Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(462) -
Bu filmle ilgili yapılacak tek eleştiri ilk filmden geri olmalı kalan herşey ilk filmle aynı, tempo ilk yarı düşük ikinci yarıda toparlanıyor. Karakter tanıtımı gibi biraz da...
6


avatar
(1031) -
İlk filmindeki başarı burada yok maalesef. 2 saat boyunca kuru gürültü izledim. İlkinde filme hayat veren Jim Carrey'nin burada cıvık, sulu ve kötü bir performans sergilemesi filmi batırmaya yetmiş. Sonic tek başına ne kadar başarılıydı, kimin aklına gelmiş kirpi sayısını 3'e çıkarmak. Ne tadı ne tuzu ne esprisi kalmış olayın. Sonunda anladığım kadarıyla 3. sü de gelecek. Ama böyle gelirse hüsran olur. İlkini seyredenler bunu seyredip büyüyü bozmayın. Bırakın aklınızda o güzel Sonic kalsın... 4/10...
4


default avatar
(143) -
her film emek demek bunun farkındayım ama bu sefer olmamış. İlki geröçekten hem komik hem eğlenceliydi. James Marsdeni ikinci plana atmışlar bu da hoş değil açıkçası. Değeri bilibmemiş bir aktör bana göre. Tüylü kirpi sayısı artırılmış vs. Ama bu sefer aynı tadı alamadım. İlki kadar güzel değil izle unut tarzı olmuş.


avatar
(76) -
Zayıf bir film. Fakat ilerleyen Sonic filmlerinde içeriğin ve konunun güzelleşeceğine inanıyorum. Sonic evreni içerik, karakter ve konu açısından çok zengin. Ortaya güzel bir film çıkabilir.
5


avatar
(1031) -
İlk filme göre daha çok aksiyon ve görsellik var. Ama ben ilkini daha çok seviyorum. Jim carrey olmasa izlenir mi? Puanı bu kadar olur mu? Role en uygun en özel oyuncuyla kaliteli olmayı başaran bir film
7


avatar
(366) -
Macera kaldığı yerden devam ediyor. İlk filmi gibi bu filmi de beğendim. Farklı soniclerin olması da filme ayrı bir hava katmış.
7


avatar
(26) -
Serinin ilk filmine nazaran görsel olarak daha iyi bir iş çıkartılmış. Jim Carrey yine yapması gerekeni fazlasıyla yapmış. Serinin 3'üncü filminde oynar mı bilmem ama 2'nci filmi oyunculuk bakımından tek başına sırtlamış. 6.5/10
6


avatar
(6206) -
Kesinlikle kötü bir film değil ama belirli bir yaş grubuna hitap etmeyebilir. Açıkçası keyif alarak izledim. Özellikle kutuplardaki dans yarışması komikti. Ayrıca sondaki robot ve askeri araçların parçalanma sahneleri de çok güzeldi ama kendi adıma Jim Carrey'nin kalitesi bir başkaydı.
7


avatar
(279) -
Dünyanın en komik kötü adamı Jim Crrey olabilir. Gülücük Kendine has oyunculuğu ile her nekadar kötü karakter de olsa yine de insanı gülmekten öldürüyor. İlk filme göre daha eğlenceliydi ve aksiyon doluydu ama ilk filmin hakkını da asla yiyemem. Bence oldukça güzel bir seri olacak gibi görünüyor. İkinci filmin sonunda 3. filme yine kapı açan kısa bir görüntü daha var. Umarım hep bu kalitede devam eder. Aşırı eğlendim.
9


default avatar
(65) -
sadece Jim Carrey için bile izlenir. bazen bir iki oyuncu filmi kurtarmış cümlesi kullanılır ya, Jim Carrey fazlasıyla filmin üzerine çıkmış sanki. tek kişilik tiyatro gibi. bu adamı izlemek çok büyük keyif veriyor.

filme gelecek olursak ilkinin üzerine fazlasıyla koymuş. baştan sona kadar eğlenceli, sürükleyici, aksiyonu bol bir film olmuş. yetişkinler çok rahatlıkla ve eğlenerek izleyebilir.
7


default avatar
(7) -
Sinemada oğlumla keyifle izledik, (oğlumu götürüyorum bahanesiyle gittiğim filmde) Jim Carrey hayranı olarak eski rollerinden ve o mimiklerinden esintiler bulurum diyordum ama beklediğimden daha iyi oyunculuk çıkarmış, karaktere resmen hayat katmış. Şöyle de söylenebilir Jim Carrey'den başkası o karakterin hakkını veremezdi. Ayrıca Knuckles ve Tails de çok iyiydi.

Spoilersiz dipnot: Pantera - Walk şarkısının çaldığı sahne ve biraz öncesi nefisti.
8


avatar
(430) -
Ilk filmden eksiği yok, fazlası var... Mesela, bu defa daha yüksek tempolu bir film olmuş. Ayrıca aksiyon sahnelerini de güzel kurgulamışlar ve uygulamışlar. Tails ve Knuckles da filme renk katmışlar. Hepsi olmasa da 3-5 tane iyi espri de var. Yani yetişkin de olsanız filmi izlerken sıkılma ihtimaliniz pek yok gibi... Çocuklar ise herhalde filme bayılacaklardır.

Bu arada Jim Carrey oyunculuğu bıraktığını açıkladı, yerine kimi getirirler bilemem ama serinin devam filmlerinde yeri çok zor dolar... Bu filmde de yine Eggman'i güzel oynamış, her sahnede hakkını vermiş. Adam çok yetenekli...

Sonuç olarak; ailecek izleyebileceğiniz eğlenceli bir film, tavsiye edilir.
7


avatar
(23) -
İlk filmin kaldığı yerden devam ediyor. Gayet güzel ailecek izlenecek bir film. İlk filmden daha iyi geldi bana.
8


avatar
(80) -
Bırakın çocukları, yetişkin olarak çok keyif alarak izledik. Jim Carrey yine harikaydı ve film sürekli bir aksiyon halindeydi. Ailece 120 dk hiç sıkılmadan seyredilebilecek bir film olmuş ve serinin 3.süne selam çakılmış. Filmin sonunda kayan yazılardan sonra sürpriz sahne için bekleyin mutlaka.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film