Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
default avatar
(7) -
Yıllardır köşede beklettiğim bir animeydi Ergo Proxy ve iki gün önce ilk bölümün başına oturdum. İlk 10 dakika içinde kendime dediğim şey Detroit Become Human'ın geliştiricisi Quantic Dream'in kurucusu David Cage bu animeyi kesinlikle izleyip oyunu öyle geliştirmiştir. İşte bu ilk 10 dakika içinde uyuklamaya başladım ve kapattım. Detrot'i saatlerce oynadım, Platinum kupa için kastım. Detroit'in içindeki derin felsefeye hakimim ve bir çok sekansı anladım da lakin Ergo Proxy beni içine çekemedi. Belki de oruçlu olarak izlediğim içindir. Enerjim düşük olduğu için kendimi verememiş olabilirim. Uzun süredir varoluşsal sancılar çeken birisi olarak izlemem gerek diye düşündüm. Başka ne diyeceğimi bilmiyorum.


default avatar
(299) -
Felsefeyle ilgilenmiş olanların anlayabileceği ve derin anlamların küçük detaylar olarak işlendiği bir anime. ERGO COGİTO SUM (düşünüyorum öyleyse varım) mantıksal çıkarımının yanına varoluş amacımız yaşamdaki rolümüz doğamız hakkındaki şeylerin işlendiği bir anime. bütün bunları biraz derin bir şekilde irdeliyor karakterlerin isimlerinden yola çıkarak karaterkeri isimleriyle üzdelşleştirip bir anlamda felsefi çıkarımları kişilerden değil kilerin ismine gönderme yaparak isimleri çağrıştıran olgulardan hareket ediyor anime. bir bölümü hariç diğer bütün bölümlerin kaliteyi bozmadan bu çerçevede devam ettiğini söyleyebilirim eğer buraya kadar anlattıklarım hoşunuza gittiyse animeye bayılırsınız. çünkü bunların üstüne mükemmel bir görsellik ve çok kaliteli müziklerin eşlik ettiği bir anime var her halükarda izlenmesi gereken bir anime.
8


avatar
(907) -
Müthiş değildi.Beklentimi çok yüksek tuttuğumdandır belki de.Psikolojik dediler.Alakası yok.Anime gizem animesi.Kötü mü ? Değil.Ama bir harika yapım da değil yer yer sıktı yer yer mantık hataları yüzünden ağlamak istedim.Beklentimin çok altında bir kapanış ile animeyi bitirdiler.Bu mudur ? diye sordum kendime.İzleyebilirsiniz güzel.Ama harika bir yapım beklemeyin.
8


avatar
(727) -
Biz kimiz, nerden geldik, misyonumuz ne gibi temel soruları sordurtan ilginç ve kesinlikle sıradışı bir anime. Aslında bu animede aşk konusu yine biraz eksik kalıyor. Kafa yorduğu gibi, izlenmesi hiçte kolay değil. Üstelik suallere yeterince cevap vermiyor bence. Animenin sanat yönetmenliği yalnız mükemmel düzeyde, müzikleriyle de Nirvana'yı anımsatıyor.


default avatar
(2) -
maxi tv de yayınlanmıştı sanırım.


avatar
(408) -
Dizinin adı ile nikdaşlık Hehehehe bağlantım olunca indirmeye başladım.
Altyazıları da hazırmış zaten.
Elinize sağlık arkadaşlar.


avatar
(338) -
İnsanların ve androidlerin birlikte yaşadığı ütopik bir dünyada, Romuno isimli şehirdeki katı kurallarla korunan barış ortamı, bir dizi gizemli cinayetle sarsılır. Yurttaş Danışma Kurulu'nda görevli Lil Mayer, ortağı android Iggy ile birlikte bu cinayetleri araştırmak üzere görevlendirilir.

Bu soruşturma sırasında, evinde bir mesaj görür: "Uyanış"; ve saldırıya uğrar. Bu süreçte, kendisi ve şehrin gizledikleri hakkında daha çok şey öğrenecektir.

Dizi, başkahramanların psikolojileri ve düşünceleri üzerine ağırlıklı olarak odaklanmıştır.

Küresel bir ekolojik felaketten sonra insanları korumak için inşa edilmiş Romdo adındaki gelecekteki bir şehirde başlar.


avatar
(48) -
Güzel bi seri fazla derinlere kaçmayan,nolduki şimdi ya diye kafa bulandıran sahnelerden uzak en sonuna kadar çözülemeyen bir konuya sahip death note tan sonra anime hayatı bitenlere güzel bir alternatif Gülücük)


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film