Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(4242) -
Temelde aynı hikâyeye sadık kalsa da bu sefer kapalı mekân denebilecek bir hastane de geçiyor. Başlarda biraz ağır aksa da bir yerden sonra tempo düşmediği gibi damakta iyi de bir gerilim tadı bırakıyor. Soğuk karlı atmosfer ve korku filmlerinin vazgeçilmezi slasher için fazlasıyla cazip şeyler var.
6


default avatar
(395) -
Birin kalitesi bozulmadan devam etmiş. 6 puan yine
6


avatar
(817) -
Film yine ilk filmdeki gibi, bir başka yönetmenin ilk filmi. Buradaki fark bu yönetmenin aynı zamanda tek filminin bu olması. Gördüğüm kadarıyla ilki kadar beğenilmiş, belki daha çok beğenilmiş. Ben ilk filmi de öyle çok beğenmemiştim ama kötü de değildi hani. Bu biraz daha arada gibi.

Gereksiz slow motionlar, abuk subuk yan karakterler. Abuk subuk dedim ama pek yok aslında. O filmin başındaki teyze ne mesela? Korku-komedi çekmiyoruz ki neden koyuyorsun o sahneyi? Karakterlerin birbiriyle ilişkisi. Çok yavan ne bileyim. Hadi polisi anladık, doktor neyin nesi? Romantizm olmaz. Koy erotizmi işte. O da şart değil koymazsan koyma ama romantizm olmamış bu filme. Bazı sahneleri hadi ordan falan dedirtiyor ne bileyim. Çok basit numaralara birçok kez düşüyor. Yani ilk filmde böyle değildi. Bu kadar değildi en azından. Biliyorsun bir şey olduğu yok ama o gerilim müziği, sonra bir bakıyorsun başka bir karakter birden çıkıyor. Tamam zaten klişesin de bu kadar suyunu çıkarma. Bence izlemesen de olur.

Babycall filmindeki velet burada da varmış. Yine aynı tip. Ben çok sevmiştim o filmi onu izleyin. Belki çoksuz olandan sevmişimdir. Önemli değil. O film iyidir, hoştur.
5


avatar
(566) -
Serinin ilk filminden çok daha fazla hoşuma gitti...Biraz Halloween 2'yi anımsattı bana...Gerilim yüksek seviyede kapalı alanda verilen mücadele daha gerilimli olmuş...Sonuda baya vurdulu kırdılı ama güzel bitti...Fena değil...10/6


default avatar
(130) -
ewet bi devam filmi olarak güzel olmuş bence de sonu güzel bi sözle bitti....
8


avatar
(70) -
Devam film olarak gayet güzel olmuş çok güzel film


avatar
(57) -
Morsan veya tmr ye göre Senkronlayabilirsen çok sevinirim Podgy.
Ellerine Sağlıkk.


avatar
(17) -
podgy'e tr altyazı için çok çok teşekkürler.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film