Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(8404) -
Yetenekli ama takım olmayı beceremeyen kürek sporcularının takım olma hikayesi... M. Shannon, A. Ludwig ve C. Melton kadronun bilindik isimleri... Bir yanda sorunlu öğrenci, yeteneklerinin farkında olmayan öğrenci, yeteneklerinin farkında olup sallamayan öğrenci ve tabi lider olmadığını bilmeyen öğrenci, lider olduğunu bilmeyen öğrenci vs vs... Dram, romantizm öğeleri olsa da, tınısı, tadı tam yerinde bir spor filmi denebilir. Müzikler çok hoşuma gitti, rock müzik davulla birlikte tam idman yaparken gaza getirecek şekildeydi! Keyifle izlenir, tavsiye ederim.


avatar
(363) -
Çoook çok uzun zaman önce daha ortaokulda bir tıfılken Galatasaray kürek takımında antremanlara çıkmıştım dümenci olarak. Sabahın en erken saatinde kalkıp Göztepeden Kuruçeşme'ye giderdim hafta sonları buz gibi boğaz havasında denize çıkmak için.aile tanıdıklarımız vardı, Galatasarayda ağabey kızkardeş milli kürekçiler...onlara heves etmiştim...sonra her ufaklığın başına gelen şey oldu..aileden izin çıkmadı devam etmek için. Ama kürek aklımda hep özendiğim hep yapmak istediğim sporlardan birisi olarak kaldı. Kendine has tüm özellikleri ve havası ile. Çocuğunuz varsa, asla hevesini kırmayın.

Bir zamanlar Haliç'te Cambridge-Oxford kürek yarışları yapılır ve TVden naklen yayınlanırdı (şaka değil, İngilteredeki yarış bile yayınlanırdı). Birkaç kez gidip seyretmiştim haliçte. Bu yüzden içinde kürekçilik olması beni son derece cezbetti.Birkaç gün önce uçak yolculuğunda kabin eğlence sisteminde görünce seyrettim. İngilizce seyretmenizi (altyazılı yani) öneririm, dublaj kötü değil ama orjinali daha iyi.

Aşağıdaki yoruma aynen katılıyorum. Spor kısmı son derece güzel ve beni bugüne kadar seyrettiğim bütün spor filmlerinde olduğu gibi yanıltmadı. Çok büyük keyif aldım. Ancak işin içine gençlik dramları vs girince ve biraz filmin temposuna bozunca tadı kaçar gibi oldu. Oysa spor kısmının teması gayet güzeldi. GErçek bir olaydan alınırken bu kadar sebep sonuç sarmalına girmeye pek gerek yok, önemli olan takım ve kürek yarışı. Aşk-meşk kısmı biraz daha az olsa ve öne çıkmasa çok daha iyi olurdu. Spor filmi sevenlerin bir şans vermesinde sakınca yok.
7


avatar
(2674) -
Bir spor filmi gibi gözükmesine rağmen içerisinde bolca dram barındıran; bunun yanı sıra takım olmak adına güzel mesajlar veren bir yapım Şampiyonların Kalbi. Michael Shannon'ın filmi hiç gülmeden bitirdiğini de belirtmek isterim...
6

Cevaplar (1)
avatar
(8404) -
Siyah ve mor bant muhabbetinde küçücük bir tebessüm yakaladım ben başkan Gülücük


0
| Bildir


default avatar
(140) -
Alt tarafı kürek diyerek başlamıştım, hiç sıkılmadan bitirdim, takım olmak adına güzel mesajlar veriyor, bir tık daha iyi olabilirdi.Vasat üstü bir dram-spor filmi, düşük beklenti ile oluru var.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film