Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(177) -
Natalie portman inanılmazdı. Film bi ara kafamla oynadı desem yalan olmaz Gülücük
8


avatar
(17) -
Natalie ve Mila mı ? Şok . Takibe al, takibe al çabuk! Melek ama..


avatar
(161) -
güzel kaliteli film ve oyunculuk,film beni kendine bağladı çok etkileyici güzel olmuş
8


Yorumlar (191)
avatar
(105) -
Sürprizbozan: Göster
9


avatar
(1723) -
bence darren'ın zayıf olduğu filmlerden biri, konuyu anlamakta zorluk çektim evet bir metafor var ancak o kadar kapalı anlatıyor ki sıkıcı kalıyor, portman iyiydi güzeldi ama film konusunda çok iç açıcı değilim...
6


avatar
(70) -
Hollywood'da bazı filmler var, tek amacı başrol oyuncusuna akademi ödülünü kazandırabilmek. Bu da onlardan biri. Hakkını vereyim Natalie mükemmel bir performans sergilemiş.

Derin anlamları olan bir film olduğunu söyleyemem. Senaryosu yüzeyseldi. Ama oyunculuk çok iyi olunca ortaya izlemesi hoş, etkili bir yapım çıkmış.
8


avatar
(80) -
Sürprizbozan: Göster
6


avatar
(1248) -
Normalde bu tür sanatsal filmlerden pek hoşlanmam lakin bu filmde bir şeyler farklıydı. Bir balerinin içinde bulunduğu koşullarda en iyi olmaya çalışması ve bu zorlu süreç çok iyi anlatılmış. Kendiyle yaşadığı bu iç çatışmalar seyirciye geçiyor duğrusu. Vincent Cassel için de ayrıca bir parantez açmadan geçemeyeceğim. Yine farklı ve kendisine yakışan bir rolün hakkını fazlasıyla vermiş. Natalie Portman'ın işi de hiç kolay değildi ve o da yeteneği sayesinde rolün altından kalkmış.

Herkesin izlemesi gereken, başarı ve azmin kolay olmadığını gösteren başarılı bir yapım. Tavsiye ederim.
7


avatar
(144) -
Uzan zamandır izlemek için ertelediğim bir filmdi. Baleyi pek sevmem, o yüzden ilgimi pek çekmiyordu. Film başladığında da sıkılarak izledim. Ama ilk 45 dakikadan sonra film insanı içine çekip, şok ediyor. Portman çok çok başarılıydı. Kesinlikle kaçırmayın derim.
8


avatar
(6203) -
Gerçekten çok çok beğenerek ve çok geç izlediğim bir film oldu.Hakikaten başyapıt ve izledikten sonrada saatlerce hakkında konuşmak istiyorsunuz..Konusunu gerçekten beğendim çünkü hırsın bir insanı kendine bile düşman ederek yabancılaştırabileceğini izleyiciye ne güzel hissettirebiliyor.Özellikle son yarım saati insanı bayağı geriyor.Aslında daha çok şeyler yazmak isterim ama okuyan kişileri sıkmamak adına şöyle bitireyim bütünüyle harika bir film olsa da finalide apayrı güzel olan bu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum..
8


avatar
(511) -
Böyle basit, sıradan bir hikaye ancak bu kadar heyecanlı, bu kadar dolu dolu, bu kadar itici, bu kadar güzel anlatılabilirdi.
7


avatar
(418) -
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(1418) -
2011 yılında yazdığım yorum...

Film tek kelime ile MUHTEŞEM.

Başrolde Natalie Portman var. Bu rolü için 2 yıl bale eğitimi almış. Çok da başarılıydı.

Çalışkan , hırslı , yetenekli ama ürkek ve kırılgan bir balerin olan bir kızın hikayesi. Kuğu gölü balesinin yeni versiyonunda kraliçe kuğu rolü için seçmeler yapılır. Bu rolde hem saflığı temsil eden beyaz kuğu hem de ihtirası temsil eden siyah kuğu rolünün aynı balerin tarafından oynanması gerekiyordur.

Filmde balerinlerin zor çalışma şartları ve aralarındaki rekabet anlatılıyor ama bol miktarda bale sahneleri ve psikolojik gerilim de var. Çok çok güzel bir film. O kadar etkisinde kaldım ki gece uykuya dalmakta zorlandım.
9


default avatar
(63) -
Güzel değil gençler izlemeyin Gülücük . Bu filme gelene kadar sürüsüne film var. Gidin onları izleyin. Yorumlara kanıp filmi izlemeyin benim gibi, sıkılırsınız. Ayrıca filmi anladım anlaşılmayacak bir şey yok gayet basit bir film. Bunu da anlamayan varsa artık yuhh film izlemesin o Gülücük
4


default avatar
(1) -
İzlediğim en sıkıcı filmlerden biri ..
1


default avatar
(3) -
Film çok karışıktı neyin nasıl olduğu anlaşılmıyor oyuncular iyi güzel fakat filmde bir anlam bütünlüğü yoktu
3


default avatar
(85) -
Sıradan, sıkıcı bir film. Sürekli birşeyler olmasını bekledim ama olmadı. Uykum geldi, film bitti ve filmi sildim bunlara ek olarak Natalinin oyunculuğu 10 numaraydı ve filmdeki tek güzel şey buydu.
1


default avatar
(488) -
Black Swan, temposu yoğun, baş döndüren, heyecanlandıran, kafa karıştıran, Birdman tarzında bir sonra ve Whiplash'e benzer bir işleyişe sahip olan ve de en önemlisi, Mila Kunis ile Natalie Portman gibi 2 büyük oyuncuyu daha da büyüten bir film. Sürükleyici ve izlediğinize pişman olmayacağınız bir film.

Kunis oldukça sade ve doğal oynamış (bir Oscar adaylığı iyi olurdu doğrusu onun için) ve Portman her ne kadar biraz durağan gözükse de aslında onun performansını daha yükseltmiş. Oyunculuklar ve işleniş konusunda bir sıkıntı yok filmin. Sadece senaryonun varmak istediği yeri ve verdiği mesajı pek gözüm tutmadı. Ama bunun dışında bu film, size heyecanlı ve sürükleyici dakikalar vaat ediyor. İzlenebilir.

TOPLAM PUAN: 8/10
8


default avatar
(29) -
Çok basarili bir film . Konu bale , herkezin ilgisini cekmez gibi dururken film kendine oyle bi cekiyorki kendine inanilmaz . Natalie'nin performansi harikaydi . Hele parmagindaki eti kaldiris sahnesi tuer urperdiciydi . Ve tabi kanatlandigi sahne.
8


avatar
(28) -
Sıkı bir bollywoodcuyum. Ve bu filmle bollywooda geçme konusunda pek haksız olmadığımı gördüm. Ne kadar kaliteli film yapsalar da edepli bir film yapmayı başaramıyorlar. Bir filmlerinde de cinsellik olmasa olmuyor. Filmin psikolojik yönünü merak ettiğimden izleme kararı aldım. Oyunculuk içine işliyor insanın bu doğru. Ayrıca Natalie harika bir oyuncu... Ama ne yazık ki hollywoodun mahremiyetsizliği yüzünden filmlerini izleyemez olduk. Oysa film psikolojik bakılırsa çok başarılı.

Cevaplar (1)
avatar
(118) -
O sahneler öylesine çekilmiş sahneler değil ama en azından bu filmde öyle değil
10


0
| Bildir


avatar
(214) -
Mücadelenin olduğu, hırsın başarı hikayesinin olduğu filmler her zaman ilgimi çekmiştir. Bu filmde de konu gayet güzel işlenmiş. Senaryosu gayet yerindeydi. Arkadan yükselen kuğu gölü balesinin melodisi diziyi seviye daha yukarı çıkarmış.Natalie Portman ve Mila Kunis bu ikili aynı filmde oynaması bile fazlasıyla ilgi çekici. Ama özellikle Natalie Portman'a zaten Leon filmindeki Mathilda rolünden beri ayrı bir hayranlığım var. Bu filmde de resmen döktürmüş. Çok başarılı bir film.İyi seyirler...
8


avatar
(240) -
Aslında Filmdeki Son söz Herşeyi AÇıklıyor .. Kusursuzdun Nina (Natalie Portman) .. Kusursuzdun Black Swan
9


default avatar
(15) -
Natalie Portman gerçekten oyunculuk resitali vermiş.Bu nasıl bi oyunculuktur bu nasıl rolü yaşamaktır..Filme gelince, bale sevmeyen izlemesin gibi saçma sapan yorumlar gördüm Çok Mutlu Hırs ve mükemmeliyetçilik duyguları üst düzeyde olan hatta şizofreni noktasına varan bir karakterin öyküsünü anlatıyor.Yani orda bale sadece bir araç.Filmde bazılarına fazla gelen cinsellik içeren sahneler içinse şunu söyliyim.Nina karakteri kendini yaptığı işe o kadar kaptırmış ki gerçek hayatta yaşayamadığı fantezileri kafasında kurmaya başlıyor.Yani gereksiz değil aksine karakteri daha iyi anlamamız için yerindeydi. IMDB puanını hakettiğini düşünüyorum.Kaliteli filmden anlayanlar beğenecektir.
10


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 8 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film