Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(6205) -
Filmi şimdi bitirdim ve hemen hissettiğim duyguları paylaşayım istedim. Son çeyrekteki heyecanı ve duygusal sahneleriyle resmen göz yaşlarıma hakim olamadım. Zaten hayranı olduğum Sandra Bullock inanılmaz MUHTEŞEM oyunuyla kendisine gerçekten bir kez daha hayran oldum. Film belki durağan ilerliyor ama kalite olunca izlemekte çok farklı oluyor. Eğer dram seviyorsanız tek kelimeyle kaçmaz diyorum....
8


avatar
(8407) -
Sandra Bullock oynamamış adeta yaşamış! Konusu, gittiği yer biraz klişe olsa da, harika bir dram filmi! İnsanı çok fena vuruyor. Dram ve klişe sözlerini ilk duyunca belki de filme biraz önyargılı bakabilirsiniz ama çok sağlam bir film. Ben kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. İyi seyirler olsun.


default avatar
(16) -
Maalesef beklediğimi bulamadım.Bazı yerlerde gerçekten büyük mantık hataları var.Artık dizi izlemeye alıştık diye mi bilmiyorum ama derin hikayeler 2 saate sığmıyor maalesef onun da etkisi var.İzlemeyin demiyorum ama beklentiyi düşürüp izleyin benden 5 puan geliyor. Aşağıya mantık hatalarını yazıyorum izlemeyen okumasın lütfen.

Sürprizbozan: Göster
5


Yorumlar (47)
avatar
(1248) -
Nereden bakarsan bak yavaş ve sıkıcı bir filmdi. Tek artı yanı gerçekçi olmasıydı. Sandra Bullock rolün hakkını vermiş. Çaresizliği seyirciye geçiyordu. Zaten oyunculukların iyi olması gerçekçiliği artırmış. Konu etkili ancak çok sığ bir konuydu. Filmin daha kısa tutulmasını beklerdim. Dramseverler keyif alabilirler lakin ben başta da dediğim gibi biraz sıkıcı buldum ve bitirmekte zorlandım. Finali de çok tatmin edici bulamadığım için tavsiye edemeyeceğim.
5


default avatar
(43) -
Gerçekten hiç böyle bir senaryo beklemiyordum. Şahsen Sandra Bullock un torpilli sıfır yetenek bir aktrist olduğunu düşünüyordum halada öyle ancak film çok iyi. Keyifle izledim.
8


default avatar
(217) -
Çok güzel bir dram filmi olmuş. Filmin son anları direk gözyaşı garantili. Benim de savunduğum "acaba cezaevindekiler ne kadar suçlu?" temasını çok güzel işlemiş. Ayrıca çok ince adalet ve ceza sistemine de dokundarması açısından gayet güzeldi. Sandra Bullock da hakkaten çok güzel oynamış. Üzücü durumu içimize kadar işletti. Sonu her ne kadar
Sürprizbozan: Göster

kesinlikle izlenmesi gereken bir drama filmi.
7


avatar
(1723) -
film beni o kadar etkilemedi açıkçası, sandra fena değil ama yan karakterler çok silik, dram kategorisinde kendi çapında bir gideri var ancak çok ta waowww bir durumu yok kanımca, basit değil ancak o kadar komplike de değil, orta karar diyelim...
6


avatar
(92) -
klasik bir netflix kalitesizliği, uzakdoğu filmleri gibi anlamsız uzunluk, saat doldurmaya çalışan türk dizilerindekini andıran yersiz sahneler, başarısız bir anlatım diliyle hayalkırıklığı oldu. saygıdeğer arkadaşların alkışlayarak anlattıkları hiçbir şeyi bulamadım filmde. tatmin edici hiçbir şey yok. sandra bullock da ortalama bir oyuncunun rahatlıkla sergileyebileceği bir oyunculuk sergilemiş. kötü oyunculuk demiyorum, olağanüstü değil diyorum.

dram filmi hastasıyım, en sevdiğim filmlerin yarısı dram filmidir belki de. yani sorun, türü sevmemekle de alakalı değil.

senaryo o kadar gelişigüzel yazılmış ki bazı noktalarda "konuyu şuraya bağlamamız gerekiyor, o zaman şu sözü söyletelim gitsin. şu kişide tavır değişikliğine gitmek gerekiyor, o zaman şu kişiye kel alaka bir şey yaptıralım. nasıl olsa senaryoyu biz yazıyoruz" dediklerinden şüpheleniyorum. onlar nasıl da aniden çark etmelerdir, nasıl da keskin duygu değişiklikleridir öyle... nasıl bir basitlik, aman allah'ım... ve bütün bu saçmalıklara rağmen, filmin bize anlatabildiği bir şey yok, fos çıkıyor yani. zaten final öncesi gösterilen malum flashback, hikayenin temellendirdiği meseleyi boşa çıkarıyor ve aslında bir hiçi izlediğimizi anlıyoruz.
filme dair dikkat çeken tek şey, sandra bullock'un kafeden çıkınca yaklaşık 20 saniye süren yürüyüşüydü.
4


avatar
(199) -
Ömrümüz evrende sadece küçük bir nefes ya da kalp atımı gibiyken insanın insana ya da çevresine yaptıkları ne kadar saçma ne kadar üzücü. Büyük sistemin içinde bize biçilen rol kadarız ayrıca. Tutumlar ve ön yargılar da cabası. Filmin hikayesi insanın içini susuz bıraksa da hayatımızın gerçeklerini tokat gibi yüzümüze çarparak uyandırıyor. Sandra Bullock son 10 yılda nasıl da pişti böyle. Oyunculuklar ve işleyiş çok iyi. Kelli felli bir drama...
7


avatar
(1031) -
Filmden burada yazılanlar kadar çok etkilenmedim. Çünkü bazı mantıksızlıklar bu tarz dram filmlerinde olmamalı. Bu hatalar, aksiyon vs filmleri kaldırır ama böylesine bir dram filminden koparır insanı. Ayrıca ağır temposu filmin izlenebilirliğini düşürdü benim için.
Sürprizbozan: Göster
Sonuçta vasat buldum filmi... 5/10...
5

Cevaplar (1)
default avatar
(75) -
Sürprizbozan: Göster


2
| Bildir


avatar
(2674) -
Genelde beğenilen filmlerden dizi yapılır ama bu sefer tam tersi olmuş ve 2009 yapımı 3 bölümlük Unforgiven adlı mini dizi yaklaşık iki saatlik bir sinema filmi haline getirilmiş. Söz konusu diziyi de seyreden biri olarak; diziyi filmden daha çok beğendimi belirtmek isterim. Nedenine gelince; türü haliyle dram ama tempo oldukça düşük ve ilginin daim tutulması biraz zor. Ayrıca 57 yaşındaki Sandra Bullock'tan hikaye gereği 20 yaşında ve 40 yaşında bir kadını canlandırması da görsel olarak inandırıcılıktan uzaktı.
6


default avatar
(275) -
Sandra Bullock iyi oyuncudur. Tanıdık, iyi simalar da çoktu. Güzel filmdi. Etkileyiciydi. Tahmin edilebilir değildi bence. Hem olsa bile, sonuç değil süreç????
8/10.
7


avatar
(276) -
Film ve oyunculuklar güzel gidiyor derken finali ve bazı şeylerin havada kalması , sonlanmaması bitmemiş bir film ortaya çıkarıyor. Sandra'nın dramına dahil olamadım, çünkü film bunu besleyen şeyleri bize sunmuyor. Tahmin yürütmek zorunda kalıyorsunuz. Filmde bir abi kardeş durumu var mesela spoiler olmasın izledikten sonra anlayacaksınız, o kadar gereksiz bir yere çekildi ki anlatamam. O yüzden izle ve unut türünde bir örnek daha.

Ve o finali, gerçekler ortaya çıktığında daha da saçma buluyorsunuz, kocaman bir NEDEN ?
5

Cevaplar (1)
avatar
(1031) -
Aynen katılıyorum örneğin
Sürprizbozan: Göster
5


0
| Bildir


avatar
(235) -
Çok beğendim. Ki film izlerken bir karaktere kızıyor, öbürüne üzülüyor, bir diğerine küfrediyor iseniz filmde yaşamaya başlamışsınız demektir. Bence bu da öyle bir film, içinde yaşıyorsunuz. Durağan bir film ancak oyunculuklar mükemmel, yan karakterler de bile çok ünlü isimler var ki iş olsun diye de oynamamışlar. Tek eleştirim Sandra Bullock'un yüzüne yaptıkları. Keşke hiç yapmasaymış dedim. Sağlam bir dram filmi. İyi seyirler...
8


default avatar
(49) -
Filmi çok beğendim aşırı duygu yüklü bir filmdi. Bunda başrol Sandra Bullock'un etkili oyunculuğu en büyük faktör. Kesinlikle en iyi kadın dalında ödül getirecek bir oyunculuktu. Gözlerim dolu dolu empati kurarak izledim.
Mantık hatası olarak dile getiren arkadaşlara ithafen, nacizane yorumumu söylemek isterim belki fraklı bir bakış açısı olur onlar için de;
Sürprizbozan: Göster

Dram sevenlerin kaçırmaması gerektiği bir film.
8


avatar
(498) -
Bir oyuncunun ufacık bir hareketi o rolü, hatta o filmi büyütebilir...

Sandra Bullock'un büyük bir hayranı değilim ama bu filmde gerçekten hayran oldum. Bir sahne vardı; cafe'den çıktığı andan itibaren 30 saniye boyunca tek başına yürüdü... O yüzündeki ifadelerde, her saniye ne düşündüğünü, aklından geçen her cümleyi anlattı bize, olağanüstüydü...

Film ise güçlü ve ayakları yere basan bir dramdı. Gözleri yaşarttı...
8


default avatar
(33) -
Klişe bir konu , mantık hataları da var ama yine de güzel bir film. Vermek istediği duyguları sonuna kadar hissettiriyor.
7


avatar
(273) -
Bir polisi öldürmekten dolayı yirmi yıl hapis yattıktan sonra şartlı salıverilen bir kadının dışarıya çıktıktan sonra başta önyargılar olmak üzere yaşadığı zorlukları anlatıyor. Mantık hatası yazanlara aldırış etmeyin, seyredin Sandra oyunculuğunun ötesinde yüzünün ifadesi adeta bu karaktere birebir oturmuş ifade. Performansı ile de göz dolduruyor,çok iyi oynamış. Film seyirciyi alaşağı ediyor ters köşe ile.. İzlemesi güzeldi. filmden hiç kopmuyorsunuz, sizi içine çekiyor Sandra'nın oyun gücü ile. Kadın duyarlılığı ile çekilmiş bir film…Oyuncular karakterle tamamıyla bütünleşmiş.
Sürprizbozan: Göster
.puanım 8
8

Cevaplar (5)
default avatar
(3) -
Sürprizbozan: Göster


1
| Bildir
avatar
(273) -
Sürprizbozan: Göster
8


0
| Bildir
default avatar
(3) -
Sürprizbozan: Göster
Filmi sizin için bir daha izleyip dakikasını yazarım. Zaten bir kez daha bakmak istiyordum...


0
| Bildir
avatar
(1086) -
Benim baktığım sürümde aradığınız dakika - skor:
Sürprizbozan: Göster
8


1
| Bildir
default avatar
(3) -
Tamamdır. Gülücük


1
| Bildir


default avatar
(4) -
Ağır dram filmi, bana göre güzeldi.Yavaş tempoda ilerlese de çok iyi final yaptı.Ağlattı yani o derece
10


avatar
(110) -
İyiydi. 2021'de hala özgün senaryo üretebilmek takdiri hak ediyor. Benzerleri mutlaka vardır ama şaşırtma unsuru ve içine düşülen durumu bu kadar yalın anlatan çok azdır.
Bir de kim der ki Sandra Bullock'un 57 olduğunu.
10


avatar
(28) -
"Neden" dedirten mantık hataları var ama sonuçta vadettiği dramı çok başarılı bir şekilde verdiğini düşünüyorum. Sonu biraz hızlı bitirilmiş gibi geldi bana. Eş zamanlı farklı yerlerde olan insanlar bir anda aynı yere toplanmış, herkes her şeyi çözmüş gibi oldu. O geçiş daha detaylı olabilirdi.
8


avatar
(50) -
Sandra Bullok'u oyuncular arasında görür görmez filmi en kısa vakitte izledim. Öncelikle çok basit bir filmi çok ağır işlemişler demeliyim. Basitliği açmak gerekirse; senaryo çok belli, kendilerince ters köşe yapma izlenimi vermeye çalışmışlar. İlk başta biraz karmaşık bir giriş ve hemen ardından çözülen senaryo, kısaca olmamış. Farklı farklı karakterlere bolca yer verilmiş ama bu karakterlerden hiçbir şekilde duygu izleyici olarak bana geçmedi. Bir tek ana konumuz bir nebze her ne kadar sonunu tahmin etmiş olsam da etkiledi, açıkçası bunu da Sandra Ablamın adeta karakteri yaşarcasına sergilediği oyunculuğuna bağlıyorum. Filmi izledikten sonra yorumları okuma fırsatım oldu genel olarak mantık hatalarına değinilmiş o yüzden ben tekrara kaçmamak için değinmiyorum. Kısaca vasat bir film, fazla beklentiniz olmaması dileğiyle, şimdiden iyi seyirler.
6


default avatar
(16) -
Maalesef beklediğimi bulamadım.Bazı yerlerde gerçekten büyük mantık hataları var.Artık dizi izlemeye alıştık diye mi bilmiyorum ama derin hikayeler 2 saate sığmıyor maalesef onun da etkisi var.İzlemeyin demiyorum ama beklentiyi düşürüp izleyin benden 5 puan geliyor. Aşağıya mantık hatalarını yazıyorum izlemeyen okumasın lütfen.

Sürprizbozan: Göster
5

Cevaplar (3)
avatar
(6205) -
Aşağıda yazdığın mantık hatalarında kesinlikle aynı fikirdeyim ve bende aynı şeyleri düşünmüştüm. Ayrıca 5 yaşındaki çocuğun silaha bu kadar hakim olması da saçmalıktı ama ben bunları görmezden gelince filmden oldukça etkilendim..
8


1
| Bildir
default avatar
(137) -
Size katılıyorum.Söylediklerinizin yanında daha bir çok mantık hatası ve uyuşmayan nokta vardı.Bunları görmek açıkçası keyfimi kaçırdı.
5


1
| Bildir
avatar
(55) -
spoiler verildiğinden filmi izlemedim.


0
| Bildir


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film