Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
avatar
(1223) -
Beach boys grubunu anlatan bu film gerçekten bana çok iyi geldi..grubun müzikleri 80- 90larda çıkan filmlerde tekrar kullanılmıştı. "Surf'n USA" bir çok eğlence klüplerinde halen çalınmakta, zannediyorum Tom cruise nin coctail filminde de kokomo şarkıları kullanılmıştı..
8


avatar
(193) -
Güzel filmdi, tavsiye ederim.
7


avatar
(110) -
Birkaç saat işkence göreyim diyen izleyebilir.
5


avatar
(8404) -
Takip ettiğim, bildiğim ya da dinlediğim bir sanatçı olmamasına rağmen filmi çok beğendim! Bir de son zamanlarda izlediğim gerçek hikayelerde ve kendi hayatımda da gördüğüm kadarıyla insana en büyük darbeyi ya ailesi, akrabaları ya da en sevdikleri, yakın çevresi vuruyor!!! Kadro kalitesi üst düzey olan bu filmi biyografi gibi değil de sağlam senaryolu bir film olarak izleyin bence keyif alırsınız. İyi seyirler olsun...


default avatar
(34) -
Güzel bir film. Müzikler ve konu sizi filme çekiyor. Brian Wilson'un hayatı çok ilginçmiş. Tavsiye ederim.
8


default avatar
(5) -
akcı ve güzel bir filim olmuş , uyuşturucu kullanıp da normal bir hayat süren kimse yok zaten. birazda insanlar bunlardan ibret alsın her ne kadar filimin mevzusu bu olmasada.
7


avatar
(522) -
yetenek bedava gelmiyor , her sanatçının dengesiz bir tarafı mevcut.. bu sebeple normal insanlardan farklı bir üretkenlikleri var..

eğlenceli bir müzik filmi bekleyenler bakmasın ama Brian Wilson nın neler yaşadığını öğrenmek ilginç, bence film güzel, merak uyandırıcı , özellikle bilmeyenler için..

ben beach boys pek sevmem, sevmedim, orada burada duyma ile şarkılarını bilirim sadece, genelde basit gelmiştir bana ama arkasında güçlü bir dram varmış...
7


default avatar
(488) -
Ünlü Beach Boys grubunun yaratıcısı Brian Wilson'ın gerçek hayat öyküsünü anlatıyor Aşk ve Merhamet. Aslında işlenişi iyi, film de kötü değildi ama beni fazla etkilemedi açıkçası. İlerleyişi biraz yavaş ve konusunda bildiğimiz bir çok sahne var. Ama yine de izlenebilir. Paul Dano'nun müzik yaratma sahneleri ve Elizabeth Banks filmde olmasaydı, filmi izlerken daha çok zorlanabilirdim. John Cusack iyi bir performans sergilemiş. Paul Giamatti zaten müthiş bir iş çıkarmış.

Ama dediğim gibi ben bu filmde kendime bir yer pek bulamadım. Beni fazla etkilemedi. Ama eğer bu tarz filmleri seviyorsanız bu filmi oldukça etkileyici bulabilirsiniz. Filme bir şans vermenizi önerebilirim. Ama beklentiniz olmasın. İyi seyirler.

İyi yanlar; Müthiş performanslar, şarkı sahneleri.

Kötü yanlar; Yavaş işleniş, bazı bilindik anlar.

Toplam puan: 5.9/10
5


default avatar
(1) -
yaptıkları müzikleri 23 yıldır dinlediğim Beach Boys ve Brian Wilson'un müziklerinin varolma süreçlerini izlemek oldukça keyifli oldu. John Cusack şahane bir performans sergilemiş. Film bazı bölümlerinde, (özellikle genç Brian bölümlerinde) izleyeni nefes aldırmaz hale getiriyor. Paul Dano Bian Wilson'un hareketlerini çok iyi canlandırmış. Brian Wilson gerçek görüntüleri ile Paul Dano mimik ve jestleri arasında fark göremiyorsunuz nerdeyse. Filmdeki tek eksik kısım baba Murry Wilson'un ve eski eş Marilyn Wilson'un rolünün az olması. Ama bir Beach Boys fan olarak filmin geneli için tam anlamıyla muhteşem olmuş diyebilirim.
10


avatar
(32) -
güzel bir hayat hikayesiydi
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film