Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(40) -
Yorumlara aldanıp izledim. Bugüne kadar izlediğim en amatör korku filmiydi.
1


avatar
(1234) -
imdb puanı filmin değerini yansıtmıyor. Aslında o kadar güzel konusu var ki. Biraz daha bütçe ve prodüksiyonla bence büyük patlama yapardı. Ama işte bazı şeyler yetersiz kalmış sanki. Yine de bu eksiklikler filmi izlerken keyif almanıza mani değil. Ben çok beğendim. 7 puan.


avatar
(566) -
Filmi özellikle slasher sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.Konu olarak çok özgün olmakla beraber,sonuna kadar heyecanla izlettiriyor kendini...Eksik yönleride olmasına rağmen sonunda filmden aldığınız tatdan dolayı sorgulama gereği bile duymuyorsunuz....10/7
7


avatar
(14) -
Aslında alışılagelmişin dışında bir konusu var. Belki tutarsızlıkları göze çarpmasa, marketing olayını biraz daha derinlemesine yapsalarmış açık kapı ile sonlandırmışlar filmi devamı bile gelebilirmiş. Filmdeki karakterler beğendim sürükleyicilikte belli bir düzeyde tavsiye ederim arkadaşlar , en azından itin mabadına sokulacak bir film olmadığı ortada (6/10 )
6


default avatar
(23) -
Arkadaslar güzel bir film degisik bir konusu var. Podgy'e çok teşekkür ederim özellikle korku filmlerini çevirdigi için ayrıca teşekkür ederim.


avatar
(17) -
pdgy üstad'a çok teşekkürler.bu aralar en merak ettiğim filmdi.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film