Giriş Kayıt
Yorumlar (25)
avatar
(8400) -
Biraz eğlenceli ama klişe bir bağımlı filmi... Bu tarz filmlerde önce sıkıcı hayat sonra maddenin etkisiyle keyif ve en nihayetinde de sonuçlar gelir. M. Mikkelsen yine oyunculuğuyla göz kamaştırıyor. Sonda çalan güzel şarkı, what a life-scarlet pleasure... Aslında hemen herşeyde miktar bellidir, kararınca alırsan, yersen, içersen sıkıntı yok ama insan nefsi genelde buna uyamiyor! Velhasıl izlenir bir yapım, iyi seyirler olsun. Eski dost Boris Yeltsin sık sık ekrana verildi bir ara, ne adamdı arkadaş!


avatar
(6200) -
Genelde Mads Mikkelsen'in filmlerini beğenerek izlerim ve bu filmde çok farklı konu işlenerek ve performansıyla çok başarılı buldum.Açıkçası ciddi anlamda duygusal,anlamlı ve bir çok sahnesinden ders çıkarılacak özellikte bir film.Bence şans verilmelidir diye düşünüyorum....
6


avatar
(385) -
Büyük beklentilerle izlemiştim. Alkolün olumlu ve olumsuz yanlarını göstermeye çalışmış ancak bu arada karakterleri derinleştiremediği gibi diyalog kalitesinde de istenileni verememiş. Pek tutmadım.
6


default avatar
(34) -
Bazı filmler vardır temposu düşük olsa da kendi içinde bir akıcılığı vardır, sizi bitene kadar asla sıkmaz ve keyifle tamamlarsınız.

Avrupa Film Ödülleri'nde en iyi film ödülünü kazanan, Danimarka'nın Yabancı Dilde En İyi Film adayı olan bu filme de yüksek beklenti içinde, hem yönetmene hem oyuncu kadrosuna duyduğum güvenden ötürü olumlu bir önyargıyla başlamama rağmen maalesef beklediğimi bulamadım.
6


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film