapıcak olursam hitap edilmek istenen kitleye göre netflix yapımının diğer yapımlardan 1 tık üstte olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.ayrıca yönetmenin kendine has giydirdiği 80'ler teması da filme dair hoş bir detay olarak görülebilir.6.5/10
7


avatar
(463) -
Evet diğer yorumlardan da anlaşıldığı gibi vasat bir yapım olmuş, öncelikle l karakterine o zenci çocuk hiç gitmemiş, iblisi bile çok başarısız yapmışlar. Bunun yerine 2006 yapımı japon versiyonunu tavsiye ederim. Animesinden bahsetmiyorum 2 bölümlük bir film var ama onunda 2. Si pek iyi değil, 1. Si çok iyi...
5


avatar
(614) -
Halbuki güzel başlamıştı ama dağınık mı dağınık bir senaryo ile devam etti. Belki süre yüzünden diyeceğim ama oda değil. Resmen olmamış. Netflix sağlam bir senaryoyla daha kaliteli oyuncularla (Willem Dafoe hariç) çok güzel bir dizi ortaya çıkarabilirdi diye düşünüyorum. Death Note'u harcamışlar.
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(107) -
mantık hataları o kadar çok ki senaristin adını Death Note'a yazasım geldi.
4


avatar
(454) -
Eğer filmi yapılabiliyorsa dizisi neden çekilemesin?? süre kısıtlılığına, anime tiplerine, japonca konuşmalara, onların absürd-çılgın ve uzun daha karmaşık zekice hareketlerine alışkın kişilere çok yavan gelecek bir düzeyde film olmasına rağmen yarı doyurucu etkisi de var..izlenebilir ama animesiyle kıyaslanamaz derecede düşük kalmış.
7


avatar
(127) -
The Last Airbender mı Death Note mu? Yoksa herkesin dilinden düşürmediği Eragon mu daha kötü uyarlama? Dragonball: Evolution'u da unutmamak lazım. Kısacası bu çıkmaza bir cevabım olmasa da Death Note'un yeri bu konuda oldukça sağlam. Kira gibi paçalarından karizma akan karakterin düştüğü duruma ağlanır resmen. L konusu filmden bile daha büyük fiyasko. Hele bir de filmin sonu var ki! Bakalım daha neler göreceğiz. Animeye saygımdan dolayı 1 veremiyorum. Bu nedenle puanım 2.
2


avatar
(93) -
Animesini izleyen biri bu filmi sevemez mümkün değil. İzlemeyenler için farklı bir konu gelebilir güzel ilgi çekici ama kendi içinde tutarsız. Deftere yeni kurallar koyuluyor onlara bile uyulmuyor. İzlemeyin yazık zamanınıza.. Hele sonu, bu kadar mı kötü bağlanır.
1


avatar
(6203) -
Bir çok arkadaş olumsuz yazmışlar ama öyle izlenmeyecek kadarda kötü bir film değil .Değişik ve farklı bir konu işlenmiş. İzlemenizi tavsiye ederim...


avatar
(3699) -
Film baştan çocukça başladı sonuna kadar da öyle devam etti. Güya dünyayı kötülerden arındırmak isteyen genç eline geçirdiği doğa üstü kitapla ne yapacağını şaşırıyor. Eğer filmi izleyecekseniz mantık aramadan izlemelisiniz. İyi seyirler.
3


avatar
(22) -
Önceki yorumlara kesinlikle katılıyorum. Animesini izleyen birisine göre son derece vasat bir film olmuş. Orijinalindeki zeka oyunlarından, karşılıklı hesaplaşmalardan eser yok. "L" karakteri Kira (Light) ve Ryuk hiç olmamış. Ryuk ile Kira (Light) ilişkisi bile bu kadar kötü anlatılamazdı. Bunun yerine orjinal üçleme filmini izlemelerini kesinlikle tavsiye ederim.
Sürprizbozan: Göster
4


default avatar
(33) -
Animesini izlemedim ancak kesinlikle izliycem. Film hayranlarını üzmüş olabilir ancak benim gibi animesini izlemediyseniz vakit geçirmek için izlenebilir bir film olmuş.Büyük beklentiye girmeden yoklukta açılabilir.


avatar
(178) -
yapmayın bidaha böyle şeyler.... Gülücük
5


avatar
(9) -
En temel haliyle, Japon sinemasından ve animelerden zerre anlamayan, manga okumanın ne olduğunu bilmeyen, bu yüzden de ne çektiğini bilmeyen bir yönetmen ve neyi, kimi, nasıl bir hikayeyi oynadığını bilmeyen oyuncu grubunu "nasılsa adı var, yap bir film, bas geç" olarak gören Netflix'in rezaletidir.
Death Note'u pek sevmem, çok daha iyi animeler/mangalar sayabilirim ama ben milyon tane anime izlediğim için biliyorum.
Sadece Death Note ile büyüyen nesil için durum daha da vahim.

Sonuç?
Yanından bile geçmeyin.
2


avatar
(1818) -
Olmamış.

Netflix bu sefer bayağı berbat bir yapım ortaya çıkartmış. Şimdi az hayranı olarak yaklaştığım için belki de bu filmi hiç beğenmedim ama olmamış arkadaşlar. Başından sonuna kadar 2000'li yılların o gençlik filmlerinden çok daha uzak kalmış günümüze. Oyunculuktan tutun senaryo, kamera akla ne gelecekse yok yani. Her şey birden gelişiyor bu da filmin temel mantık hatası. Dizi tadında 10 bölüm çekselermiş daha iyi olurmuş gibi. Boşa zaman derim uzak durun.

İzlemesen de olur.
Saygılar
4


avatar
(225) -
Anime ile uzaktan yakından alakası olmayan, bir efsanenin berbat edildiği rezalet bir yapım. Adam Wingard gözümden düştü, orjinal hikayeyi ve özellikle karaktere dair hiçbir şey anlamamış. Bu kadar kötü çıkacağını beklemiyordum
1


default avatar
(36) -
Olmamış. Uzun bir serüven apar topar bir buçuk saate sıkıştırmaya kalkılırsa; senaryodan da uzaklaşırsın, mantık hataları da olur. Oyuncu seçimine değinmeyeceğim bile. Çok rahat bir biçimde üçleme yapılacak konuya sahip bir animenin sinema filmi böyle olmamalıydı.
5


default avatar
(10) -
Animeye göre çok vasat olmuş. L karakteri daha tuhaf olmalıydı. Senaryo fena değil ama animenin senaryosu değiştirilmeden filme uyarlansaydı çok daha güzel olurdu.
8


default avatar
(1) -
Zaman kaybı ...Vaktinizi boşa harcamayın .....Berbat ...............


avatar
(286) -
Her şey çok hızlı gelişiyor.Neyin nerden geldiğini yada kimin ney olduğunu anlayamıyorsun.Death Note hakkında bilgi sahibi olmadan izleyince bu ne denilecek tarzda bir film olmuş.
3


default avatar
(53) -
Güzel başladı sonra sıktı. Pazar günleri öğlen Amerikan kanallarında çıkan yarı pro. filmlere benziyor.


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film