Giriş Kayıt

Küçük Deniz Kızı Ponyo (2008) Yorumlar


Gake no ue no Ponyo

Yorumlar (10)
default avatar
(7) -
miyazaki usta doğanın her yerini ayrı güzel gösteriyor. bulutların üstünde, ormanda, dağda ve bu filmde su altında. hepsinde ayrı sıcaklık var, bir şekilde bi yerden yakalıyor. bu filmde öyleydi. ben çok beğendim keşke daha uzun sürseydi dedim.


avatar
(110) -
hayao miyazaki usta hay sen çok yaşa sen yaşa ki biz o sıcacık ve renkli hayal dünyanı daha fazla görebilelim.... elma şekeri tadında bir anime....

Hans Christian Andersen masalı Küçük Denizkızı ndan da bir esinilme var filmde...şu soruyu sordurtuyor film tüm sevenlere: ne olursa olsun onu olduğu gibi kabul etmeye var mısın?
7


avatar
(933) -
Oldukça güzel, sıcacık bir filmdi. Ne ara başladı ne ara bitti farkına bile varamadım. Animelerde genellikle yer yer filmden kopup sıkıldığım olsa da bunda hiç sıkılmadan keyiflice izledim. Tavsiye edilir.

Altyazı için teşekkürler. Saygılar
8


avatar
(396) -
Sanıyorum ben artık bir Miyazaki hayranıyım. Daha önce "Ruhların Kaçışı" ve "Komşum Totoro" gibi filmlerini izleyip çok beğendiğim Miyazaki, bu filmiyle de sevimli karakterler oluşturma ve çocukların dünyasına elini kolunu sallayarak rahatça girebilme, oraya biz büyükleri de çağırarak dünyayı başka bakış açılarıyla gösterme yeteneğine sahip olduğunu bir kez daha ispatlıyor.

Filmi eleştirmek acımasızlık olur gibi geliyor bana. Zira -elle yapıldığını bildiğim- çizimlerdeki her ayrıntıya dikkat edilmiş olması ve hiçbir istisnanın atlanmaması, büyük bir emeğin varlığını gösteriyor ve saygıyı hak ediyor. Örneğin yağmur damlalarının açısı, gölgelerin kullanımı, gözyaşlarındaki ışık gölge oyunları bile bu sevimli mi sevimli animasyonu izlerken gözden kaçmıyor ve filmi hayranlıkla izlemenize sebep oluyor.

Bir de en sevdiğim şey şu oldu filmde:

Sürprizbozan: Göster


Filmin kahramanları olan Sosuke ve Ponyo o kadar sevimli çizilmişler ki; en asık suratlı insanın bile filmi izlerken tebessüm edeceğine eminim.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim: Sosuke'nin annesi Lisa'nın kullandığı bir arabaya binmek istemezdim. Gülücük
9


avatar
(994) -
Sadece Hayao Miyazaki' den çıkabilecek bir yapım olmuş. hem imdb hem de rt puanlarını tam olarak hak etmiş.

- bu film insanın hayvanlara olan bakış açısını 180 derece değiştirebilecek kadar başarılı bir yapım.

- küçük velet Sosuke' nin annesi Lisa gibi bir şoförü allah başımıza vermesin. istanbul da ki taksi şoförlerinden daha hızlı çıktı.

- diğer Miyazaki filmlerinden biraz daha aşağı seviyede bulunsa da çerezlik ve izlendikçe zevkten kudurtan bir yapım olmuş.
7


default avatar
(5) -
film güzel fakat altyazıların hepsinde, çoğu yerde cümleler kafadan uydurulmuş
bu da filmi saçmalatmış(ingilizce seslendirilmiş versiyonunu izledim.)


avatar
(165) -
elimdeki video ile hiçbir altyazı uyumlu çalışmadı
hep altyazılar önden gidiyor...
helppppp!
the hangoverda da aynısını yaşadım!


avatar
(382) -
Minik bedenlerin oldukça hoşuna gidecek bir film. Sıcacık. Çok Seviyor
6

Cevaplar (1)
default avatar
(149) -
Benim bedenim minik değil ama hoşuma gitti, kendimi kötü hissettirdin şimdi iyimi !!!
8


1
| Bildir


avatar
(48) -
Hayao Miyazaki yapıcak ben beğenmicem Gülücük
Özellikle ufak çocuklarınızın defalarca sıkılmadan izleyebileceği büyüklerinde onlara eşlik edebileceği eğlenceli bir yapım..
Miyazaki eski tarzından uzaklaşmış ama çok keskin ifadeler ve eleştiriler beklerken had safhada yumuşak bir film çekmiş.. Saygılar
7


avatar
(205) -
çok guzl bır anıme.tavsıye ederım kesınlıkle ızleyın.Hayao Miyazaki
yıne yetenegını konusturmus
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film