Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
default avatar
(174) -
Kapitalist dünyanın çarkında bir dalaverecinin maceraları. Film idare eder. Diyaloglar güzel. Gerçek hikaye ama biraz ciddi havada çekilse nasıl olurdu bilemedim
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(907) -
Film kara mizah agirlikli güzel bir suç dramasi olmus.Izlerken eglendim.Harika bir film degildi bence fakat film ilerledikce daha güzel bir hal Alan bir yapim bence.Matt Damon'i degisik karakterlerde gormek de ayri bir keyif oluyor.Bazi yerleri agir ilerlese de senaryosunu begendim.Guzel bir filmdi.Kara mizah sevenlere ozellikle tavsiye edilir.
7


avatar
(183) -
Film çok güzel hem gerçek hikaye hem dialoglar müthiş.
8


avatar
(2066) -
Matt Damon'un bu kadar sıkıcı olduğu bir film olamaz. Kötü, izlenemiyor.


avatar
(326) -
Matt Damon film boyunca konuştu, konuştu, konuştu... kafamı ütüledi adeta. Hikayenin kahramanın ağzından anlatıldığı filmleri sevmiyorum ben. Sanki biri bana masal anlatıyor gibi geliyor. Oyunculuk nerde? Bana hikayeyi anlatacağına, o anı canlardır, rolünü oyna ve o duyguyu bana ver. Gerisini ben hallederim... Sırf bu yüzden hiç tat alamadım bu filmden.
5

Cevaplar (1)
default avatar
(2) -
Kesinlikle haklısınız casino filmide öyle sırf bu yüzden sıkı dostlarıda izlemiyorum başka var mı? Bu tarzlarda bilelim


0
| Bildir


avatar
(54) -
sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlar boşunua sabırsızlanmayın,sabrınıza değmiyecek,basit,sıradan,zaman zama uzun,seyirciyi bıktıran,ve çok kopuk bir işlenişi olan film..zaman kaybı..


default avatar
(4) -
Dvdrip-axxo sürümü çıktı tek cd olarak çevirecek arkadaşa şimdiden kolay gelsin


avatar
(326) -
Altyazı için şimdiden teşekkürler uk22 & otomatikportakal. Sabırsızlıkla bekliyorum. Ancak bende 700MB'lık MegaPlay sunumu var. Umarım ilk sunulan altyazı bu sunuma da uyumlu olur.
5


default avatar
(5) -
güzel bir altyazı bekliyoruz, uk22'yi görüyorum otomatik portakalla,iyi çevirmenler,umarım bir an önce biter, şimdiden elinize sağlık.


avatar
(45) -
Güzel ve Eğlenceli bir film. En azından Matt Damon için altyazı hak eden bir film diye düşünüyorum. İlgilenen çevirmen arkadaşıma şimdiden kolay gelsin diyorum.


avatar
(404) -
The Informant 2009 BDRip XviD-iMBT için altyazı bekliyorum...şimdiden emeği geçenlere teşekkürler


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film