Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(3699) -
Tüm yorumları okuduktan sonra acaba dedim bendemi bir yanlışlık var, yoksa bu tarz filmleri sevdiğim içinmi bana bu film vasatın çok çok üstünde geldi bilmiyorum.. yow yow

Daha öncede bir çok yorumumda belirttiğim gibi tekrar tekrar izlediğim filmler arasında Touching the void, The Canyon, 127 hours, Nordwand vs. vs.. gibi filmler bulunurken bir tane daha ekledim listeme.. Bu film bence daha yüksek puanı hak ediyor.. Ve bana göre 7,5/10 rahatlıkla eder bu film.. Puanlamanın bu seviyede kalmasının nedeni bana göre yerine göre fon müziklerinin yanlış seçimi, filmin uzaması için olur olmadık yerde basit konularla geçiştirilmesi ve rollerdeki vurgu eksikliğini göz önüne alabiliriz... Ama yinede böyle bir yerde ben olsaydım ne yapardım demeden edemiyeceğiniz ve sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel bir film..

Büyük bir ekran, iyi bir ses sistemi ve karanlık ortamda güzel gidiyor.. Utandı

İyi seyirler.. yakaladım
7


avatar
(34) -
Oyunculuklar çok iyi olmayabilir ama vaktiniz varsa sıkılmadan izleyebilirsiniz. 6/10 Benim puanım.. Saygılar
6


avatar
(253) -
Hikaye güzel, ama yönetmenin acemiliği göze batıyor. Karanlıkta izlemenizde fayda var. Gerçek hikaye olduğunu unutmadan izleyin.
Sürprizbozan: Göster
5


Yorumlar (81)
avatar
(4241) -
Sanki ordaymışcasına adrenalin, korku ve gerilim dolu. Konusu oldukça değişik ve baştan sona heyecanlı ama oyunculuk performansı düşük. Daha iyi yönetmen ve oyunculuklarla çok daha iyisi olabilirdi. Yine de bir nefeste izlenebilecek düzeyde.
6


avatar
(1248) -
Oyunculukları beğenmedim. Zorla getirilmişler gibi oynamışlar. Güzel bir konu, daha iyi işlenebilirmiş. Boş vaktinizde sıkılmadan izleyebilirsiniz.

6/10
6


avatar
(301) -
IMDB puanı yüzünden izlemeye tenezzül bile etmediğim, ancak bir arkadaşın tavsiyesi üzerine dün itibariyle izlediğim ve son derece güzel bulduğum bir film.
7


default avatar
(276) -
klostrofobik bir film .
2


default avatar
(14) -
IMDB puanı açısından en çok hayret ettiğim filmlerden birisidir. Nasıl bu kadar düşük puan alabilir anlamıyorum. Film gerçekten çok iyi. Kesinlikle izleyin derim
9


avatar
(61) -
Bence gayet güzel film gene bir hayatta kalma mücadelesi birazcık mantık hataları ile dolu olsada güzeldi
8


avatar
(210) -
mantık hataları çok fazla göze batıyor çok fazla beklenti içerisine girmeden izlenebilir vasatın biraz üstünde kötü değil kesinlikle !
6


default avatar
(149) -
Türe ilgi duymuyorsanız sakının, ilgiliysenizde çokda gerekli bir film değil izlemezseniz hiç bir şey kaybetmiş sayılmazsınız yok çok vaktim var benim ve yapacak hiç bir şeyim yok diyorsanız alın boş zamanınızı öldürün.İyi seyirler.


Eleştirmenin Notu: Seyredilebilir (beklentisiz).
3


avatar
(433) -
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(2066) -
Heyecanla izlenen bir mağara filmi. Yine de siz siz olun, falan filmin yapımcısından, filan filmin yönetmeninden, filan festivalde şu kadar ödüllü gibi klişelere aldanmayın. Film iyi mi, iyi.


default avatar
(83) -
Puanına aldanıp izlememezlik yapmayın. Dikey Limit filminin beğendiyseniz, konusu ona yakın.
7


default avatar
(65) -
Mağara filmlerini oldum olası severim saten....
Etkileyi bir film tavsiye ederim...
8


default avatar
(10) -
aman yarabbi bu ne macera....içim daraldı resmen filmi izlerken,müthiş akıcı,saniye soluk almanıza fırsat vermeden sona getiren bir film..sanki bende o mağaradan çıkamayacakmışım gibi hissettim evin içinde..mutlaka izleyin derim...


default avatar
(11) -
filim icin yapilan kötü yorumlara aldirış etmeyin..!
heycan verici sahnelerin sıklıgı, çekimlerin ve manzaranin mükemmelligi seyredenleri bir anda icine hapsediyor. zaman zaman nefesinizi tutarak izleyeceginize eminim. MUTLAKA İZLEYİN...
10


avatar
(101) -
İnsanda ki kolostrofobiyi tetikleyebilecek bir film.
6


default avatar
(1) -
arkadaşlar ben bu filmi 3d izliyorum ama malesef alt yazıda bi sorun war indiriorum ama 2 ayrı görüntü olduğu için 3d tv imde birleştiriorum görüntüleri ama bu sefer alt yazılarda kayıo bunun için ne yapabilirim bilen arkadaşlar yARDIM edebilirse sevinirim


default avatar
(38) -
Film güzel bir filmdi.Hiç sıkılmadan izleyeceğiniz bir film ama öyle inanılmaz güzelde bir film değil.Filmdeki manzara gerçekten güzeldi.Kendinizi karakterlerin yerine koyunca biraz daha keyif alabilirsiniz.Gerçek bir hikaye olduğunuda unutmamak gerekir.


default avatar
(6) -
bence görselliği ve konusu olarak izlenilebilecek bir film. sıkılmayacağınıza eminim Çok Mutlu
9


default avatar
(8) -
Film güzel ama sıradan bir film. En çok etkileyen ise manzaraydı.


avatar
(249) -
neden bu kadar eleştirildiğini anlamadım manzara çekimler konu akışı vs. gayet hoştu.
8


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film