Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(19) -
Çok ilgimi çekti, çevirmeyi düşündüğüm filmlerden bir tanesi. Gülücük


avatar
(38) -
Filmden salt aksiyon bekleyenler haliyle memnun kalmayacaklardır ki filme sövüp sayanlar çoğunlukta. Şaşırmamak lazım. Nasıl fast five için ohoo şahane süper yorumlar yapıyorlarsa bunun için de tam tersi püüf bu da film mi diye yorum yazılması çok doğal (fast five izlemedim. aksiyon sahnelerinin bolluğunu bildiğimden ve sadece yazılan yorumlar üzerinden söylüyorum).
senaryoda ufak tefek eksiklikler var tabi ki. her filmde olduğu gibi. ama filmin size verdiği etki, hele hele kullanılan müzikler bir harika. sanatsal açıdan da bu film çok başarılı bir seviyede.
ayrıca son zamanlarda izlediğim en iyilerinden bir tanesi. "Bu film ne ya, aksiyon diye üç beş koşma sahnesi koymuşlar zaman kaybı" diye yorum yapanlara katılanlar benim güzel dememe aldanıp da izlemesin. Sizin aradığınız zevk zaten başka bir filmdedir. Ama "yahu bu kötü diyenler ne diyor, bu psiko ne güzel şeyler söylüyor. benim dilimden, film zevkimden biraz kapmış gibi." diyeniniz olursa izlesin, sevmezse gelsin. ne bileyim. Kaçırmanızı istemem bu filmi. Ayrıca ya sinemada izleyin ya da güzel bir ses sistemi ile ve sessiz bir ortamda izleyin.
8


default avatar
(8) -
ne biliyem filim havada asılı kaldı gibi napcak kız şimdi onca eğitimle. şiveside nanay Çok Mutlu
6


Yorumlar (90)
default avatar
(173) -
Filmi Netflix'te Top 10 listesinde görüp merak edip izledim. Ailece oturup izlememize rağmen izlediği her filmin ortasında filmden alakasız sorular sorup dikkatimizi dağıtan babam dahi pür dikkat bu filmi izledi.
Yorumlara bakınca bu kadar olumsuz yorum göreceğimi tahmin etmiyordum. Tamam hikaye güzel olsada kurguda boşluklar vardı ancak Hanna'nın hem oyunculuğu, hem de Tekno müzikler eşliğinde ki aksiyon sahnelerini bayılarak izledik.

Film kesinlikle bir başyapıt değil ancak kesinlikle seyir zevki yüksek bir film.
Açın, iki saat keyfinize bakın.
8


avatar
(117) -
konu güzel başlangıç güzel ama ikinci yarıda gereksiz sahneler ve mantık hataları baltalıyor filmi. ışıkları açıp kapatmayı bilmeyen tv ye canavarmış gibi bakan kız google da araştırma yapıyor pek tutarlı doğrusu.
5


avatar
(6202) -
Saoirse Ronan'ın oyunculuğunu her zaman olduğu gibi yine başarılı buldum.Ayrıca Eric Bana ve Cate Blanchett'ın olmasıda ayrı bir keyif vericiydi. Film ise senaryo olarak bilim kurgu tarzında ve gerçekçi bir konuya değinmiş güzeldi. Belki aksiyonu biraz zayıftı ama sürükleyici özelliği de vardı. Kısaca gizem filmlerini seven birisi olarak bu filmi beğendiklerimin arasına aldım ve izlemenizi tavsiye ederim
7


default avatar
(222) -
Başından sonuna izleyemediğim bir filmdi dün rast geldi izledim. Bence güzel bir aksiyon filmi olmuş. Konu itibariyle de gayet güzel.


avatar
(1418) -
2011 yılında yazdığım yorum...
Hanna , babasıyla ormanda yaşayan 13 yaşlarında bir kızdır. Normal yaşam hakkında babasının öğrettikleri hariç bir tecrübesi yoktur. Eski bir ajan olan babası Erik, Hanna'yı, annesini öldüren CIA ajanı Marissa'yı öldürmesi için suikastçi olarak hazırlamaktadır. Gün gelir Hanna hazır olur ve yola çıkar.

Filmin konusu ve işleyişi güzel. Hareketli iyi bir aksiyon filmi. Yer yer bana gençlere daha çok hitap ediyor dedirtti ama beğendim.

Baba'yı Erik Bana oynuyor.1968 Avusturalya doğumlu. En bilindik filmi Troy.

Hanna'yı Sairse Ronan oynuyor.1994 ABD doğumlu. Çok başarılı bir oyuncu. Kefaret ve Cennetimden Bakarken filmlerini izlemediyseniz mutlaka tavsiye ederim.

Marissa rolünde çok sevdiğim Cate Blanchett var. 1968 Avusturalya doğumlu.Onun da en çok sevdiğim filmi THE GIFT. Çok güzel bir gizem/dram filmi. En bilindik filmi Benjamin Button'un hikayesi. Bu film de muhteşemdi.
7


avatar
(94) -
senarist guzel bi konu yakalamis ama dolduramamis be olmamis Sümüklü uzdu beni
5


avatar
(58) -
müzikleride güzel kullanmışlar Saygılar ama sonu kötü yakaladım
10


default avatar
(11) -
saoirse ronan'ın oyunculuğunu başarılı buldum. filmde birkaç kurgu hatası ve dövüş sahnelerinin yetersizliği dışında beğendim. böyle güzel bir konu daha iyi bir yapım ile muhteşem iyi olabilirdi.
5


default avatar
(11) -
bence güzel bir aksiyon filmi. müzikleride güzel kullanmışlar
8


default avatar
(148) -
birkaç güzel dövüş sahnesi vardı genel olarak aksiyon ise idare eder. izlenir.
6


avatar
(715) -
İzlemeyenler için ipucu...:"izlemediyseniz ve vaktiniz değerliyse izlemeyin..."
2


avatar
(210) -
herkesin dediği gibi basit senaryo işleyiş son 40 dakikaya kadar iyi diyebilirim sıkılmadım son 40 dk çekmeselerde olurdu bomboş ve sıkıcı ve basit bir final 5 puandan fazla etmez vakit kaybı değil vakit geçirmek için izlenebilir idare eder bir film olmuş Hıhı
5


avatar
(498) -
Sadece aksiyon için izlenebilir, pek mantık beklenmeyecek bir film...
6


avatar
(20) -
filmde tüm film türlerinden çok az bulabileceğiniz bir ortaya karışık şeklinde yapmışlar gibi. ama izlenmeyecek kadar gerçek dışı diyenler avatar gibi tamamen hayatı anlatan ! filmlere bayılanlar için değil bu film. sadece kızın yaşadığını mılyonda bir belki yaşar yaptıklarını ise yüz milyonda bir kişi ancak yapabılır. gercek dısılıgı sadece burada bence. izlediğinizde pişman olmayıp izleyince silebileceğiniz bir film.
8


avatar
(898) -
Filmi izlemesenizde olur ...Bariz mantık hatalarının olması filmi gölgeledi bana göre. Aksiyonu iyi ,
konu zayıf ,sonuç = vasat ... puanım 10 / 4,5 pufff


default avatar
(5) -
Her ne kadar eleştirilerine kanıp bu filmi bu kadar ertelediysem de, uzun süredir filmlerden elini çekmiş beni tekrar filmin o heybetli büyüsüne aldı. Bir nevi Kill Bill,Nikita hikayelerinin benzeri.Ancak burada tek fark yönetmenin tarzı. Biraz yol filmi biraz çizgi-roman karakterleri havası ile ilgi çekicilik yaratmış. Hızlanıp yavaşlayan temposu ile filmden sıkılmıyorsunuz.İzlenebilir...
8


avatar
(2066) -
Vakit öldürmek için dahi izlenemeyecek kadar kötü. Sanki Hanna için yapılmış. Bizde sırf Ayşecik, Ömercik için yapılan sıradan filmler gibi. Tek farkı aksiyon sosu. Yazık olmuş.


avatar
(276) -
Gişe filmlerinden, zayıf senaryo, zayıf oyunculuk ki, Hanna karakterini izlemek dahi inanın sıkıcı, bu kadarmı ifadesiz bir oyuncu olabilir, demekki oluyormuş.

İzledim ve sildim, anlatacak detay derseniz, filmdeki iğrenç zavallı bir geyiği öldürmekle başlıyor, Öldürülen Annesinin intikamını almak için yetiştirilen bir kız, Rocky filmde vardı hatırlarsınız karda, barfiks çekmeler, koşmalar, dövüş çalışmaları, bari Bayan Rocky yapsalardı, komedi olabilirdi.

Filme fazlada bir şey demek istemiyorum, senaryosu oyunculukları, vasatı aşmayan, tuaf birşey.

Başladığı gibide aynen bitiyor, asla abartmıyorum, sonundan izlersenizde, başından izlersenizde, aynı sahneye dönüyorsunuz.

Yinede manzara niyetine 1 veriyorum.

Boş, kalitesiz, bir ŞEY.
1


avatar
(1684) -
Boş bir film. Aksiyon desen aksiyon değil, bilim kurgu desen o da değil, drama desen hiç değil... daha önce defalarca farklı kurgularla çekilmiş bir konuya biraz merak unsuru ekleyerek izleyiciye sunmuşlar. Filmi beğenenler sinemanın sanatsal yönünü göz önüne alarak; yeni ve farklı biçimde denenmiş olan çekim teknikleri kamera ve ışık açıları vb. sebeplerden ötürü dediğim gibi yeni bir yapıdan ötürü beğeniyorlar. Sizinden film izlerken amacınız hikayeden ziyade bu saydığım şeyler ise izleyin yoksa vakit kaybına uğrarsınız.
4


default avatar
(2) -
Bence güzel filmdi...Film gayet hızlı akıyor ve sıkmıyor da bence.. İzledim daha doğrusu arkadaşlarla izledik ve gayet de memnundu hepsi..Hareketli sahneleri vardı, filmin içindeki müzikler de güzeldi..Ha konu müzik değil o ayrı tabi.. Ama netice itibariyle ben beğendim.. İ<lerken geçen süreye acımadım Çok Mutlu tavsiye ederim iyi seyirler... He son olarak sevdiğim şey: filmin başşındaki cümle ile sonundaki cümlenin aynı olması..Gülücük..İzleyenler var mıdır "Başka Dilde Aşk" filmini bilmem ama aynı o mantık Gülücük..İyi seyirler..


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film