Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
default avatar
(178) -
malesef çok çok kötü zor dayanabildim çok kasvetli çekimler renkler sağlam insanı bitirir cinsten bu imdb puanını malesef haketmiyor kesinlikle uzak durulması gereken bir film gerçeklik sadelikten dem vurup beğenen arkadaşlara saygı duyuyorum ancak gerçeklik aşırı sıkıcı ve bunaltıcı olmaktan öteye gidemedi benim adıma film ve sanat işte burada devreye giriyor kurgu izlettirebilir yoksa aç sabah kuşagını akşama kadar bu konulardan dolu müge anlıvb. izle dur çok sıkıcı konu ve akış çok kötü hele o ilk sahnede
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(6200) -
Açıkçası ben filmi çok beğendim diyemem. Çünkü uzatılmış gereksiz sahnelerin dışında ailesini kurtarmak uğruna insan bile bile bu kadar küçülmemeli.
Sürprizbozan: Göster
Kısacası eğer sabrınız varsa beklenti içinde olmadan bir aile dramına şans verebilirsiniz....
5


avatar
(933) -
Oldukça etkileyici bir dramdı. O bildiğimiz yolunda gitmeyen evlilik hikayelerinden çok farklı. Bilinmezlikler, karmaşık duygular derken psikolojik gerilim hep tırmanıyor. Karakterler çok gerçek ve bu gerçekliğe ben filmdeki yalın anlatımı çok yakıştırıyorum. Ayrıca son yılların da sinematografik açıdan en akılda kalıcı işlerinden biri olabilir. Görüntüler müthişti.

7.5 --> 8
8

Cevaplar (1)
default avatar
(32) -
Allahım nolur filmden anlayan aklı basında insanlar yorum yapsın ''pus'' ve sizin gibi ..


1
| Bildir


avatar
(209) -
Ağır temposu rağmen hiç sıkmayan ve merak uyandıran bir yapım. Ne olduğunu tam olarak çözememek ya da verilenlerin stratejik yetersizliği belli ki anlatıyı oldukça sürükleyici kılmış. Hepsinin ötesinde film çok samimi ve bir o kadar özgün. Çocuk oyuncular dahil oyunculuklar da oldukça iyi olunca keyifli bir iş çıkmış ortaya.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film