Giriş Kayıt

Yeraltı Peygamberi (2009) Yorumlar - Sayfa 2


Un prophète

Yorumlar (54)
avatar
(23) -
Film başrol oyuncumuzun bir nevi evrimini bizlere gösteriyor. Sahneler çok gerçekçi ve karakterler ellerinden geleni yapmış. Yer yer müstehcen sahneler var, aile ortamında izlenmemeli. Olayların çok ağır ilerlemesi nedeniyle filmin ederi 6/10
6


default avatar
(29) -
kesinlikle izleyin. tipik bi hapishane filminde görülecek olaylardan daha fazlası war. kurgu basit gibi geliyor ama oyuncular ve senaryo muhteşeem . gerçekten izleyin
9


avatar
(21) -
ödevine iyi hazırlanmış film.bittiği yerden devamı yapılabilir.


avatar
(53) -
Bu sansürsüz ve kaliteli çeviri için otomatikportakala teşekkürler.Bazı çevirmenler kafalarına göre sansür uyguluyor.Olması gereken ve tam karşılığı yada kasıt, ima unsuru olan kelimeleri ya kaldırıyorlar yada saçma sapan kelimeler koyuyorlar.Buna şiddetle karşıyım filmin seyrini bozuyor ve inanın filmden soğutuyor.TürkçeAltyazı'nın buna dikkat etmesini arz ederim.


avatar
(185) -
Tahar Rahim mükemmel bir oyunculuk sunmuş, her bir karesine emek harcanmış bir film.
8


avatar
(2066) -
Yorumlara bakarak iyi bir film izleyeceğim diye indirdim, hayal kırıklığı! Senaryo şişirilmiş, hapishane filmi diye nerdeyse bütün sistem aşağılık bir hale getirilmiş, hikaye yok, sadece Korsikalılar var, üstelik uzatılmış da uzatılmış. Ne bir toplumsal eleştiri, ne bir ahlak uyarısı var. Sinemasal bir özgün dili de yok. Abartılı bir film. 5.


default avatar
(1457) -
Bu gece gecemi renklendirdiğim film 'Un Prophete' oldu. Hemen aklımdayken söylemeliyim. Beni bu filmde yegane çok etkileyen isim Niels Aestrup'tu. ne başrol oyuncuları ne de diğerleri... Niels tam anlamıyla rolünün hakkını vermiş. İnanılmaz heyecanla başladığım ve gerçekçiliğini de sevdiğim filmimiz hem uzun hem de durağan akıyor. Fazla uzatılmış sahneler bir yerden sonra baydı beni. Ama her şekilde izleyebilirsiniz. Muhteşem değil ama iyi bir film. Altyazı fena değildi sadece ama böyle bir film daha iyisini hak eder dedi bir dostum.
6


avatar
(112) -
Güzel bir film beğenerek izledim.


avatar
(76) -
Güzel bir film ama biraz ağır işliyor....
8


avatar
(33) -
müthiş bi film. belkide son 5 yılın en iyisi.............bu filmi beğenmeyenler genelde american reunion felan gibi filmleri beğeniyorlar , anlıyorum sizi Gülücük)))
9


avatar
(1072) -
Gereksiz abartılmış bir film...
5/10
4


avatar
(422) -
Hapishanede yaşayan insanların aralarında geçen dialoglar, kavgalar ve entrikalar gerçekci bir bakış akıçısıyla ele alınıyor. "The Shawshank Redemption" yada "Celda 211" kadar etkileyici olmasada izlenebilir bir yapım olduğunu düşünüyorum. "Malik El Djebena" karakteriyle Tahar Rahim'in performansı mükemmele yakındı. Filmin en beğendiğim tarafı Malik'in tecrübeleri yaşarken kendini kademe kademe olgunlaştırmasıydı.
7


avatar
(95) -
Genel olarak beğendiğim bir film. Tahar Rahim rolünü çok iyi yapmış. Mafya-uyuşturucu-çeteler-gardiyanlar arasındaki ilişki ve işlerin nasıl yürüdüğünü saklamadan gözler önüne seriliyor. Ayrıca ırkçılık temasına da vurgu yapılmış. Filmde beni rahatsız eden şey sürenin uzunluğu ve finalin zayıflığı oldu. Yaklaşık 150 dk sürüyor. Halbuki tam iki saate sığdırılabilir ve seyirciyi sıkmadan bitirilebilirdi bence. Özellikle ilk yarısı çok ağır gidiyor. Sıkıldığım anlar oldu. Final açısından da izleyen arkadaşlar bana katılacaklardır. Çünkü filmin gidişatı daha farklı bir finale işaret ediyor. Son olarak hapishane filmi sevenlere tavsiye ederim. Eğer bu tarzı sevmiyorsanız bulaşmayın sıkabilir Hehehehe Ben Esaretin Bedeli, Felon gibi hapishane filmlerini de beğenerek izlemişimdir. Bu film onlar kadar olmasa da izlenilesi diye düşünüyorum Punky 7/10 Bay Bay
7


avatar
(12) -
filmdeki sahneler çok gerçekçi ikinci kez bile izlenir
8


avatar
(44) -
Çok iyi başlamışken sonlara doğru senaryodaki tıkanmalar sonucu basit bir sonla filmi uğurladım.
Kesinlikle çok daha iyi olabilirdi. Böyle bir başlangıca da bu son yakışmadı.
Yine de sırf ortamdaki hava için bile izlenmesi gerekir diye düşünüyorum.
7


default avatar
(2) -
İzlemeyen çok ama çok şey kaçırmış olur. Punky


avatar
(74) -
Hapishanelerin en iyisi 2.si tartışmasız celda 211 Hımmm
9


avatar
(454) -
filmi 3 günde anca izledim. çok ağır giden bi film.. bu kadar zamanda daha iyi bişey çekilebilirmiş..sıkıcı..
4

Cevaplar (1)
default avatar
(24) -
Mukemmel bir film yazilanlara bakmayin ! Hapishane filmi sevenler kacirmasin....
10


7
| Bildir


avatar
(2) -
Süper Film İzleyen Pişman Olmaz. Süperrrrrr Süperrrrrr Süperrrrrr


avatar
(691) -
Genel kanıya tamamen katılıyorum. Film oldukça ağır işliyor, yer yer sıkılıp artık olay örgüsünün bir yere varmasını bekliyorsunuz. ilk bölüm bunaltıcı iken tempo yavaş yavaş artıp sonlara doğru yine kayboluyor.

Hapisane hayatını her zaman gösterilenden farklı göstermesi ilgi çekici idi, mafya-uyuşturucu ilişkileri içinde bir oraya bir buraya savrulan ana karakter oldukça başarılı idi.

Genel ihtibari ile sıkıldığım zaman olsa da izlenebilecek kalitede bir yapım.


6,5 / 10
7

Cevaplar (1)
avatar
(691) -

otomatikportakal için bir satır açmak istedim, son dönemde izlediğim filmler arasında ki en iyi çeviri idi. Teşekkürü borç bilirim...
7


4
| Bildir


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film