Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(1457) -
GENEL YORUMUM:
Oscar'ı izlemeden ölmeyin…!!! Bu cici şey bana kalsa yemin ederim evlatlık edinip hayatımın sonuna kadar bakarım. Konusuna girerek böyle mükemmel bir belgeselin havasını bozmayacağım. Siz de biliyorsunuz ki çok büyük yapımların konusuna girilmez. Siz açın en iyisi mi Oscar'ı ve bu yorumu okuyup da izlediyseniz içinizden bana da bir dua ediverin çünkü çok değerli bir şey izleyeceksiniz. Ben sadece bir şey belirtmek istiyorum. İnsan nüfusu trilyona yaklaşırken şempanze nüfusu sadece iki yüz bin kalmış durumda. Varolurken yok ediyoruz. Etmeyelim..!!!

Ayrıca bu mükemmel replikleri yazan her kimse ona büyük teşekkürler, filmin başında ve sonunda çalan o muhteşem müziği yazan beyne ve çalan ellere büyük teşekkürler ve bize ulaştıran arkadaşımıza da teşekkürler.

Haydi bırakın yorumu hemen Oscar'ı ve hikayesini izleyin.

YÖNETMENE BAKIŞ:
Yönetmenler iki çok büyük belgesel ustası olan Alastair Fothergill ve Mark Linfield. Böyle mükemmel bir çalışma ancak onların ellerinden çıkabilirdi. Hayatını mükemmel belgeseller çekmeye adamış olan Alastair Fothergill bu yıl Bears ismiyle mükemmel bir başka belgeselle geliyor. Kesinlikle kaçırılmamalı. Ben şimdiden haberimi vereyim.

Bu arada müzikleri yapan Nicholas Hooper'i kesinlikle atlamak istemiyorum. Daha güzel olamazdı herhalde. Bu mükemmel belgesele bir başka boyutta mükemmellik katıyor.

FİLMİN STARLARI VE ( SIRADAKİ FİLMLERİ ):
Tereddütsüz Oscar tabi..!!! (Film kariyeri bu film ile noktalanmış olsa da kalbimizde ve beynimizde onu asla unutmayacağımız kesin..!!!)
• Büyük usta Tim Allen mükemmel bir seslendirme yapıyor. Sesledirme konusundaki uzmanlığını zaten animasyonlardan biliyoruz. (Geezers!**)

BU FİLMİ İZLEMELİ MİSİNİZ?:
İZLENMEDEN ÖLÜNMEMELİ !
10


avatar
(120) -
Çok güzel bir belgesel olmuş. Zaman su gibi geçti.
9


avatar
(47) -
Belgeselden ziyade, normal bir film gibiydi. Ama mutlaka izlenmesi gereken bir film gibi.
9


avatar
(396) -
Belgesel severlere gönül rahatlığıyla tavsiye edilebilecek, görsel açıdan doyurucu, izlerken kendinizi şempanzelere çok yakın hissettiğiniz bir belgesel. Hele küçük Oscar yok mu? Gülücük)))
8


avatar
(266) -
Küçük Oscar' ın ceviz kırmayı öğrenmesi görülmeye değerdir (;
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film