Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
default avatar
(146) -
Çok saçma ve kalitesiz bir yapım . Dövüşler ve bazı olaylar akılalır gibi değil çok basit . Bu puanı kesinllikle hak etmiyor fakat seyiri hayli yüksek izlettiriyor baştan sona
4


avatar
(37) -
Milyon kere tekrarlanmış konuyu görünce herhalde çok farklı şekilde, mükemmel prodüksiyonla filan çektiler sandım. Arka sokaklardan da berbat bir film. Zamanınıza ve gözlerinize yazık.
1


default avatar
(25) -
Kötü bir filmdi. Birçok sahne çok saçmaydı. Christop Waltz'ın performansı da filmi kurtarmaya yetmiyor. Puanına aldanıp seyrettim. İmdb'nin ne kadar yanıltıcı olacağını gösteren yeni bir ders oldu benim için.
5


avatar
(1030) -
Benzerleri daha önce vardı. Ben bir de otel filmine benzettim. Genel olarak keyif aldım. Heyecanlı, gerilimli, karizmatik ama tabiki klişe ve son bölüme kadar yaşayacağını biliyorsun. Yani çok fazla sürpriz yok. Genel izleyici kitlesinin beğeneceği bir film diyebilirim
7


default avatar
(327) -
Kısaca klişe ama ...

Konuyu az çok tahmin edersiniz çünkü bu senaryoyu çok kez gördünüz. Bazı kurtuluş sahneleri gerçekten saçma, "bu kadar şans anca filmlerde olur" lafını kanıtlayacak şekilde gerçekleşiyor ama sıkılmadan izleyebiliyorsunuz filmi. Akşam yatmadan önce, uykuya dalma filmi olarak izlenebilir. İyi seyirler..
7


avatar
(6203) -
En başta yazayım 15 bölümün 5'er 8'er dakika olması bana göre çok anlamsız. Şimdiye kadar yüzlerce dizi izledim ilk kez böylesini gördüm. Tam konsantre oluyorsunuz diziyi atlarken sinir oluyorsunuz. Diziye gelince güzel kurgulanmış merakla takip ediyorsunuz ama basit klişelerle keyif kaçırıyor. Örneğin kilisedeki çekiç sahnesi en sondaki beton çıkıntıya aptal gibi sarılması gibi daha sayılabilir. İzlerken Liam Hemsworth'un biraz daha aktif olmasını arzuluyorsanız. Ayrıca Christoph Waltz'ı çok beğendim. Kısacası izlenir ama yinede çok beklentiniz olmadan
6


avatar
(63) -
Dövüş sahneleri çok hoşuma gitti. Karşıdaki eğitimli gibi saldırırken ana karakterimiz sadece canını korumaya çalışan biri gibi dövüştü. Hayatta kalma çabaları öyle ordudan emekli deniz piyadesi havalarında da değildi. Sıradan birinin hayatta kalma savaşını gayet güzel canlandırmış Liam Hemsworth.
10


avatar
(539) -
Amazon Prime diziyi film haline getirip yayınladı. Sonuna kadar hız kesmiyor tempo düşmüyor. Heyecanlı ve aksiyonu yerinde. Christoph Waltz yine inanılmaz. Keyifli bir film. Tavsiye ederim.


avatar
(792) -
"Parasız, kariyersiz, geleceksiz. En son ne zaman gerçekten yaşadın?"

Diziyi izleyip bitirdikten sonra, diziler hakkında pek sık yorum yapmamakla birlikte, bununla ilgili birşeyler yazma gereği duydum ama baktım ki tachyon kardeş sağolsun söylenecek pek birşey bırakmamış.

Bölümler kısa ama bitirmeden durmanız oldukça zor. İlk bakışta klişe gibi görünen bazı karakterler, size daha önce gördüğünüz bazı filmleri anımsatacaktır. Konu da ilk defa karşılaşacağınız bir konu değildir büyük ihtimalle ama, bütün olarak baktiğınızda bu gerçekten "yeni birşey." Üstelik devamı da gelecek gibi. En azından Christoph Waltz kalacak gibi görünüyor.

İlkokul düzeyi olmamak kaydıyla çocuklarla da izlenebilir. Bu dizideki bir iki şiddet sahnesinden çok daha beterlerini çoktan görmüş durumdalardır muhtemelen.
8


avatar
(158) -
2 saatlik bir filmi ortalama 8.5 dakikadan 15 bölümlük bir dizi haline getirmişler. Aslında fena olmamış. Bir çok açıdan klişe barındırsa da kadro sağlam olunca sonuna kadar kendini sıkmadan izletiyor. Bu yeni konsept özellikle cep telefonundan içerik tüketen kesim için düşünülmüş. Yolda, arada vakit geçirmek isteyenler için. Aynı konsept'in bir başka dizisi flipped da gayet güzel olmuş.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film