Giriş Kayıt
Yorumlar (90)
avatar
(10) -
Filmin senaryo ve kurgu dinamiği arasındaki uyumsuzluk insanı fazla yoruyor.
Aksiyon filmi diye oturanlar hayal kırıklığına uğraya bilir benim gibi. Gülücük


default avatar
(29) -
kötü film demiyecem ama hani filmin başları çok güzeldi ama aynı güzellikte dewam etmedionun içinde çok iyi bi filmde demiyecem 6 puanlık bi film bana göre..
6


default avatar
(77) -
Ben çok beğendim doğrusu. Cate Blanchett varsa zaten film güzeldir Süperrrrrr Genç oyuncu Saoirse Ronan da en az Cate Blanchett kadar sıradışı bir ifadeyle duruyordu...
8


default avatar
(340) -
Bu filmi büyük beklenti içersine girerek en sonunda seyreddim. Ancak bu filme verilen bu puana aldanıp filmi izlemek tamamen zaman kaybı. Ben her akşam mutlaka bir film seyrediyorum ama böle saçma mantıksız bir film çok az seyreddim. Konu abuk sabuk biraz çekimlerle ve aksiyonla filmi kurtarmaya çalışmışlar ama olmamış.


avatar
(2) -
düşük bütçeden kaynaklandığını zannettiğim kusurların dışında iyi bir aksiyon
7


avatar
(26) -
En azından kaliteli bir film bekliyordum ama malesef orta sınıf bir kovalamaca filminden öteye geçememiş.Film güzel başlıyor aslında ama o güzelim hikayeyi işlemeyip basit bir kovalamacaya dönüyor.Yazık olmuş diyorum.
3


default avatar
(8) -
ne biliyem filim havada asılı kaldı gibi napcak kız şimdi onca eğitimle. şiveside nanay Çok Mutlu
6

Cevaplar (1)
default avatar
(18) -
Bütün dilleri biliyor kız, birinden birinde şive olur.
9


0
| Bildir


avatar
(334) -
film mükemmel bir başlangıç yapıyor.. (kırmızı düğmeye hazır olduğunda bas.. saçmalığını saymazsak.. Süperrrrrr ) ancak filmin sonrasını hiç sormayın inanın izlemedim.. kim yazar bu film senaryolarını arkadaş.. hiçmi hayal gücün yok.. bildik dar bir koridordan dışarı çıkamıyorlar.. halen söylerim bir LOST geçti bu diyardan.. tamam o bir diziydi ama senaristlerin hayal gücü süperdi o dizi bitti ama halen soru işaretleri devam ediyor.. .. öyle film öyle dizi isteriz abi...
biz sinema severler artık çıtanın biraz daha yükseklere çıkmasını istiyoruz... Süperrrrrr


avatar
(3699) -
Filmin senaryosu daha önce izlediğimiz bir çok filmle aynı olmasına rağmen sonuna kadar izledim.. Bana göre film bir tv filminden öte değil.. Ama izlenmeyecek kadar da kötü değil..

Hanna bir CIA ajanı olarak yetiştirilmek üzere küçük yaşlarda eğitilmeye başlanmış bir kız çocuğudur.. Projenin durudurulması ve annesinin öldürülmesi sonucu bir başka CIA ajanı tarafından Fillandiya'nın ücra köşelerinde hem bir çok yabancı dil hemde dövüş sanatları öğretilmiştir.. Amaç annesinin intikamının alınmasıdır.. Bunun ne zaman olacağına da Hanna karar verecektir.. Soğukkanlı bir kişiliğe sahaip olan Hanna kararını vermiş ve yolculuğa çıkmak için düğmeye basmıştır.. İşte tüm olaylar bundan sonra başlamaktadır..

Ailece seyredilebilir bir film..

İyi seyirler.. yakaladım
5


default avatar
(13) -
eric bana oynadığı için izlemeye karar verdim ama senoryo işlenişi bakımdan vasat bir filim baya kötü çıktı
7


avatar
(306) -
Filmi sakın izlemeyin yarısında bırakmak istersiniz. Sonuna kadar izledim ama pişman oldum, sıradan bir kurgu, beklenen aksiyonun olmaması, ve saçma sapan elim sende oyunu gibi koşuşturmacalar, hepsi bu..


avatar
(522) -
Buradaki yorumlara bakarak izlemediğim filmler olabiliyor.

Bunu o kadar olumsuz yoruma rağmen oturup izledim, aslında olumsuz yorumlar beklentiyi ve önyargıyı azalttığı için sanırım ben filmi izlenebilir buldum, hatta beğendim, oyunculuklar fana değil, biraz daha farklı bir gizem olabilirdi ama aşağıdaki kötü yorumların bazıları fazla abartılı..
6


default avatar
(224) -
film vasattı ucuz senaryo gereksiz uzatmalar gereksiz karakterler nedeniyle filmin kalitesi zayıf kaldı... oyunculuklar eric bana ve cate blancett kalitelerinin altında kalmış denebilir ancak filmin tek olumlu yönü olan saoirse ronan hanna karakterini çok çok iyi canlandırmış ne var ki senaryonun saçmalığı aksiyon sahnelerinin az ve fazla heyecan yaratmaması hanna karakterini film içinde sönük bırakmıştır...vakti bol olan izlesin.....


default avatar
(4) -
içi boş karakterler ,anlatmak istediği hiçbirşeyi anlatamayan, film bittiği anda akıldan uçup giden kötü bi film.. üzüldüm joe wright'a.. Ağlamaklı
5


avatar
(17) -
garip ,basit bir film..tek beğendiğim yanı oyunculuklar o kadar......


avatar
(38) -
Filmden salt aksiyon bekleyenler haliyle memnun kalmayacaklardır ki filme sövüp sayanlar çoğunlukta. Şaşırmamak lazım. Nasıl fast five için ohoo şahane süper yorumlar yapıyorlarsa bunun için de tam tersi püüf bu da film mi diye yorum yazılması çok doğal (fast five izlemedim. aksiyon sahnelerinin bolluğunu bildiğimden ve sadece yazılan yorumlar üzerinden söylüyorum).
senaryoda ufak tefek eksiklikler var tabi ki. her filmde olduğu gibi. ama filmin size verdiği etki, hele hele kullanılan müzikler bir harika. sanatsal açıdan da bu film çok başarılı bir seviyede.
ayrıca son zamanlarda izlediğim en iyilerinden bir tanesi. "Bu film ne ya, aksiyon diye üç beş koşma sahnesi koymuşlar zaman kaybı" diye yorum yapanlara katılanlar benim güzel dememe aldanıp da izlemesin. Sizin aradığınız zevk zaten başka bir filmdedir. Ama "yahu bu kötü diyenler ne diyor, bu psiko ne güzel şeyler söylüyor. benim dilimden, film zevkimden biraz kapmış gibi." diyeniniz olursa izlesin, sevmezse gelsin. ne bileyim. Kaçırmanızı istemem bu filmi. Ayrıca ya sinemada izleyin ya da güzel bir ses sistemi ile ve sessiz bir ortamda izleyin.
8


avatar
(153) -
Ön tanıtımı ilk gördüğümde çok ilgimi çekmişti. Merakla beklediğim filmlerdne biriydi. İzlemeye koyuldum ilk 15 - 20dk. tamam gayet iyi sonrasında "bir filmin içine nasıl edilire? " en iyi örnek olmuş.

Uzak durun, bunun yerine başka film izleyin derim.
4


default avatar
(7) -
Ha unutmadan bu film hakkında izlenebilir şeklinde yorum yapanlara da aldanmayın sakın Bay Bay


default avatar
(7) -
Sakın İzlemeyin ! Amatör 3. sınıf film...En az 20-25 dk koşma sahnelerini izlemekle geçiyor Gülücük Anlamadığım şey nasıl oluyor da IMDB 7 nin üzerinde puan alabiliyor...Senaryo yok, Aksiyon çok amatörce, gerilim yok, komedi hiç yok, efek falan da yok Çok Mutlu Yazık oldu hakkaten 2 saatime


avatar
(46) -
Yorum bile yapamıyorum.Bildiğin kötü.Hayatımdan 2 saat çaldı.

Cevaplar (1)
default avatar
(1) -
aynen katılıyorum
film iyi çıkıncada hayatına 2 saat ekleyecekler sanki Gülücük
bide şöyle yorumlara hastayımdır..
boşa harcanacak 2 saaatiniz varsa izleyin. Gülücük


5
| Bildir


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film